Deitti.net (City)

Deitti.net City.fi deittisivusto

(6)
 • Deittisivusto nuorille aikuisille
 • Yksi pisimpään Suomessa toimineista deittisivustoista

  Deitti.net on nuorille aikuisille tarkoitettu kotimainen deittipalvelu, joka on toiminut parempien suhteiden puolesta jo vuodesta 1997 lähtien. City-lehden omistama Suomen tunnetuin seuranhakupalvelu Deitti.net on tarjonnut parempaa seuraa jo 261 000 suomalaiselle sinkulle. Luo siis ilmainen profiilisi, tee tarkka haku ja löydä elämäsi rakkaus jo tänään.

  Deitti.net hinnat - ilmaista tai maksullista deittailua

   

  Deitti.netissä jokainen suomalainen aikuinen voi etsiä itselleen seuraa luomalla täysin ilmaisen profiilin. Kun ilmainen deittiprofiili tuottaa tulosta, on aika ryhtyä viestittelemään unelmien kumppanille netin välityksellä. Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen edullisen Deluxe-jäsenyyden, jolla pyritään takaamaan viestittelyn laatu ja luotettavuus. Deluxe-jäsenyyden voi tilata tarpeen mukaan kahdeksi päiväksi, kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi kerrallaan ja jäsenyyden hinta vaihtelee viidestä eurosta 80 euroon.

   

  Tällainen on Deitti.netin profiili

  Deitti.net on deittipaikka nuorille sinkuilleDeitti.net tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden muokata profiiliaan kuvin ja erilaisin lisätiedoin. Deitti.net –profiiliin tulee ladata vähintään yksi omakuva, jonka ei tarvitse olla tunnistettava. Profiilikuvan lisäksi omaan käyttäjäprofiiliin voi lisätä muitakin kuvia. Kuvalliset profiilit saavat 24% enemmän vastauksia kuin kuvattomat ja lisäksi ylläpidon nostamat kuvalliset profiilit saavat jopa 445 % enemmän vastauksia kuin muut profiilit. Kuviin siis kannattaa panostaa, koska sillä tavalla saat helposti ilmaista mainosaikaa Deitti.netin etusivulla!

  Profiilin lisätietoihin on hyvä kirjoittaa halutut kriteerit, jotka rajaavat vastaajat potentiaalisiin partnereihin. Deitti.net ei rajoita profiilikuvauksen pituutta, joten voit kertoa itsestäsi sanoja säästelemättä. Deitti.netin historian luetuin profiili on yli 20 000 merkkiä pitkä! Jos löydät deittipalvelusta unelmiesi prinssin tai prinsessan, on käyttäjätunnuksen poistaminen helppoa ja nopeaa.

  Deitti.net on 100 % kotimainen deittipalvelu, jonka toiminta on läpinäkyvää ja luotettavaa. Kaikki ilmoitukset ovat yksityisten henkilöiden laatimia ja etukäteen tarkistettuja huijauksien välttämiseksi.

  Deitti.net – löydä unelmien puoliso helposti ja nopeasti

  Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen ilmainen hakukoneen, jolla omia kriteereitä vastaavan kumppanin löytäminen on helppoa. Hakukoneessa voit määritellä unelmakumppanisi sukupuolen, iän ja kotikaupungin. Lisäksi voit valita haettavaksi vain kuvalliset tai tietyillä hakusanoilla löytyvät profiilit. Millä mielellä? –valikosta voit valita haettavaksi tositarkoituksella tai seikkailumielellä kumppania etsivän henkilön, tai ystävää tai matkaseuraa etsivän henkilön.

  Perustietojen lisäksi deittiä voi etsiä erilaisilla henkilökohtaisilla kriteereillä, joita ovat muun muassa seksuaalinen suuntautuminen, asumistapa, varaustilanne, lapset, olemus, hiusten väri, ruumiinrakenne, horoskooppi, tyyli, alkoholin käyttö ja tupakointi sekä koulutus. Yksityiskohtaisen haun jälkeen Deitti.net näyttää sopivat puolisoehdokkaat, joiden profiileihin voi tutustua ilman käyttäjätunnusten luomista. Kun sopiva kumppani on kiikarissa, voi viestittely alkaa!

  Deitti.net lyhyesti  Deitti.net (City) hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 19€ 19€
  3kk 29.9€ 9.97€
  6kk 47.82€ 7.97€

  Tarkistamme Deitti.net (City) hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  yks tipunen2
  En sanoisi ilmaiseksi sivustoksi - et voi lukea sinulle lähetettyjä viestejä ostamatta deluxe-jäsenyyttä... Ja samat jampat näkyy olevan listoilla vuodesta toiseen. Itse en ainakaan jaksanut siellä roikkua.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun