Lovoo

Lovoo

(4)
  • Ilmainen versio kaikkien kokeiltavissa
  • VIP-jäsenyys 7,90€/kk
  • Voit selata toisten profiileja huomaamattomasti
  • VIP-jäsenyys pitää irtisanoa aikaisin, muuten se uusitaan automaattisesti joka kuukausi

Lovoo, uuden sukupolven deittisovellus

Lovoo deittipalvelu on uuden sukupolven deittipalvelu, jossa tavataan muitakin kuin deittejä seurustelumielessä. Lovoossa voi hakea seuraa lenkkipoluille, shoppailureissulle tai ihan vain illanviettoon jakamaan kanssasi yhteistä harrastusta. Lovoo toimii nykyaikaisesti sovelluksena älypuhelimessa ja käyttää älykkäästi hyväksi puhelimen paikannusominaisuuksia.

 

Lovoo deittipalvelu on alun perin saksalainen mutta sitä käytetään jo kaikkialla Euroopassa. Suomessa se on melko uusi tulokas, mutta kaiken kaikkiaan Lovoolla on jo yli 50 miljoonaa tyytyväistä asiakasta! Lovoo-sovellusta voi käyttää niin Apple-puhelimissa kuin Android-käyttöjärjestelmässäkin. Lovoon ilmaista versiota voi käyttää kuka tahansa yli 17-vuotias, mutta maksullisen version lataamiseen täytyy olla käytössä Itunesin tai Androidkaupan maksutunnukset.

 

Kuinka Lovoo toimii?

Lovoo on Tinderin kaltainen älysovellus, jonka toiminta perustuu pitkälti puhelimen paikannukseen. Kun kirjaudut palveluun, voit keskustella, jakaa kuvia ja sopia tapaamisia lähellä olevien ihmisten kanssa. Näin saatat saada uusia ystäviä harrastuksiin tai hyvällä tuurilla tavata uuden rakkaasi vaikka ihan lähinaapurustostasi tai reissussa ollessasi naapurihotellihuoneesta, sillä voihan olla että et tulisi näihin ihmisiin koskaan törmänneeksi ilman sovellusta.

 

Lovoon ideana on tutka, jolla näet lähelläsi olevat sovellukseen kirjautuneet ihmiset. Lovoossa voit pelata Match-peliä, jonka kautta pääset keskusteluun samoista aiheista kiinnostuneiden ihmisten kanssa ja voit kenties tätä kauttaa tavata tulevan tosideittisi! Lovoossa löydät uusia ihmisiä ja voit selata heidän kuviaan, ja tietysti voit lisätä kuvia itsekin ja itsestäsi.

 

Ilmaisessa kokeiluversiossa voit kirjautua palveluun, tallentaa sinne kuvia itsestäsi ja tykätä toisten kuvista vapaasti. Lisäksi voit aloittaa viisi keskustelua ilmaiseksi ja näät online keitä kaikkai lähialueellasi on juuri nyt kirjautuneena palveluun. Voit myös vapaasti keskustella matchiesi kanssa.

 

Täysversiossa sinulla ei kuitenkaan ole mitään rajoituksia. Voit aloittaa niin monta keskustelua kuin haluat, jakaa kuvia ja kommentteja sekä jutella matchien kanssa vaikka kaiket yöt. Maksullisessa versiossa voit myös vierailla toisten profiileissa huomaamattomassa "kummitustilassa", josta ei näy mitään jälkeä missään. Näin voit myös toisten huomaamatta kartoittaa ihmisiä ympärilläsi.

Kuinka löydän ihmisiä Lovoossa?

Tämän ei pitäisi olla kovin vaikeaa: mihin ikinä kuljetkin, Lovoo sovellus tarjoaa sinulle uudet lähettyvilläsi olevat tyypit, joiden profiileista voit tsekata, josko kyseessä on sinua kiinnostava tyyppi vai ei. Puhelimessa kannattaa siis koko ajan olla paikannus päällä, jotta Lovoo toimii oikein. Lovoo onkin loistava keino löytää mitä tahansa seuraa, ihan pelkkää kahviseuraa tai vaikka kaveri elokuviin, kun menet käymään uudessa paikassa. Lovoo toimii myös ulkomailla.

 

Lovoo onkin siitä loistava, että sen avulla voi löytää sekä uusia ystäviä ja tuttavia sekä uusia kavereita harrastuksiin ja muihin yhteisiin juttuihin. Lovoon ideana ei olekaan hakea kumppania tositarkoituksella ja otsa rypyssä, vaan tutustua ennakkoluulottomasti uusiin ihmisiin, olivat he sitten miehiä tai naisia. Ja miksei joskus käy niin huikea tuurikin, että tätä kautta löytyy se tosi rakkauskin!!!

Lovoo lyhyestiLovoo hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 7.99€ 7.99€
3kk 19.99€ 6.66€
6kk 29.99€ 5€
12kk 45€ 3.75€

Tarkistamme Lovoo hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.Kokemuksia tästä deitistä

amir3
se on hyvä

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun