Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle

 • Suomalainen deittipalvelu
 • Kaikille yli 18 -vuotta täyttäneille
 • Puhelinumeron antaminen rekisteröinnissä ei pakollista
 • Seuraa myös iäkkäämmille
 • Yli 100 000 käyttäjää
 • Kokeile täysin ilmaiseksi
 • Premiumpaketin hinta on sitä edullisempi, mitä pidemmän tilauksen teet: 6kk/30€, 2kk/20€ ja 1kk/15€
 • Kommunikointi: chat, viestit, vieraskirja ja flirt

  Seuraajokaiselle.fi on nettisivusto, joka tarjoaa apua elämänkumppania etsiville. Seuraajokaiselle on maksullinen treffisivusto, mutta sivuston valttikorttina on sen suosio ja kotimaisuus. Seuraajokaiselle -sivuston kautta luodaan 100 000 uutta kontaktia vuosittain, joten jäseniä sivustolle on liittynyt paljon. Sivuston kotimaisuus tekee siitä luotettavamman ja helppokäyttöisemmän muihin treffisivustoihin verrattuna. Mikäli ongelmia tulee, Seuraajokaiselle tarjoaa toimivan asiakaspalvelun, joka on auki aamu yhdeksästä iltayhdeksään.

  Deittiprofiilin tekeminen seuraajokaiselle.fi sivulle on helppoaSeuraajokaiselle on auttanut jo monta ihmistä löytämään kumppanin, jonka kanssa jakaa elämän ilot ja surut. Seuraajokaiselle soveltuu kaiken ikäisille aikuisille, eli ainut kriteeri liittymiselle on se, että pitää olla 18-vuotta täyttänyt. Muuten profiilin voi tehdä riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta tai paikkakunnasta. Seuraajokaiselle -sivustolla on jäseniä ympäri Suomea.

  Seuraajokaiselle.fi on saanut jäseniltään hyvät arvostelut. Internetissä pyörii kaikenlaisia sivustoja ja osa sivustoista on todella epämääräisiä. Seuraajokaiselle on hyvä ja luotettava seuranhakusivusto, joten varmasti hyvä valinta ihmiselle, joka haluaa löytää sen oikean.

  Seuraajokaiselle -sivusto on sivustona helppokäyttöinen ja selkeä. Profiili on yksinkertaista luoda. Menet vain seuraajokaiselle -nettisivulle ja täytät liittymiskaavakkeen. Voit luoda uusia kontakteja muihin sinkkuhin jo samana iltana.

  Nykyisin Internet on tutkimusten mukaan toiseksi yleisin tapa löytää se oikea rinnalleen. Internetin seuranhausta on siis tullut täysin hyväksytty osa kulttuuriamme ja pariutumisprosessiamme. Lähes kaikki ovat nykyisin liittyneet Facebookiin, Twitteriin tai johonkin muuhun sosiaaliseen verkostoon. Miksei nettiä siis voisi käyttää myös kumppanin löytämiseen?

  Kokemuksia Seuraajokaselle deitistä?

  Onnistumistarinoita on lukuisia ja moni niistä toistaa samaa kaavaa. Internetin seuranhaku ei välttämättä ole helppoa vaan on hyvä olla kärsivällinen. Ensimmäinen ihminen, jonka netistä bongaa, ei vielä välttämättä ole se unelmien herrasmies tai tuleva vaimoehdokas. Omasta tuttavapiiristäni löytyy muutamakin onnistumistarina. Onko sinulla omaa tarinaa jaettavaksi? Voit kirjoittaa kokemuksia Seuraajokaiselle deitistä sivun alaladassa olevaan osioon.  

  Pidä pääsi kylmänä ja heitä skeptisyys romukoppaan. Seuraajokaiselle soveltuu palveluna ihmisille, jotka ovat avoimia löytämään kumppanin Internetistä. On hyvä aktiivisesti itse luoda kontakteja sivustolla, eikä vain odotella muiden yhteydenottoja. Lähde vain rohkeasti treffeille. Ei kannata pelätä huonoja treffejä, sillä niitäkin varmasti tulee suurimalle osalle, mutta jokaiset treffit voivat myös olla opettavainen sosiaalinen kokemus. Parannat treffeillä sosiaalisia kanssakäymistaitojasi ja mitä useimmalla treffeillä käyt, sitä vähemmän treffeistä enää hermoilet. Seuraajokaiselle tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuutta flirttien ja viestien lähettämiseen. Tämän lisäksi sivustolta löytyy vieraskirja- ja chat-ominaisuudet. 

  Liity siis jo tänään seuraajokaiselle-palveluun sen oikean profiili voi olla jo luotuna sivustolle. Älä kuitenkaan odota ihmeitä. Joillakin voi tärpätä jo heti, mutta yleensä sen oikean löytäminen vie aikansa. Sitten kun tärppää ja löydät vierellesi ihanan ihmisen, huomaat että kaikki mitä jouduit kokemaan ennen oikean löytämistä oli sen arvoista.

  Seuraajokaiselle.fi deitin yhteenveto  Seuraajokaiselle hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 15€ 15€
  2kk 20€ 10€
  6kk 30€ 5€

  Tarkistamme Seuraajokaiselle hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Seuraajokaiselle liittyvät uutiset

  Puolet deittisovelluksista on vielä ilmaisia

  Kokemuksia tästä deitistä

  Veksi1
  Olen ostanut silloin tällöin 1kk käyttöajan. Aina kun aika loppuu, niin jonkinajan kuluttua ilmestyy flirtti. Sitten kun ostan taas 1kk lisäaikaa nähdäkseni flirttaajan ja lähetän viestinkin,ei naisesta kuulu enää mitään. Mikä oudointa, ei edes viestiä lueta, vaikka välillä on aktiivinen. Näin on käynyt useasti. Epäilen näitä "profiileja" ylläpidon houkutuslinnuiksi.
  miihkali1
  useamman vuoden ton palstan jäsen,tuhansia ja taas tuhansia naisia vieraillut profiilissani,oon satoja flirttejä ja viestejä laittanu neitokaisille mut yhtä tyhjän kanssa,kukaan ei oo vaivautunu ees vastaa.taitaa olla ylläpidon keksimii ja tekemii profiileja suurin osa siellä
  eulaalia1
  Moraaliton. Monessa muussa deittikerhossa sinkuksi itseään profiilissa väittänyt, mutta varatuksi paljastunut poistetaan palvelusta toisen jäsenen ilmoituksesta. Seuraajokaiselle ylläpito ei suostunut tätä tekemään. Pahoitteli, mutta eivät muka voi asialle mitään. Eihän sitä voi,kun on vain rahastamisesta kysymys! Viis vaimosta,joka ITKI puhelimessa, kun soitin yhden valehtelevan kelmin numeroon... Jää mieleeni PITKÄKSI aikaa. Varatuille on oma sivustonsa. Toiseksi, ylläpito lupasi poistaa profiilini, mutta ei ole sitä tehnyt,koska pääsen edelleen kirjautumaan! Täyttä potaskaa koko sivusto.
  Aurora4
  Olen saanut sivuston kautta viiden kuukauden aikana n. kolme tuhatta profiilikäyntiä, mikä on mielestäni paljon. Siis vain käyntejä. Treffeillä olen käynyt kymmenisen kertaa, joista puolet jäivät yhteen kertaan. Asiallisia ovat kaikki treffikaverit olleet. Tuosta kymmenen miehen joukosta olen saanut itselleni viisi ihanaa ystävää, jotka varmasti pysyvät elämässäni vielä pitkään. Seksiä tarjoavia/haluavia miehiä on toki paljon liikkeellä, mut hei, tuntosarvet pystyyn! Puhelinnumero ja valokuva pyydettävä aina! Selvitä, kenelle puh.numero kuuluu, jos treffeille haluat. Kyllä suurin osa on kunnollisia miehiä ollut, mutta muutamia olen joutunut jopa torjumaan asiattomuuksien vuoksi. Ihan kaikki eivät ole oikealla asialla. Paljon on itsestä kii, mitä saat sivustolta irti. Hyviä asiallisia kuvia näytille, kiva profiiliteksti ja sano selvästi, mitä haluat. Torppaa asiattomat esitykset heti. Olen hyvin tyytyväinen palveluun! Hintakin oli todella edullinen 30e/6kk. Suosittelen.
  make1
  Kyllä 30€ kallis kuukausi hinta. Kokemus yx nainen teki Rovaniemelle Treffit. Ans kattoon eipä tullut paikalle. Ja lopetti vielä viestityksen eikä ole enään palstoilla. Hyvä niin. Mielestäni rahan keruuta koko homma!
  alisa2
  Monet miehet suoranaisesti valehtelevat ikänsä. Alkoi tympiä kun tapaamaan tuli jopa 6 vuotta vanhempi mies mitä oli ilmoittanut iäkseen. Samoin kuvat olivat monasti nuoruusvuosilta. Mieluummin ilman kuvaa kuin hyvin vanha kuva. Lopetin koko homman ja ei ikinä enää deittisivustoille.
  Elli1
  Deittisivusto on varmaan OK, mutta kaikki henkilöt eivät. Ei ole fiksua, jos menee treffeille niin toinen osapuoli ei kerro edes omaa nimeään. Tapaamisen kannalta olisi puhelinnumero tarpeen väärinkäsitysten välttämiseksi. Mutta tuntuu olevan joillekin miehille niin salaista. On joskus käynyt niinkin, että treffikumppanilla on ollut vaimo tai naisystävä entuudestaan.
  Makke1
  Ei ainuttakaan kontaktia moneen kuukauteen- Täysin rtyhjä, kuten on Suomi 24:kin.
  Sini-111
  Maksoin kuukauden ja sen jälkeen ei toimi. On kokeiltu eri mobiili laitteilla ja tietokoneilla. Palvelu ei aukea. Ilmoittaa että sivua huolletaan. Haluan rahani takaisin. Ehdin käyttää n. Viikon
  Emma4
  Huonoa sivussa on se, että siinä on paljon online-profiileja jotka ei todellisuudessa ole online eikä varmaankaan enää käytä palvelua mutta sivun omistajat ovat jättäneet ne päälle jotta ihmiset rekisteröityisi sinne. Olen lähettänyt palautetta tästä asiasta sivun omistajille mutta en ole saanut vastausta. Eli hieman hujausta on mukana siinä toiminnassa. Kuitenkin siinä on myös oikeita profiileja ja olen tutustunut moneen mukaviin miehiin. Todennäköisesti en tarvi kauan olla sinkku tämän sivun ansiosta, deittailen tällä hetkellä yhden mielenkiintoisen miehen kanssa. Suosittelen sivustoa muille. Jos vertaa esim. suomi24:ään, e-kontaktiin jne niin tämä on ehdottomasti paras. Täällä voi flirttailla, lähettää tekstiviestejä jne. Ja hinta on 15 e/kk tai 20 e/2 kk jne.
  veikko2
  Suurin osa naisista feikkejä, kokeilee vain suosiotaan-osa on jatkuvasti on-line, vaikka eivät ole käyneet sivuilla aikoihin. Samanverran niitä, jotka viimeksi joskus ajat sitten. Jotkut varmaan jo mullan alla. Tämä johtuu siitä, että naiset saavat ilmoittaa ilmaiseksi ainakin naluks. Silloin kaikki hörhöt käyttää tilaisuutta hyväkseen.Tämä on koettu, katsokaa itse.
  OMG1
  Siis ei voi huonompaa sivustoa olla olemassa olin reilu 3v yhteensä sivuston jäsenenä. Ja ei yksiäkään treffejä. Joten rahat menivät kankkkulan kaivoon. Siellä chatissa leikkii mummeli ja poika kärryleikkejä. Lisäksi sama mummo64v uhkailee toisia käyttäjiä vuodesta toiseen saamatta porttikieltoa.
  Spede5
  Hinnan olette sivuilla ilmoittanut väärin 30€/6kk näin ainakin itselläni oli. Kannattaa varmaan mainita myös että palvelussa voi ostaa edullista tekstiviesti/puheaikaa joilla voi sivuston kautta soittaa ja tekstata muille hlöille.
  TH315
  Eräs kaverini oli jo luovuttamassa. Hän oli luonut profiilin seuraajokaiselle -palveluun jo jokunen aika sitten, eikä vieläkään ollut tärpännyt, päinvastoin! Hän oli joutunut kärsimään monet surkeat tai tylsät treffit. Hän oli saanut jo täysin tarpeekseen, kunnes hän sai mukavan viestin kivannäköiseltä mieheltä. Hän ajatteli että no, katsotaan nyt vielä kerran, jos vaikka tärppäisi. Hyvä, että hän ei luovuttanut, sillä nyt he ovat suunnittelemassa tulevia häitään.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun