12/2023

Naiset odottavat mieheltä aloitetta deittisivustoilla

Pitääkö miehen tehdä aloite deittisivustoilla? Naiset ovat vielä 2020-luvulla yllättävän vanhanaikaisia, sillä tutkimuksen mukaan nykynaisista naisista vain yksi kymmenestä tekee aloitteen, loput odottavat siveästi kädet ristissä miehen aloitetta.

Naiset odottavat mieheltä aloitetta deittisivustoilla

Naiset odottavat mieheltä aloitetta myös deittisivustoilla

Mies tekee aloitteen deiteillä. Kuvassa vaaleatukkainen nainen ja tummahiuksinen mies treffeillä ravintolassa.

Naiset voivat olla vielä 2020-luvulla yllättävän vanhanaikaisia, vaikka esittävätkin itsevarmoja maailmannaisia. Nykynaisista nimittäin vain yksi kymmenestä tekee aloitteen ja loput naiset odottavat siveästi kädet ristissä miehen aloitetta.

Lääkeyritys Merck tutki Yhdysvalloissa naisten asenteita parisuhteeseen, seksiin ja ehkäisyyn. Tutkimuksesta tuli ilmi yksi yllättävä seikka: länsimaiset, koulutetut fiksut naiset ovat edelleen kuin sisarensa kymmenien vuosien takaa, eli odottavat miehen aloitetta suhteeseen ja seksiin!

Naiset odottivat mieheltä aloitekykyä niin nettimaailmassa kuin tosielämässäkin.

Kun mies teki aloitteen, nainen oli useimmiten kyllä heti valmis: jopa joka viides oli valmis seksiinkin ensimmäisillä treffeillä! Siis miehen tekemän aloitteen jälkeen...

Samaa trendiä näyttää ruotsalainen tutkimus, jonka mukaan ruotsalaisilla deittisivustoilla, kuten Kontakten, 95 prosenttia aloitteentekijöistä on miehiä!

Tulisiko seksiä harrastaa ensitreffeillä?

Onkohan länsimaisilla naisilla jossakin petrattavaa? 🤔

Vai onko tämä sittenkin hyvä merkki siitä, että sukupuolten väliset erot ovat edelleen olemassa ja sitä kautta säilynyt positiivinen sukupuolten välinen jännite?

Tutkimus osoittaa, että naiset odottavat miehiltä aloitetta, mutta deittisivustoilla ei ole yhtä ja ainoaa tapaa löytää rakkautta. Ole siis rohkea ja tee aloite sukupuolesta riippumatta!

Esimerkiksi näissä deittipalveluissa on helppoa tehdä aloite niiden sujuvien käyttöliittymien ansiosta: Match.com, E-kontakti, Be2 Suomi.

Bumble on eri mieltä siitä, että miehen tulisi tehdä aloite

Deittisivusto Bumble on rakennettu niin, että se pyrkii haastamaan vanhanaikaista tapaa, jossa miehellä on velvollisuus tehdä aloite deittaillessa.

Bumble siirtää aloitteen tekemisen naiselle.

Sen ydinajatuksista on se, että naiset ottavat yhteyttä miehiin, mutta naisten välisessä deittailussa kumpikin voi tehdä aloitteen. Mielenkiintoinen deittisivu, joka on ehdottomasti yksi suosituimmista ja kokeilunarvoisimmista palveluista.

Löydä sinulle sopivin deittipalvelu näistä suosituista sivustoista!

{{flirttailu="/components3"}}

{{seksi="/components6"}}