Sexpartner

Sexpartner

 • Seuraa makuuhuoneeseen
 • Ei seurustelusuhteita hakeville
 • Vain täysi-ikäisille

  Sexpartner on uudenlainen deittipalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota tosirakkauden sijaan kiihkeitä seksikumppaneita ja kuumottavia erotiikkakeskusteluja internetin välityksellä. Deittailu alkaa flirtin merkeissä deittisivustolla, jossa tuhannet miehet ja naiset etsivät kumppania tositarkoitukseen. Sexpartner on rohkea ja seksikäs deittisivusto, joka kannustaa käyttäjiään kokemaan jännittäviä, villejä ja eroottisia hetkiä keskenään. Sexpartner on lisäksi yksi ainoista deittisivustoista, joka ei vaadi sitoutumista suhteeseen tai toisen henkilön täydellistä tuntemista. Huomaa, että Sexpartner sopii myös pariskunnille!

  Sexpartner tarjoaa kuumat seksitreffit

  Sexpartner haluaa tuoda erotiikan jokaisen suomalaisen elämään, eikä siinä mielessä ole kuin perinteiset deittipalvelut. Tästä syystä Sexpartner pyrkii suoraan toimintaan ilman hyssyttelyä tai kainostelua, kun kyseessä on seksuaalisuus ja erotiikannälkä. Deittisivusto sopii sinkuille, varatuille ja pariskunnille – kenelle tahansa, joka haluaa saada eroottista vipinää elämäänsä!

  Sexpartnerin avulla suomalaiset voivat ilmaista seksuaalisuuttaan sekä netissä että paikan päällä. Verkossa Sexpartner auttaa suomalaiset löytämään toisensa kiihottavaa seksikeskustelua tai villejä seksitreffejä varten. Vähitellen flirttailu voi edetä suudelmien lähettämiseen, siitä kahdenkeskiseen keskusteluun ja lopuksi kiihkeisiin seksitreffeihin. Sinä päätät itse, kenen kanssa ja mitä haluat tehdä.

  Sexpartnerin suomenkielinen sivu on vielä hieman puutteellinen monista hyvistä ominaisuuksista huolimatta. Siitä syystä on kannattavaa lukea käyttöehdot ja varmistaa oman alueen kumppaniehdokkaat ennen Premium-paketin ostamista. Ilmainen jäsenyys on turvallinen ja helppo tapa tutustua Sexpartnerin ilmaisiin toimintoihin ja muihin jäseniin riskittömästi.

  Sexpartner – ilmainen ja maksullinen jäsenyys

  Sexpartner
  Tutustu sivustoon ilmaiseksi

  Perusjäsenyys Sexpartner-sivustolla on täysin ilmainen, joten palveluun rekisteröitymistä voi kokeilla ilman riskejä. Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjä voi luoda itselleen ilmaisen profiilin nopeasti vastaamalla pieniin kysymyksiin. Muut käyttäjät ja nettisivua selaavat voivat nähdä seksipartneria hakevien käyttäjien kuvauksen, sukupuolen, iän, asuinpaikan, suuntautumisen, yleisiä tietoja kuten pituuden ja painon, silmien värin, hiusten värin, pukeutumistyylin, musiikkimaun, koulutuksen ja niin edelleen.

  Käyttäjä voi luoda itselleen valokuva-albumin, jonka näkevät ainoastaan kirjautuneet käyttäjät. Yleistä-sivulla käyttäjä voi vastata hauskoihin gallupkysymyksiin, joita ovat muun muassa ”Onko sinulla salaisia fantasioita?”, ”Mitä tekisit partnerillesi?” ja ”Oletko koskaan teeskennellyt orgasmia?”. Näiden kysymyksien avulla itselle sopivan seksi- tai keskustelukumppanin löytäminen on helppoa ja nopeaa.

  Sexpartner tarjoaa ilmaisille jäsenilleen mahdollisuuden selata ja hakea kumppaniehdokkaita sukupuolen, ikähaarukan ja läänin mukaan. Hakusivulla näet välittömästi ne hakukriteerejä vastaavat jäsenet, jotka ovat kirjautuneet sisään ja näin ollen valmiita keskustelemaan. Premium-asiakkaat saavat ilmaisten perusominaisuuksien lisäksi käyttöönsä monipuoliset yhteydenottotoiminnot aina viestien ja suudelmien lähettämisestä tuhmiin flirtteihin. Maksulliseen Premium-jäsenyyteen kannattaa siis siirtyä vasta sitten, kun sopiva kumppani tai useampi on kiikarissa!

  Sexpartner lyhyesti  Sexpartner hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 21.38€ 21.38€
  3kk 149.7€ 49.9€
  6kk 239.4€ 39.9€

  Tarkistamme Sexpartner hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Kokemuksia tästä deitistä

  Huijattu1
  Täysi huijaus. Kolmen päivän kokeilu osoitti tämän olevan vain automaattiviihdytystä. Oikeita ihmisiä siellä tuskin on. Raha näyttäisi myös kelpaavan. Pieni präntti hurjaa luettavaa.
  Huijaus1
  Tällä sivustolla ei löydy ainuttakaan ihmistä. Olin ilmaisena käyttjänä yhden päivän. Sen aikana löysin yhteensä noin 4-10 ihmisen profiilia. Yksi nainen joka ei toki ollut kirjautuneena (hänkään) pitkään aikaan. Kaikissa aktiivisissa profiileissa oli (C) kirjain josta käyttäjäehdoissa on maininta = sivoston omia robottiprofiileja sivuston laadun parantamiseksi.
  Heikki1
  Täysi huijaus. Ei yhtään oikeaa ihmistä löydy palvelusta.
  Arska2
  aika nopeasti pitäisi siirtyä maksullisiin palveluihin visaa vinguttamaan...
  Minski Pusa4
  Sen verran tuohon juttuun vielä että tuonne käy myös visa electron jos haluaa kokeilla maksullisia toimintoja.
  Keijo Korhonen1
  rekisteröinti ei onnistunut, ei huolinut salasanaa

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun