Deitti24

Deitti24 nettideitti

 •  Täysin ilmainen
 • Tekstiviestivarmennettu deittipalvelu

  Deitti24 (.com) on hiljattain perustettu nettideittailupalvelu. Deitti24 on perustettu vuonna 2009 ja se on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, jotka etsivät seuraa. Kaikki Deitti24 –palvelun ominaisuudet ja toiminnot ovat täysin ilmaisia. Ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kuvalla varustetun profiilin luonti ja muokkaus, mahdollisuus lisätä kavereita ja heidän syntymäpäivänsä, blogit, keskustelufoorumi sekä erilaiset visailut. Palvelussa on myös tapahtumat-osio, jossa pystyy etsimään erilaisia tapahtumia, merkitsemään osallistumisensa sekä seuraamaan, mihin tapahtumiin kaverilistalle merkityt ihmiset ovat osallistumassa.

  Deitti24 on suomalainen verkossa toimiva deittipalvelu, joka pyrkii tarjoamaan kaikenikäisille sinkuille paikan kommunikoiden muiden sinkkujen kanssa ja etsiä romanttisia suhteita, niin lyhyt- kuin pitkäaikaisia. Tilastojen mukaan suurin osa ihmisistä luo haluamansa kontaktit uusien ihmisten kanssa joko työn tai ystävien kautta. Mahdollisuudet tavata uusia ihmisiä heikkenevät tasaisesti ihmisten työskennellessä pitkään samassa paikassa ja ystäväpiirien muotouduttua. Juuri tämän vuoksi palvelut kuten deitti24 voivat auttaa. Jopa 42% ihmisistä on sitä mieltä, että uusiin ihmisiin tutustuminen on merkittävän vaikeaa. Deittailu verkossa tarjoaa näille ihmisille mahdollisuuden kokeilla hiljalleen, miltä deittailu tuntuu, ja pyrkiä saamaan uusia ja jännittäviä kontakteja mukavassa ja turvallisessa paikassa, suoraan omasta kodistaan. Tämä sopii etenkin ujoille tai muuten hiljaisille ihmisille, joille uusien ihmisten tapaaminen on ongelma. Verkon välityksellä kommunikoitaessa he ovat samalla viivalla sosiaalisten ihmisten kanssa. Nämä taas pystyvät helpommin keskustelemaan hiljaisten ihmisten kanssa, kun verkossa tapahtuva kommunikaatio saa väistämättä kuuntelemaan toista ja tutustumaan tämän persoonallisuuteen tarkemmin.

  Kun luo itselleen profiilin palveluun kuten deitti24, tulee olla varma siitä, että se on hyvin kirjoitettu, koska hyvä profiili on avain onnistuneeseen deittailuun verkossa. Oma deitti24 –profiili on se yksilöllinen ja muokattavissa oleva alue sivustolla, joka sisältää henkilökohtaiset tiedot käyttäjästä, kuten myös valokuvat ja yksityiskohdat siitä, mitä on etsimässä mahdolliselta kumppanilta. Usein palvelut kuten deitti24 sisältävät profiilissa myös otsikon tai status-osion, joka on rajattu pituudeltaan. Otsikon tulisi vastata johonkin sellaiseen kysymykseen kuten ”Mitä minä etsin”, ja vastauksen tulisi olla hauska ja leikkisä, jotta ihmiset haluaisivat katsoa profiilia tutustuakseen tarkemmin. Päivitysten asettamat rajoituksen pakottavat olemaan yksilöllinen ja lyhytpuheinen.

  On olemassa tiettyjä tärkeitä faktoja, jotka pitäisi tietää, kun alkaa käyttämään palvelua kuten deitti24 tai jotain sen lukuisista vaihtoehdoista. Yli puolet ihmisistä tunnustaa tapailleensa enemmän kuin yhtä henkilöä kerrallaan. Etenkin alussa kun ihmiset kokeilevat, onko suhteessa mahdollisesti jonkinlaista kemiaa, ei ole mitenkään harvinaista suunnitella useampi tapaaminen usean eri ihmisen kanssa samana ajanjaksona. Käyttäjien mukaan ulkonäössä on kolme tärkeää piirrettä, jotka ovat hymy, silmät sekä ruumiinrakenne. Näihin kiinnitetään huomiota myös profiilikuvissa. Persoonallisuuden osalta tärkeimmät osa-alueet ovat luonne ja huumorintaju. Kun luo profiilia palveluun esitelläkseen itseään muille deitti24 –palvelussa, voivat nämä olla hyödyllisiä faktoja mielessä pidettäväksi sekä korostettavaksi kun se vain on mahdollista. Toinen yleisempi ohje on, että useimpien mielestä yli kymmenen vuoden ikäero seurustelukumppaniin on liikaa. Rehellisyys ja avoimuus itsestä sekä tarkoituksistaan on paras tapa menestyä toimivien suhteiden luomisessa muiden kanssa.

  Deitti24 lyhyesti
  Deitti24 liittyvät uutiset

  Puolet deittisovelluksista on vielä ilmaisia

  Kokemuksia tästä deitistä

  janne1
  huono, mikään ei toimi. jotain rahajuttuja tyrkyttää. lähettää roskapostia
  Raikuli1
  Ilmaistako? Haistakaahan kukkanen. Jos haluaa nähdä kuvat, täytyykin maksaa. Huijausta
  Mika Rinne2
  Harhaanjohtavaa mainostamista! Et voi katsoa edes toisen käyttäjän kuvaa ilman, että olet maksanut jäsenyydestä. Jäsenyys maksaa yli 20 euroa kuukausi! Törkeää!
  sami3
  40 sinkkumies vailla naisen lämpöä

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun