Miksi deittailu ei suju?

deittailu ei onnistuu, kukaan ei ota yhteyttäNettideittailuun liittyy aina ainakin jonkinlaisia odotuksia. Jos kukaan ei näytä kiinnostuvan, pettymys voi olla suuri.

Moni lähtee deittailemaan avoimin mielin, uteliaisuudesta, kiinnostuksesta, jännityksestä, mutta aina deittailuun liittyy ainakin pieni odotus siitä, että tapaa uusia ihmisiä. Aina deittailu ei kuitenkaan suju. Esimerkiksi netin keskustelupalstoilla jaetaan paljon murheita siitä, että deittailu suorastaan masentaa, sillä kukaan ei näytä kiinnostuvan.

Toisaalta, hyvin moni nykypäivänä myös löytää toisensa juuri netin deittipalvelun ansiosta. Joillakin siis todellakin onnistaa. Missä on siis vika, kun deittailu ei suju?

  • 1. Onko deittiprofiilisi kunnossa? Nettideittailu perustuu deittiprofiiliin, ole siis hyvin huolellisen sen kanssa! Aivan ensimmäiseksi laita siihen itsestäsi edustava ja positiivinen kuva. Muista kuvailla itseäsi myös sanallisesti tarpeeksi ja kerro tarkoin kuvauksin millaista seuraa haet. Ympäripyöreät, liian lyhyet ja toisaalta liian pitkät tekstit eivät houkuttele. Yritä löytää kärkeen olennainen! Katso ohjeita deittiprofiilin laatimiseen täältä.
  • 2. Oletko itse aktiivinen deittisivuilla? Moni luulee, että laakereillaan makaamalla saa deittipalvelussa viestilaatikon täyteen. Tämä on täyttä harhaa. Sinun täytyy olla itse aktiivinen, etsiä sinua kiinnostavia tyyppejä ja ottaa heihin yhteyttä. Siitä kaikki alkaa. On vain plussaa, jos joku ottaa sinuun yhteyttä.
  • 3. Millaisella fiiliksellä deittailet netissä? Oletko ennakkoluuloinen, pahansuopa tai murjottava? Negatiiviset tunteet kannattaa sulkea vaikka väkisin ulkopuolelle. On vain tosi, että kukaan ei halua tutustua murjottavaan pahaa puhuvaan tyyppiin, jos vaihtoehtojakin on. Ennen kaikkea heitä ennakkoluulot romukoppaan: prätkäjätkästä tai rokkimimmistä saattaa kuoriutua vaikka kuinka hauska ja kiinnostava tyyppi, jos vain annat hänelle mahdollisuuden.
  • 4. Ole rohkea. Ota rohkeasti yhteyttä sinua kiinnostaviin tyyppeihin. Sinulla ei ole mitään menetettävää, sillä deittisivuston anonyymius suojaa sinua häpäisemiseltä. Jos jotain sattuu, voit aina katkaista yhteyden deittiin. Ehdota rohkeasti myös tapaamista, mutta muista, että tällöin sinulla täytyy olla varma olo. Ensimmäinen tapaaminen kannattaa sopia julkiselle paikalle.
  • 5. Deittisivuston komein tai kaunein ei välttämättä ole juuri sinun tyyppiäsi. Kuvalla on suuri merkitys, varsinkin miehille. Kaunis ja komea kuva houkuttelee, mutta tärkeintä on kuitenkin katsoa koko profiilia ja miettiä onko hän sinulle sopiva ja sinua kiinnostava. Todennäköisesti deittipalvelun kaunein ja komein saavat myös eniten yhteydenottoja, joten viestisi hukkuu helposti tulvaan.
  • 6. Älä masennu. Älä anna periksi liian aikaisin. Jos näyttää, että mistään yhteydenotosta ei poiji oikeastaan mitään, katso ovatko edellä olevat asiat kunnossa ennen kuin masennut. Sittenkään ei ole vielä syytä masennukseen, sillä sen oikean löytämiseen ei tosiasiassa välttämättä tarvita kuin se yksi viesti! Siitä se lähtee.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun