Be2 Suomi

Be2 Suomi

 • Yksi maailman suurimmista deittisivustoista
 • Ilmainen ensimmäinen yhteydenotto
 • Ilmainen persoonallisuusprofiili
 • Ilmainen persoonallisuustesti
 • Kuukausimaksu takaa sen, että sivustolla olevat ovat tositarkoituksella mukana (Premium jäsenyys 55€/kk)
 • Uutena ominaisuutena videopuhelu

  Be2 on yksi maailman suurimmista seuranhakupalvelusta, jota käyttää yli 30 miljoonaa sinkkua 37 maassa, kuudella mantereella ja 12 kielellä. Vuonna 2004 perustettuun be2-deittipalveluun liittyy nykyään yli 20 000 uutta jäsentä päivittäin. Be2 Suomi on ottanut tavoitteekseen yhdistää sielunkumppaneita pitkäkestoiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen laajan persoonallisuustestin, Matching-menetelmän ja monipuolisten hakukriteereiden avulla. Be2 Suomi sopii sinulle, mikäli haluat löytää juuri itsellesi sopivan elämänkumppanin tositarkoituksella.

  Miten Be2 Suomi toimii?

  Be2 Suomi ei tarjoa hetkittäistä ajanviettoa kuten useimmat seuranhakupalvelut, vaan täyttävää ja kestävää parisuhdetta parhaimmillaan koko loppuelämäksi. Be2 Suomi perustaa Matching-menetelmänsä tieteelliseen analyysiin, jossa käytetään psykologisia, sosiologisia ja antropologisia kriteerejä sopivia kumppaniehdokkaita etsittäessä. Be2 Suomi esittelee käyttäjilleen vain ne ehdokkaat, jotka sopivat jäsenen persoonallisuuteen ja hakukriteereihin.

  Deittisivusto B2 sopii hyvin myös nuorilleIlmaiseen Be2 Suomi –jäsenyyteen kuuluu persoonallisuustesti, jossa määritellään henkilön toiveet ja odotukset parisuhteeseen ja tulevaisuuteen liittyen. Ilmaisessa persoonallisuustestissä määritellään muun muassa mikä sinua kiinnostaa, kuinka teet päätöksesi, millaisessa ympäristössä viihdyt, miten persoonasi vaikuttaa parisuhteisiisi, kuinka persoonasi vaikuttaa päätöksentekoon ja mitkä alueet persoonassasi koet riskeinä. Persoonallisuustestin yhteydessä määritellään myös ihannekumppanin persoonallisuus. Persoonallisuustestin tulokset tulevat näkyville käyttäjäprofiiliin muiden annettujen tietojen lisäksi.

  Persoonallisuustestin jälkeen Be2 Suomi tutkii tulokset ja näyttää välittömästi käyttäjälle sopivat kumppaniehdokkaat. Pääsy kumppaniehdokkaiden profiileihin on täysin ilmaista, kuten myös ensimmäinen yhteydenotto kiinnostaviin jäseniin. Matching-menetelmän avulla käyttäjät näkevät heti keiden kanssa yhteiselämä sujuu paremmin ja kenen toiveet parisuhteelle sopivat yhteen omien haaveiden kanssa.

  Be2 Suomi –palvelu tarjoaa monipuoliset deittiominaisuudet

   

  Be2 Suomi toimii anonyymina siihen asti, kunnes itse haluat paljastaa henkilökohtaiset tietosi kumppaniehdokkaalle. Ilmaiseen Be2 Suomi –jäsenyyteen kuuluu rekisteröityminen, persoonallisuustestin tulokset ja lista sopivista kumppaniehdokkaista. Maksuttomassa profiilissa voit kertoa luonteestasi, mielipiteistäsi ja kiinnostuksenkohteistasi sekä lisätä kuvia itsestäsi.

   

  Palvelun laadun ja turvallisuuden takaamiseksi Be2 Suomi tarjoaa maksullisen Premium-jäsenyyden lisäominaisuuksilla. Be2 Suomen kontaktitakuu takaa Premium-jäsenille vähintään kymmenen kumppaniehdokasta. Premium-jäsenenä saat lisäksi laadukasta asiakaspalvelua kellon ympäri, henkilökohtaisia neuvoja onnistuneen profiilin rakentamiseen sekä rajattomat viestintäominaisuudet käyttöösi. Premium-jäsenyys ei uusiudu automaattisesti, ellei siitä ole toisin sovittu.

  Be2 Suomi käyttää toiminnassaan be2-indeksiä, jolla lasketaan kahden ihmisen yhteensopivuus toisilleen. Be2-indeksi kertoo siis sen, kuinka hyvin sovellut yhteen toisen käyttäjän kanssa persoonallisuustestisi ja hakukriteereidesi mukaan. Voit ottaa yhteyttä vain kumppaniehdokkaisiisi helposti klikkaamalla henkilön profiilia.

  Be2 Suomi videot

  Be2 Suomi lyhyesti

     Be2 Suomi hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 59.9€ 59.9€
  3kk 119.7€ 39.9€
  6kk 179.4€ 29.9€

  Tarkistamme Be2 Suomi hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Antsu1
  Eroaminen tästä näyttää olevan lähes mahdotonta. Ilmoitettu sähköpostiosoite ei ole todellisuudessa edes käytössä. Kirjeitse tehtyyn eroilmoitukseen ei vastata. Epärehellistä rahastusta. Puolen vuoden päästä eroamisesta ja korttini kuolettamisesta tuli vielä sähköposti jossa vaadittiin maksamaan ja uhkailtiin perintätoimistolla. Aivan sairasta. Älkää ihmeessä ikinä retkahtako tähän juttuun!!!
  Unto Mononen1
  Ihan syvältä koko sivusto, väkisin rahastetaan puolen vuoden maksut, vaikka haluaa esim. kuukaudeksi liittyä. Asiakaspalvelu todella huonoa ja törkeää, kestää tosi kauan saada ketään kiinni, ulkomaalainen yritys, aivan toivoton!
  Kristiina1
  Erittäin vaikeaa sanoa sopimus irti. Asiakaspalvelu englannin kielinen.
  Seppo1
  Huono palvelu. Lähes kaikki profiilit feikkejä. Vieläpä varsin tökerösti tehtyjä.
  Jari Hämäläinen1
  Liityin joskus vuosia sitten palveluunne osoitteella piilotettu@luukku.com. Nyt en enää tarvitse palveluanne. Haluan erota siitä välittömästi. Miten se onnistuu? Voisitteko neuvoa?
  Admin:
  Meidän kautta eroaminen Be2-palvelusta ei onnistu. Suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan Be2-palvelun asiakaspalveluun tai selvittämään eroaminen sivuston kautta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun