Flirtfair

Flirtfair seksiseuraa miehille ja naisille

 • Seksiseuraa miehille ja naisille
 • Ei parisuhdetta etsiville
 • Sinkuille ja pareille
 • Ilmainen tutustuminen
 • Premium-jäsenenä (34.90 € / kk) pääset lähettämään viestejä muille ja luomaan kontakteja. Naisille jäsenyys on ilmainen.

  Flirtfair on Internetin seuranhakusivusto, joka eroaa muista seuranhakusivustoista sillä tavalla, että Flirtfair -palvelu avoimesti mainostaa olevansa sivusto “pikkukivan” hakuun, ei vakavan parisuhteen hakemiseen. Flirtfair -sivusto on ihmisille, jotka hakevat pettämisseuraa tai yhden illan kivaa. Tämä kyseinen seuranhakupalvelu kuvailee olevansa eroottinen treffipalvelu. Tämän eroottisen palvelun sivuilla kerrotaan palvelun soveltuvan ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet parinvaihdosta, flirttailusta, kimppakivasta, erotiikasta tai muuten vain chattailusta.

  Flirtfair free account - naisille ilmainen deittipalvelu

  Seksiseuraa myös pareille tarjoaa FlirtfairFlirtfair -sivustolle on helppo liittyä ilmaiseksi, mutta jotta voi lähettää viestejä käyttäjille pitää olla premium-jäsen. Naisille jäsenyys on ilmainen, mutta miehille maksullinen. Tämä johtuu siitä, että usein miehet ovat halukkaampia liittymään tällaiselle sivustolle. Naisille ilmainen jäsenyys takaa sen, että saadaan enemmän naisia mukaan.

  Nykyisin Flirtfairin kaltaiset nettisivut ovat yleistyneet. Kun ennen netistä seuraa haettiin pääsääntöisesti vakavassa mielessä, on nykyisin jo muutamakin eri sivusto, jonka tarkoituksena ei ole vakavan kumppanin löytäminen vaan yhden illan suhteiden löytäminen.

  Flirtfair -palvelu on kansanvälinen sivusto, johon liittyy päivittäin 2500 uutta jäsentä. Sivustolla mainostetaan, että tähän mennessä rekisteröityneitä jäseniä on jo kolme miljoonaa. Flirtfair jäsenten joukosta löytyy kaikenlaisia ihmisiä. Flirtfair on täynnä sinkkuja ja parisuhteessa olevia naisia ja miehiä.

  Etsi seuraa anonyymisti

  Flirtfair on anonyymi seuranhakusivusto, jossa ei tarvitse paljastaa henkilöllisyyttään. Flirtfair toimii postinumeron perusteella. Postinumero tunnistaa lähistöllä asuvat muut seuranhakijat ja löytää sinulle täten sopivimmat profiilit. Sivustollaan Flirtfair kertoo, että käyttäjiä löytyy ympäri Suomea ja, että sivusto voi toimia hyvin täten myös harvemmin asutuilla alueilla.

  Flirtfair mainostaa olevansa asiallinen ja turvallinen treffisivusto. Mitään ohjelmia ei tarvitse ladata koneelle vaan palvelu on valmis käyttöön, kun olet liittynyt jäseneksi. Jäseneksi liittyminen onnistuu Flirtfair -nettisivuston liittymislomakkeen avulla.

  Flirtfair -seuranhakusivusto on palvelu, jonka kautta voi hakea yhden illan kivaa riippumatta omasta seksuaalisesta suuntautumisesta, iästä tai paikkakunnasta. Flirtfair ilmoittaa sivuillansa, että heillä on toimiva asiakaspalvelu, joka vastaa mahdollisiin kysymyksiin. Asiakaspalvelu toimii sekä puhelimitse että sähköpostitse.

  Flirtfair –sivusto ei ole soveltuva sivusto moraaliselle tai vakavaa parisuhdetta etsivälle. Flirtfairin tarkoituksena ei ole solmia pysyviä ihmissuhteita tai auttaa sen oikean löytämisessä. Tämä sivu on hauskan pitoa varten suunniteltu sivusto.

   

  Flirtfair
  Tutustu palveluun ilmaiseksi

  Liittyessä Flirtfair-sivustolle täytät profiilitiedot, joihin voit kuvailla mitä kyseisestä palvelusta etsit. Tämän avulla voit löytää oman profiilisi kanssa yhteensopivia profiileja. Flirtfair suosittelee, että kuvailet profiilissa tarkasti sen mitä haluat, täten Flirtfair voi paremmin löytää sinulle soveltuvaa seuraa. Mikäli et halua vakavaa parisuhdetta tai etsitte kumppanisi kanssa parinvaihtoseuraa Flirtfair on varmasti teille hyvä vaihtoehto. Flirtfair -sivustoa voi kokeilla kaksi viikkoa suhteellisen edulliseen hintaan ja mikäli et ole tyytyväinen, ei sinulta veloiteta isompaa premium-jäsenyysmaksua.

   

  Mikäli kaikki mitä aikaisemmin kerroin sinulle kuulostaa hyvältä voit vaikka heti mennä liittymään Flirtfair-palveluun. Flirtfair kertoo sivuillaan, että liittymisen jälkeen voit löytää seuraa vaikka saman tien ja tavata seikkailunhaluisen henkilön jo samana iltana.

  Liittyessä netin sivustoille on hyvä lukea käyttöehdot tarkkaan ennen luottokorttitietojen antamista. Käyttöehdot hyväksyttäessä pääset käyttämään palvelua. Mikäli et ole tyytyväinen palveluun voit irtisanoa palvelun puhelimitse tai sähköpostilla. Tämä on helppoa! Saat irtisanomisvahvistuksen myöhemmin sähköpostiisi.

  Flirtfair deitti yhteenveto  Flirtfair hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 34.9€ 34.9€
  3kk 89.7€ 29.9€
  6kk 149.4€ 24.9€

  Tarkistamme Flirtfair hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Joro4
  Hyvä erittäin mielenkiintoinen juttu.
  P
  feikkiprofiileja,kukaan ei kyllä tapaa ketään tuon kautta,osa kasvoista ulkomailta.
  jaska1
  aivan perseestä.laitan ihan minkä tahansa käyttäjä nimen väittää et on jo käytössä ja sit ku keksii jonkun ni ilmottaa et ei hyväksy s.posti osotetta...mut tääl nyt lukenu ni eipä tullu tohon ns.palveluun onneksi vähiä rahoja tuhlattua,luulis nyt tollaselle huijarille munkin rahat kelpaavan,mut ei,ja kiitos nyt siitä....
  Jussi10001
  Viesteissä pyydetään kirjautumaan toisille sivustoille? Oliskohan rahastuksen makua?! Ihme viestejä tulee, tehty jollain käännösohjelmalla, tai ne on ylläpitäjän keksimiä. Vaikuttaa huijaukselta koko sivusto.
  todella ala-arvoinen1
  Eihän sieltä saa edes profiiliaan poistettua, todella ala-arvoinen...
  Vihainen pettynyt1
  En suosittele KENELLEKÄÄN! Huijaa ovelasti, sieppaa tililtä etukäteen ilmoittamatta ja vielä listahintoihin nähden kaksinkertaisen hinnan
  utelias
  Vaan mites mahdollinen irtisanoutuminen halvan jakson päätteeksi? Onko tosissaan niin helppoa ku väitetään?
  Eros4
  Flirtfairista itellä on pelkästään hyviä kokemuksia :) Palvelu on aluksi ilmaista, mutta paljo mitään ei voi tehdä ilman maksua. Naisille palvelu on kuitenkin ilmainen. Sivusto vaikuttaa myös turvalliselta sivustolta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun