50plusmatch

50plusmatch deitti yli 50-vuotiaille aikuisille

173.1
(17)
 • Ensimmäinen ja suurin deittisivusto yli 50-vuotiaille
 • Vain huolella tehtyjä profiileita, sillä jokainen profiili tarkistetaan ennen julkaisua
 • Vastaa ilmaiseksi täysjäsenien ilmoituksiin
 • Yksi edullisimmista deittisivustoista (ilmainen peruskäyttö ja täysjäsenyyden hinta on 17,95 €/kk)

  50plusmatch on asiallinen deittisivusto aktiivisille aikuisille. Sivusto kuuluu kansainväliseen MatchMediaan, mutta käytännössä sivusto on maakohtainen, eli 50plusmatchissä voi deittailla suomalaisia. 50plusmatch on vain yli 50-vuotiaille. 50plusmatch on Suomen ensimmäinen ja suosituin 50-plus deittisivusto, jossa aktiiviset aikuiset voivat löytää samanhenkistä seuraa. 50plusmatch on erityisen suosittu luotettavuutensa ansiosta. 50plusmatch tarkastaa jokaisen profiilin yksitellen, ja näin profiilien asiallisuus tarkistetaan säännöllisesti ja joukosta voidaan karsia häiriköt. 50plusmatch reagoi heti myös mahdollisiin valituksiin häiriköinnistä. Siten voitkin olla varma, että saat aina sivuston käyttöön tukea asiakaspalvelusta. 50plusmatch on suunniteltu siten, että deittailu onnistuu helposti myös kännykän välityksellä. Sivusto on helppokäyttöinen ja sen asiakaspalvelu on erinomaista. 50plusmatch suojelee tarkasti asiakkaidensa yksityisyyttä ja pyrkii takaamaan parhaan mahdollisen turvallisuuden.

  Miten 50plusmatchiin liitytään?

  Deittisivusto 50 plus ihmisille

  Jäseneksi liittyminen on helppoa. Sivustoille kirjautuminen on myös ilmaista. Jäseneksi liittymiseen ei kuuluu rajoitettua ilmaista kokeiluaikaa, mikä on yleinen käytäntö muilla deittisivuilla, vaan 50plusmatchissä saa pysyä ilmaisjäsenenä niin kauan kuin haluaa. Sivustolle kirjautumisen jälkeen tulee luoda oma profiili, jossa kerrotaan itsestään. Profiili luodaan seitsemän yksinkertaisen sivun tiedot täyttämällä. Jokaisen sivun kaikkiin osioihin ei ole pakko vastata, mutta mahdollisimman huolellisesti tehty profiili helpottaa samalla aaltopituudella olevien muiden jäsenten löytymistä.

  Tyhjäksi jätetyt kohdat profiilissa saattavat herättää epäilyksiä. Profiileissa persoonallisuus on valttia. Persoonallinen profiili saa enemmän yhteydenottoja kuin profiili, joka on kirjoitettu puolihuolimattomasti. Profiiliin voi ladata myös kuvan. Kuva kannattaa ladata, koska suurin osa deittaajista ottaa mieluummin yhteyttä kuvallisen profiilin haltijaan. Hyvä ja totuudenmukainen, tuore kuva itsestä herättää luottamusta. Profiilitietojen täyttämisen jälkeen täytyy profiili vielä aktivoida. Profiilin aktivoiminen tapahtuu sähköpostilla lähetettävän linkin kautta.

  Miten 50plusmatch toimii?

  Profiilin luomisen jälkeen jäsenet voivat alkaa etsiä aktiivisesti mielenkiintoisia henkilöitä. Sopivien ehdokkaiden etsiminen tapahtuu kätevän hakuprofiilin avulla helposti. Kaikkien profiilien lukeminen voi olla turhan työlästä, sillä sivustoilla on tuhansia jäseniä. Hakuprofiiliin täytetään siis itse valitut kriteerit, joiden perusteella 50plusmatch etsii ja listaa kaikki mahdolliset ehdokkaat, jotka vastaavat hakuprofiilia. Täytettyäsi hakuprofiilin näet siis listan sivuston jäsenistä, jotka parhaiten vastaavat kriteerejä, jotka olet ilmoittanut hakuprofiilissasi. Listattujen jäsenten profiileja katsomalla saa tietää lisää kyseisistä ehdokkaista. Näin voi aloittaa mahdollisiin ehdokkaisiin tutustumisen rauhassa heidän profiilejaan tutkailemalla. 50plusmatch tekee uusiin ihmisiin tutustumisesta helppoa, koska voit itse päättää, missä tahdissa ja miten etenet löydettyäsi mielenkiintoisen henkilön profiilin.

  Ilmainen jäsenyys vai maksullinen täysijäsenyys?

  50plusmatch
  Tutustu sivustoon ilmaiseksi

  Ilmaisjäsenyydellä voit tehdä kaiken yllä selostetun ilmaiseksi. Ilmaisjäsenenä voit myös lukea viestejä, joita täysijäsenet voivat lähettää sinulle. Voit myös vastata ilmaiseksi täysijäseniltä vastaanottamiisi viesteihin. Ilmaisjäsenenä voit myös lähettää 10 kiinnostusviestiä ja vastaanottaa kutsuja. Ilmainen jäsenyys tarjoaa siis suuren määrän palveluita, joilla voi pitää yhteyttä muihin jäseniin. Täysijäsenyyteen kuuluu kaikkien palveluiden käyttöoikeus. Täysijäsen voi lähettää henkilökohtaisia viestejä kaikille, nähdä kuka on katsonut profiilia, lähettää rajattoman määrän kiinnostusviestejä, katsoa toisten jäsenten hakuprofiileja, käyttää kahdenkeskistä viestityspalvelua sekä yleistä chattia ja nähdä, ketkä ovat täysijäseniä. Täysijäsenyys maksaa 17,95 euroa kuussa. Useamman kuukauden jäsenyys tulee suhteellisesti edullisemmaksi. Useimmat asiakkaat tutustuvat sivustoon ilmaisjäseninä ja päättävät myöhemmin liittyä täysjäseniksi.

  50plusmatch tiivistettynä

  • Deittisivusto aktiivisille 50-plus aikuisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta
  • Erityisesti suomalaisille suunnattu palvelu
  • Luotettava, turvallinen ja asiallinen deittisivusto
  • Oman profiilin luominen ja muiden löytäminen on yksinkertaista ja helppoa
  • Rajaton ilmaisjäsenyys, joka tarjoaa monia palveluita
  • Täysjäsenyys maksaa 17,95 euroa kuussa, jolloin kaikkien palvelujen käyttö on sallittu


  50plusmatch hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 24.95€ 24.95€
  3kk 44.85€ 14.95€
  6kk 59.7€ 9.95€
  12kk 95.4€ 7.95€

  Tarkistamme 50plusmatch hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Kokemuksia tästä deitistä

  vaellus2
  Miksi en pääse sivuille omalla käyttäjätunnuksellani ja salasanallani, joita en ole lopettanut, Vaan tekstiin tulee että NE ovat jo käytössä, ja minun pitäisi laatia uudet? Tottakai ne ovat jo käytössä kun ne ovat minun? Miksi sivut ei sillä aukene kuiten kaan?? Odotan vastausta pikaisesti. Olin 3kk etelässä, enkä sinä aikana käynhyt sivuilla, jonka jätin lähteissäni 2.1.2019.
  Admin:
  Hei, meidän kautta et valitettavasti voi saada neuvoa, joten ole yhteydessä 50plusmatch asiakaspalveluun https://www.50plusmatch.fi/kb/contact.php Terveisin, Deittisivut.fi ylläpito
  Marja-Leena Tervakorpi1
  Heippa, Kävin uteliaisuuttani jonkun kerran katsomassa, ja tuli hinnasto, katsoin että 7.00 ja vähän päälle kk. Mutta se olikin koko vuoden juttu. Korjasin sen sitten 1kk niin se olikin lähes 25.00€. En ole käynyt siellä sen jälkeen, enkä käy. Aika outoa toimintaa, kyllähän niitä tuolla muutenkin pyörii ympärillä, mutta ei mulle kai sopivaa löydy, olen liian kriittinen. Ihan hyvin aika kuluu yksinkin ja tulee tehtyä jotain hyödyllistä. Joten en nyt sitten siellä enää käy, enkä sen jälkeen kun tuli lasku ole käynyt. T. Marja-Leena Tervakorpi. Kiitos vaan kun sain kurkistaa sinne. Tämä viesti on tarkoitettu laskuttajalle, en vaan löytänyt muuta osoitetta. Siis tarkoitin etten sen jälkeen ole käynyt, kun tuli ilmi, että 1kk. n. 25,00€
  Admin:
  Hei, ole hyvä ja ole yhteydessä suoraan 50plusmatch asiakaspalveluun www.50plusmatch.fi/kb/contact.php Deittisivut.fi esittelee eri deittipalveluita ja jakaa käyttäjien kokemuksia niistä. Terveisin, Deittisivut.fi ylläpito
  Mauri pärssinen
  Viisi tähteä
  paavo tuuha2
  Täysjäseneen en saa yhteyttä, kirjoita henkilökohtainen viesti.
  Ann-Christin Lundin
  Hei olen aikaisemmin ollut jäsen teidän sivuilla 50+ olisiko mahdollista saada koodit siiheen sivuun olen halukas tulla uudestaan jäseneksi teidän sivulla
  Admin:
  Hei, Ole hyvä ja ota yhteyttä suoraan 50 plusmatch -sivuston asiakaspalveluun. Sivustollamme jaetaan vain toisten kokemuksia sekä arvioidaan ja esitellään eri deittipalveluita.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun