Victoria Milan

Victoria Milan deittisivusto varatuille ja naimisissa oleville

 • Varatuille tai naimisissa olevilla
 • Rekisteröityminen ja kokeilu on ilmaista

  Victoria Milan deittisivusto/pettämissivusto tarjoaa ensimmäisenä Pohjoismaissa deittisivun varatuille eli naimisissa tai parisuhteissa oleville miehille ja naisille, jotka etsivät pettämiskumppania tai salasuhdetta. Varatut ihmiset voivat sen kautta etsiä anonyymisti flirttiä, yhden illan juttuja, romanttisia tapaamisia Suomessa tai ulkomailla, tai jopa pitkäaikaisia suhteita. Kansainvälisillä Victoria Milan -sivustoilla on jo yli 800.000 rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa. Tilastot osoittavat että jopa 30% tavallisille deittisivustoille rekisteröityneistä ihmisistä ovat jo suhteessa tai naimisissa, ja ovat epärehellisiä sen suhteen verkossa. Victoria Milan tarjoaa mahdollisuuden ihmisille, jotka ovat avioliitossa, avoliitossa tai muuten parisuhteessa, olla rehellisiä ja täysin avoimia siviilisäätynsä suhteen. Näin kukaan käyttäjistä ei tunne itseään petetyksi. Palvelu on hiljattain käynnistetty myös suomeksi sen suomalaisille seuranhakijoille tarkoitettuna.

  Victoria Milan tarjoaa salaseuraa netistäJohtuen Victoria Milan -sivuston erityisluonteesta monet sen käyttäjistä tuntevat turvallisemmaksi ja helpommaksi aloittaa suhteen oman kaupunkinsa ulkopuolella tai jopa toisessa maassa vaikkapa työmatkojen tai lomareissujen ohessa. Tästä syystä Victoria Milan tarjoaa mahdollisuuden ottaa yhteyttä Suomalaisten jäsenten lisäksi myös Ruotsalaisiin, Tanskalaisiin sekä Norjalaisiin jäseniin. Muissa kaupungeissa tai maissa asuviin ihmisiin tutustuminen tekee mahdolliseksi tavata ihmisiä kaukana kotoa ja ilman että arkielämä muuttuisi vaikeammaksi kuin mitä sen tarvitsisi muuten olla.

  Rekisteröityminen Victoria Milan -palveluun on täysin ilmaista, mutta ilmaisjäsenet pääsevät käyttämään vain rajattuja toimintoja, kuten luomaan profiilin. Kannattaa muistaa että profiilin luominen niin, että muut voivat sitä katsoa ja tehdä päätöksen siitä haluavatko tavata sinut vai ei on tärkeä askel verkkodeittailun maailmassa, ja profiili on siitä syystä syytä tehdä huolellisesti. Profiilinteko vaatii harkintaa ja mielenselvyyttä. Tavallisen jäsenen toimintaa Victoria Milan -sivustolla on rajoitettu, ja kontakti voi tapahtua ainoastaan maksavan jäsenen toimesta. Kun käyttäjä siirtyy maksavaksi jäseneksi hän saa käyttöönsä kaikki mahdollisuudet joita Victoria Milan tarjoaa. Hän pääsee käyttämään esimerkiksi tarkennettua hakua johon voi laittaa kriteeriksi paikkakunnan, ruumiinrakenteen tai iän. Yhteydenpito muihin palvelun jäseniin on täysin anonyymia, ellei käyttäjä halua paljastaa identiteettiään.

   

  Victoria Milan
  Tutustu palveluun ilmaiseksi

  Victoria Milan ei ole pelkästään moderni palvelu modernissa ja edistyneessä maailmassa, vaan se on myös mukana sosiaalisessa mediassa, mikä epäilemättä helpottaa ihmisiä löytämään sellaista seuraa kun haluavat. Victoria MIlan on mukana Facebookissa, Twitterissä sekä blogeissa. Victoria Milan -blog on suositeltavaa luettavaa kaikille kiinnostuneille. Se sisältää paljon mielenkiintoisia kirjoituksia, artikkeleita, tutkimuksia sekä käyttäjien henkilökohtaisia kokemuksia palvelusta. Jotkin esimerkit kirjoituksista keskustelevat esimerkiksi avoimista suhteista, ja niiden positiivisista ja negatiivisista puolista. Toinen blogikirjoitus keskustelee siitä, onko parisuhteessa huijaaminen mahdollisesti ihmisten geeneihin sisäänrakennettu piirre. Blogikirjoitukset erimaiden Victoria Milan –sivustoilla sisältävät erilaisia erotiikkaan ja pettämiseen sekä romantiikkaan liittyviä mietiskelyjä, luonnollisesti paikallisilla kielillä kirjoitettuna. Jotkin esimerkit Iso-Britannian sivuilla mm. antavat oppaan kaltaisen kirjoituksen “Cheating for Dummies”, ja erilaisia tilastoja uskottomuudesta, miehistä ja naisista. Tykkäämällä Victoria Milan -sivusta Facebookissa tai seuraamalla sitä Twitterissä voit myös nähdä uusimmat blogikirjoitukset uutisvirrassasi sitä mukaa kun ne on julkaistu. Kannattaa luonnollisesti ottaa huomioon että mikäli olet parisuhteessa, voi toinen myös nähdä kiinnostuksesi Victoria Milan -sivustoon, ja reagoida siihen negatiivisesti.

   

  Victoria Milan lyhyesti  Victoria Milan hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 54.99€ 54.99€
  3kk 119.97€ 39.99€
  6kk 179.94€ 29.99€
  12kk 239.88€ 19.99€

  Tarkistamme Victoria Milan hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Victoria Milan liittyvät uutiset

  Tässä syyt miksi nainen pettää

  Kokemuksia tästä deitistä

  Lyyli5
  Avioliittoni on ollut raunioina vuosia. Oloni oli yksinäinen, vaikka minulla oli aviomies. En koskaan ajatellut harrastavani syrjähyppyjä, mutta Victoria Milanille liittyminen on tehnyt elämästäni paremman.
  Jaakko Teppo1
  Aivan surkea. Feikkiprofiileja täynnä ja 95% kusetusta koko homma
  Huhtamäki4
  En ole varma mikä oli yllättävämpää: se, että oli olemassa juuri tällainen sivusto vai se, että se toimi.
  Matti Uskovainen
  Täyttä huijausta koko VM sivusto. Tuo viimeisen kommentti ... Olen lähettänyt kaksi meiliä ja kysynyt maksuasiaa, mutta en ole saanut kumpaakaan vastausta. Siitä olen pahoillani. Eihän siitä pitäisi olla pahoillaan ellei ole siellä hommissa kirjottamassa näitä kehuja nettiin. Pelkkää kusetusta.
  Nro Uuno1
  Pelkkää huijausta melkein koko palvelu: oikeasti parisen prosenttia käyttäjiä luvatusta ja osa niistäkin huijausprofiileja. *****.
  Reija Heino4
  Sivusto on todellakin hyvä. Porukkaa monipuolisesti ja paljon. Ei rivoja eikä riettaita ehdotuksia niinkuin muissa sívustoissa voi käydessään huomata. Ainut huono puoli on että palveluun ei vastata kun sitä kysytään. Olen lähettänyt kaksi meiliä ja kysynyt maksuasiaa mutta en ole saanut kumpaakaan vastausta. Siitä olen pahoillani. Muuten olisin jatkanut jäsenyyttäni siellä, mutta nyt en pysty tämän takia.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun