Deittitrendit vuonna 2021

Deittailu vuonna 2021 saa vaikutteita pandemian muokkaamasta sosiaalisuudesta ja etänä toimimisesta. Yksi vuoden 2021 deittitrendejä tulee varmasti olemaan se, että deittejä järjestetään ulos. Luontokohteet ovatkin mitä kauneimpia paikkoja tutustua uuteen deittiin. Jutustelu on luontevaa kävellessä ja ympäristöön tutustuessa, jolloin monikaan ei jää kaipaamaan kahvikupin tai kaljatuopin ääressä tapahtuvaa tutustumista. Suomesta löytyy paljon sopivia luontokohteita, mihin voi järjestää deittejä ja jos deitti ei nappaa, niin pääsee ainakin nauttimaan maisemista.

Etäisyydellä ei ole niin suurta merkitystä

Kuluneen vuoden aikana ihmiset ovat tottuneet toimimaan etänä, mikä on myös saanut monet sinkut höllentämään vaatimusta siitä, että deitin tulisi asua aivan lähellä. Etädeittailu on mukava tapa tutustua toiseen ja avaa myös vaihtoehtoja löytää se sopiva ihminen vähän kauempaakin. Etänä toimimisesta on tullut siis arkipäivää, mikä näkyy myös deittitrendeissä vuonna 2021.

Tutustutaan ensin etänä

Pandemia on vaikuttanut siihen, että deittailussa tutustutaan ensin etäisyyden päästä paremmin ennen kuin siirrytään livetapaamisiin. Livedeiteille pääseekin vain henkilöt, jotka ovat osoittaneet potentiaalinsa ensin etätapaamisissa ja keskusteluissa. Vuonna 2021 ihmiset ovat myös tietoisempia seksuaaliterveydestään ja hyvinvoinnistaan ja haluavat pitää itsestään huolta.

Arvot ja mielipiteet keskiössä

Etädeittailussa arvot ja mielipiteet korostuvat ulkonäön sijaan. Deittailu etänä tarjoaa myös ujoimmille deittaajille mahdollisuuden ilmaista itseään ja mielipiteitään turvallisesti etäisyyden päästä. Deittailussa vuonna 2021 korostuukin ihmisten arvomaailmat ja mielipiteet. Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun