C-Date

C-Date tarjoaa vapaata deittailua

42.5
(4)
 • 18-vuotiaille
 • Tasainen sukupuolijakauma, 53 % on naisia ja 47 % miehiä
 • Ilmainen peruskäyttö, mahdollista laajentaa Premium-jäsenyydeksi

  C-date on ympäri maailmaa levinnyt suosittu deittisivusto, joka tuo Casual Datingin eli vapaan tapailun käsitteen suomalaisten keskuuteen. C-Date auttaa käyttäjiään löytämään avarakatseisia ihmisiä, jotka haluavat toteuttaa fantasioitaan samanmielisten käyttäjien kanssa. Kyselyn mukaan 80% C-daten jäsenistä on taloudellisesti itsenäisiä ja haluaa kokeilla uudenlaista, avointa suhdetta esimerkiksi kiireisen elämäntavan tai erityisten fantasioiden vuoksi. Olitpa sitten sinkku tai varattu, voit tehdä fantasioistasi totta C-daten avulla.

  C-date – vapaan tapailun ammattilainen

  Treffit sinkkunaCasual Datingissa eli vapaassa tapailussa ei ole sitoumuksia tai kahleita, vaan sen tarkoituksena on vastata tasapuolisesti molempien osapuolten tarpeisiin. C-date tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden kokea vähemmän sitova suhde esimerkiksi kiireellisen elämäntyylin, vaativan uran, harrastusten, matkustelun tai sitoutumishaluttomuuden vuoksi. Jos et etsi vielä Sitä Oikeaa, mutta haluat silti nauttia elämästä ja seksuaalisuudestasi, C-date on oikea paikka sinulle.

  C-date pitää vapautta tärkeimpänä syynä sitoutumattomaan treffailuun. Jos esimerkiksi kiire tai tämänhetkinen elämäntilanne ei sovi yhteen vakavan parisuhteen kanssa, mikset silti voisi nauttia vapaudesta ja ihastuksen tuomasta ihanasta tunteesta? Rekisteröitymällä C-dateen löydät samanhenkisiä jäseniä, jonka tämänhetkiset toiveet käyvät yhteen omiesi kanssa. Rekisteröityminen on helppoa ja riskitöntä.

  C-date taistelee aktiivisesti nettideittihuijauksia vastaan tarkistamalla kaikki uudet profiilit etukäteen. Näin ollen voit olla varma siitä, että löydät oikeaa ja sopivaa seuraa ilman riskejä. Ilmaisen tutustumisjakson jälkeen voit halutessasi tutustua maksulliseen Premium-jäsenyyteen, joka antaa sinulle vapaat kädet paremman suhteen luomiseksi.

  C-date hinta, rekisteröityminen ja jäsenyys

  C-date tarjoaa ilmaisen rekisteröitymisen, jonka yhteydessä tulee antaa perustiedot itsestä sekä tietoa toivekumppanista. Profiili rakentuu gallupkysymyksistä, joissa käsitellään toivekumppanin ulkonäköä, siviilisäätyä, mieltymyksiä, asuinaluetta ja muita yksityiskohtaisia tietoja. Profiilinluonti on tehty mahdollisimman helpoksi, jotta unelmakumppanin löytyminen olisi nopeaa ja vaivatonta.

  Käyttäjäprofiilin luomisen jälkeen C-date etsii uusille käyttäjilleen juuri oikeat kumppaniehdokkaat, jotka vastaavat rekisteröitymisen yhteydessä asetettuja kriteerejä. Haun voi tehdä koska tahansa uudelleen erilaisia hakukriteereitä käyttämällä. C-date antaa käyttäjilleen mahdollisuuteen tutustua kymmeniin käyttäjiin kerrallaan aina turvallisesti ja nopeasti. Rekisteröityminen ja kumppaniehdokkaiden hakeminen on täysin ilmaista, eikä sisällä piilotettuja riskejä.

  Kun olet tutustunut C-daten ilmaisiin toimintoihin ja kumppaniehdokas on kiikarissa, on aika ryhtyä Premium-jäseneksi. Premium-jäsenenä saat käyttöösi rajattomat viestintäominaisuudet ja monia muita hyödyllisiä toimintoja, joiden avulla flirttailet ja olet yhteydessä muiden jäsenten kanssa. Premium-jäsenyyden hintaan vaikuttaa muun muassa jäsenyyden pituus, ja kuten aina, käyttöehdot on hyvä lukea ennen maksullisten palveluiden tilaamista.

   

  C-date lyhyesti

  • C-date on eurooppalainen deittisivusto, johon liittyy yli 25 000 uutta jäsentä päivittäin
  • Tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille suomalaisille
  • Casual Dating eli vapaa tapailu on treffailua ilman kahleita ja sitoutumista – se sopii erityisesti kiireellisille, sitoutumiskammoisille ja kaikille niille, jotka eivät vielä etsi sitä oikeaa!
  • C-date tuo yhteen suomalaiset sinkut ja varatut, jotka kaipaavat uusia jännittäviä kokemuksia makuukamarin puolella. Käyttäjät itse päättävät keneen ottavat yhteyttä ja keihin tutustuvat oikeassa elämässä.
  • Tuhansista suomalaisista käyttäjistä 53 % on naisia ja 47 % miehiä
  • C-date tarjoaa rekisteröitymisen, kattavan profiilin ja kumppanihaun ilmaiseksi jokaiselle käyttäjälleen
  • Maksullinen Premium-jäsenyys sisältää muun muassa rajattoman viestinnän muiden käyttäjien kanssa
  • Kaikilla C-daten jäsenillä on jotain yhteistä: he etsivät seksikumppania, mutta eivät juuri tällä hetkellä pitkäaikaista sitoutumista – ja mistä sitä tietää, jos vaikka tasapainoinen ja miellyttävä suhde muuttuu ajan myötä tosirakkaudeksi!


  C-Date hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 119.7€ 119.7€
  3kk 119.7€ 39.9€
  6kk 179.4€ 29.9€

  Tarkistamme C-Date hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  C-Date liittyvät uutiset

  Puolet deittisovelluksista on vielä ilmaisia

  Kokemuksia tästä deitistä

  Tucan37
  Täyttä huijausta tuo sivusto.
  Hm
  Sama asia minulle hujaus sivu
  K.Karttunen1
  Varmaan maailman huonoin sivusto. Kokeilun ja tavallaan huijauksen seurauksena kolmen kuukauden jäsennyys perittiin eikä ensimmäistäkään yhteydenottoa tullut. Laittoivat tarjolle nimiä joihin ei mitään yhteyttä saanut,olivat kai ilmaisjäs eniä jotka eivät edes pysty viestiin vastaamaan. Sähköpostiin laittoivat huijaus viestiä että minulle olisi muka joku kirjoittanut mutta maksettuani kokeilu ajan ei postilaatikkooni ollut tullut mitään viestiä. reklamoin asiasta mutta siihen ei vastattu.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun