Eliittikumppani

Eliittikumppani yli 30-vuotiaille

 • Deittisivu yli 30 vuotiaille sinkuille
 • Yli 13 miljoonaa sinkkua 20 eri maasta
 • Kuukausimaksu takaa sen, että sivustolla olevat ovat tositarkoituksella mukana (Premium -jäsenyyden hinta on 24,90 € - 74,90 € / kk, Premium Plus 29,90€ - 79,90€ / kk)
 • Peruskäyttö ilmaista

  Eliittikumppani on maailmanlaajuinen treffipalvelu, jonka palveluihin luottaa jo yli 13 miljoonaa sinkkua 20 eri maasta. Suomessa vuonna 2012 aloittanut Eliittikumppani on osa Affinitas GmbH:ta, joka on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista. Eliittikumppanin tarkoituksena on auttaa sinkkuja löytämään pitkäaikainen ja sopusointuinen kumppani kestävään parisuhteeseen. Ainutlaatuisen Matching-menetelmän avulla Eliittikumppani takaa jäsenten yhteensopivuuden sekä persoonallisuuden että hakukriteereiden mukaan.

  Eliittikumppani tarjoaa uusille jäsenilleen ilmaisen tieteellisen persoonallisuustestin. Testissä vastataan yli 280 kysymykseen, joiden perusteella otetaan selvää käyttäjän persoonallisuudesta, kiinnostuksen kohteista, arvoista ja parisuhteen toiveista. Vastauksia käytetään hyväksi sopivaa kumppania haettaessa. Lisäksi Eliittikumppani optimoi tuloksia tarkkailemalla jäsenten reaktioita vastaanottamiinsa kumppaniehdotuksiin ja yhteydenottoihin.

  Eliittikumppani toimii yhteistyössä johtavien yliopistojen kanssa

  Vuodesta 2011 lähtien Eliittikumppani on luottanut toiminnassaan maailman johtaviin tutkijoihin. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat muun muassa sosiologian professori ja tohtori Melinda Mills sekä hänen tiiminsä maailmankuulussa Groningenin yliopistossa. Eliittikumppanin yhteistyökumppanit analysoivat anonyymia dataa psykologian näkökulmasta, pyrkien näin kehittämään laadukkaan ja toimivan Matching-menetelmän, jonka avulla jokainen voi löytää omaan persoonallisuuteensa ja toiveisiinsa sopivan kumppanin.

  Kokemuksia Elittikumppanista - Näin deittisivu toimii

  Eliittikumppaniin rekisteröityessään uusi jäsen täyttää laajan persoonallisuustestin ja kriteerit, joiden avulla haetaan käyttäjälle sopivimmat kumppaniehdokkaat. Hakukriteerejä ovat muun muassa sukupuoli, ikä, asuinpaikkakunta ja koulutustaso. Persoonallisuustestin ja hakukriteereiden avulla Matchin-menetelmä hakee tietokannasta sopivat ehdokkaat, jotka uusi käyttäjä saa viesteihinsä kumppaniehdotuksina.

  Perustietojen lisäksi tärkeitä hakukriteereitä ovat erilaiset parisuhdekysymykset kuten ”Haluatko lapsia?” ja ”Kuinka tärkeää sinulle on, mihin uskontoon kumppanisi kuuluu?”. Näin kumppaniehdokkaiden toiveet ja haaveet tulevaisuudesta täsmäävät omiisi jo ennen deittailun aloittamista.

  Eliittikumppanin jäsenistään tekemä persoonallisuustesti pohjautuu Big Five -teoriaan, jossa yhteensopivuus muiden kumppania hakevien jäsenten kanssa nähdään analysoimalla ja vertailemalla persoonallisuuspiirteitä. Eliittikumppani ei jätä jäseniään yksin edes sopivien kumppaneiden löytymisen jälkeen, vaan auttaa yhteydenotossa ja tutustumisessa ensimmäiselle treffeille asti. 

  Eliittikumppanin hinnat ja jäsenyydet 

  Eliittikumppani tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen perusjäsenyyden, johon kuuluu persoonallisuusanalyysi, kumppaniehdotukset, hymyjen vastaanottaminen ja lähettäminen, viiden kysymyksen lähettäminen kumppaniehdokkaille sekä niihin vastaaminen, miellyttävän käyttäjän lisääminen suosikiksi.

  Mikäli haluat ottaa käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet, valitse maksullinen Premium-jäsenyys. Premium-jäsenet saavat käyttöönsä perusjäsenyyden käyttöominaisuuksien lisäksi näkymän kumppaniehdokkaiden valokuviin sekä rajattoman viestinnän. Premium-jäsen näkee myös profiilinsa vierailijat ja voi kommentoida kumppaniehdokkaiden kuvia ja profiilitekstejä. Premium-jäsenyyden hinta vaihtelee jäsenjakson pituuden mukaan ja on 24,90 € - 74,90 € / kk.

  Premium-PLUS-jäsenyydessä Eliittikumppani tarjoaa käyttäjilleen ”Mitä jos…?” -toiminnon, jossa kumppaniehdokkaissa näytetään myös ihmisiä, jotka eivät täytä 100 % hakukriteereitäsi. Henkilö voi esimerkiksi asua 50 kilometriä kauempana kuin hakukriteereissäsi, mutta sopii kuitenkin käyttäjälle täydellisesti persoonallisuutensa puolesta. Valitsemalla Premium-PLUS-jäsenyyden voit myös antaa itsestäsi luotettavamman kuvan tarkastuttamalla henkilöllisyytesi. Näet myös viestien välitystiedot ja saat Premium- ja perusjäsenten analyysia yksityiskohtaisemman persoonallisuusanalyysin. Premium-PLUS-jäsenyyden hinta on 29,90 € - 79,90 € / kk tilausjakson pituudesta riippuen.

  Eliittikumppani videot

  Eliittikumppani lyhyesti  Eliittikumppani hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 89.9€ 89.9€
  3kk 164.7€ 54.9€
  6kk 239.4€ 39.9€
  12kk 358.8€ 29.9€

  Tarkistamme Eliittikumppani hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Eliittikumppani liittyvät uutiset

  Tämä ikäluokka on ahkerin maksullisten deittipalvelujen käyttäjä

  Kokemuksia tästä deitistä

  Ihanainen -651
  Ongelmana softan vinoutuma. Ei kohtele naisia ja miehiä samalla lailla. Kandidaatit lienee pitkälti annettujen speksien mukaiset, mutta "mitä jos kandidaatit" on naisille huomattavasti vanhempia miehiä. Jopa yli 10-vuotta vanhempia. En usko, että miehille tarjotaan yli 10-vuotta vanhempia naisia "mitä jos kandidaatteina". Se, että markkinat ovat niin, että miehet haluavat nuoremman naisen, ei tulisi vaikuttaa "mitä jos" vaihtoehtoihin. Käytännössä itsenäiselle vailla hoivaviettiä olevalle naiselle ei löydy miestä deittisovelluksista, ei tietenkään ole eliittikumppanin vika. Reilua deittisovelluksille olisi antaa jakauma jäsenistä sekä mitä ko. jakaumaryhmät hakevat. Tämä havannollistaisi kullekin onko deittisovelluksessa edes tarjolla sitä mitä itse hakee. Näin ei turhaan maksaisi olemattomasta palvelusta.
  Eeva3
  Miksi ei voi maksaa pankkisiirtona? Premium-jäsenyyden irtisanominen jäänyt epäselväksi.
  Miku1
  Vitun huijarit
  eronnut3
  Kumppanin valinta pakotettua, mutta toimii jotenkin. Päässyt treffeille, saanut yöseuraa. Löytänyt seurustelusuhteenkin. Kallistahan tämä on, mutta tinderiin verrattuna tehokkaampaa,
  Sinkkuna2
  Palvelu etsii annettujen vastaustesi perusteella vastaavat profiilit, eli jos olet koulutukseltasi tohtori, saat tohtoris-ehdokkaita. Jos peruskoulun käynyt, ehdotetaan peruskoulun käyneitä. Jne. Luokittelee koulutustaustan ym. annettujen tietojen perusteella.
  asmo mäkinen
  mistä näen kuinka pitkä on jatkettu premium-jäsenyyteni ja kuinka voin mahdollisesti pidentää sitä halvemmaksi
  KK2
  Useat profiilit vaikuttavat tekaistulta. Samoja kumppaneita ehdotetaan toistuvasti.
  Miuku
  Minulla ei ole luottokorttia, enkä sellaista halua. Miksi ei voi maksaa pankkiyhteyttä käyttäen, kuten yleensä voi?
  Seppo antila
  Jos tilaan tämän palvelun 3 kuukaudeksi täytyykö se sanoa irti erikseen,niinkuin minulle on kerran käynyt,että annettiin perintäfirmalle tehtäväksi,kun en tajunnut kysyä,että,täytyykö se sanoa erikseen irti,jos ei tiennyt,tiedän,että tämä yhtiö on rekisteröity keskieurooppalaiseen maahan mutta en halua sanoa mihin,mutta jos aiotte tehdä vielä tämän tapaista kauppaa,se käsitellään Euroopan Unionin Oikeudessa.
  Hannawee2
  Tyhjyyteen huutelua. Muilla treffifoorumeilla olen saanut paljon runsaammin yhteydenottoja. Täällä hyvin vähän. Viesteihin ei myöskään joko vaivautunut kovin moni vastaamaan tai sitten vastaanottajat eivät niitä enää näe jos jäsenyys ei ole enää aktiivinen? Tämä ei koskaan selvinnyt.
  Jukka
  Ideana tämä palvelu on ihan hyvä ja toimiva, mutta mikä siinä on, kun kukaan ei vaivaudu reagoimaan asiallisiin yhteydonottoyrityksiin millään tavoin?Luulisi täysi-ikäisillä ihmisillä olevan sen verran tapoja että vastaisi edes ei kiitos.
  martti aaltonen3
  Olen kirjoittanut jo toisaalle jo mutta uudelleen, mun visassa on esto, ei hyväksy, soitin eilen voiko maksaa e-laskuna luvattiin kyllä, nyt pitää saada tilinumero sekä viitenumero, Ostan 3 kk prediumia nmaksan kun saan numerot, on toinen ongelma, minulla oli ennen saunalahti.fi nykyään gmeili, kupaakin se hylkii kumpaa käytän? täyttäessäni käytin gmeiliä, olen täyttänyt eilen jo kaikki kysymykset valmiiksi
  Admin:
  Hei, Deittisivut.fi esittelee ja tarjoaa käyttäjien kokemuksia eri deittipalstoista eikä tee asiakaspalvelua ollenkaan. Ole hyvä ja ole yhteydessä suoraan Eliittikumppaniin. Täältä löytyy yhteydenottolomake: http://www.eliittikumppani.fi/yhteystiedot
  tommi huttunen
  Pystynkö hakemaan kaikki käyttäjät niinkuin normaaleilla deitti sivuistoilla? Tunnin käytön jälkeen kone on näyttänyt vaan n. 15 ihmistä, vaikka hakukriteerit eivät ole tiukat.
  Arto L1
  Umpisurkeaa. Alussa toimii muutaman päivän, mutta sitten hiljenee täysin. Joitakin oikeitakin profiiileja joukossa, mutta osa vaikuttaa niin selkeästi takaistuilta että ihmetyttää. Mitään et voi itse tehdä, systeemi esittää vaihtoehtoja, jotka pikkuhiljaa loppuvat. MItä sitten tapahtuu? Ei mitään. Eikä rahalla mitään vastinetta. Ei palautusta, \"määräaikainen\" Unohtakaa tuo. Ihan kokonaan.
  Peppi3
  Viiden kysymykseen vastaaminen, ei onnistu vastaaminen ilmaisella perusjäsenyydellä, kuten sanoitte artikkelissanne. Vastauksia kysymyksiin ei näe ilmaiseksi. Lomakketta täyttäessä voi luulla, että nämä palvelut ovat ilmaisia, kuten alussa mainostetaan. Premium hinta max/kk ei ole 54,90/kk, vaan 74,90/kk. Hieman harhaanjohtava artikkeli. Ehkä voisitte updeitata sitä pikimmiten. Yt. P
  Admin:
  Hei! Kiitos palautteesta. Hinnat ja muut tiedot on korjattu ajan tasalle. Suosittelemme tarkistamaan itse sivuilta vielä hinnat ja muut palvelun käyttöehdot, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Terveisin, Deittisivut.fi ylläpito

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun