Nettideitti

Nettideitti

(6)
  • Ilmainen sivusto
  • Suhteellisen pieni sivusto

Oletko kyllästynyt etsimään kumppania yökerhojen tanssilattioilta? Puuduttaako ainainen deittailu ja haluat löytää uuden kätevän tavan löytää uusia ihmisiä. Nettideitti.fi-sivusto on juuri sinulle tehty hakupalvelu. Nettideitti.fi-sivusto on uudenaikainen ja moderni kohtaamispaikka. Nettideitti.fi-sivusto on ilmainen, helppo ja kätevä seuranhakupalvelu. Nettideitti.fi-sivuston avulla voit löytää helposti seuraa tositarkoituksella, ystäväksi, rupattelukaveriksi tai elämänkumppaniksi. Nettideitti.fi-sivuston avulla voit helposti rekisteröidä tietosi vain muutamassa minuutissa. Se on täysin anonyymi seuranhakupalvelu ja tarjoaa monipuolista seuraa.

Miten nettideitti.fi toimii?

 

Vertaile deittisivustot
Katso mikä deittisivusto sopii sinulle

Nettideitti.fi-sivustolle voit kirjautua täysin anonyyminä käyttäjänä ja tavoittaa seuralaisia nopeasti ja vaivattomasti. Voit ottaa yhteyttä ihmisiin niin pikaviestein kuin sähköpostitsekin. Jätä viestisi ilmaiseksi rekisteröimällä sukupuolesi, ikäsi, syntymäaikasi ja yhteystietosi. Rekisteröitymisen jälkeen voit syventää profiilisia kertomalla itsestäsi tarkempia tietoja. Ilmoituksesi otsikko kannattaa kirjoittaa persoonallisesti, koska se näkyy ensimmäisenä kaikille käyttäjille. Myös ikäsi ja nimimerkkisi ovat yhteydenottojen kannalta tärkeitä. Kuvan lisääminen kasvattaa huomattavasti yhteydenottojen määrää.

 

Rekisteröityminen?

Käytännössä rekisteröityminen tapahtuu oman ilmoituksen lisäämisellä. Oma ilmoitus jätetään samanaikaisesti kuin rekisteröidään muutkin tarvittavat henkilötiedot. Tarvitset toimivan ja tunnistettavissa olevan sähköpostiosoitteen, jonne rekisteröitymisen jälkeen lähetämme vahvistusviestin, käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ilmoituksesi aktivoimiseksi ja rekisteröitymisesi viimeistelyksi sinun tulee kirjautua kyseisillä tunnuksilla sivustollemme. Rekisteröitymisesi jälkeen voit lähettää ja vastata vapaasti ilmoituksiin joko sähköpostitse tai anonyymisti pikaviestillä.

Sähköpostiviestit ja pikaviestit?

Sähköpostiviestien ja pikaviestien lähettäminen on täysin ilmaista. Sähköpostiviestien avulla voit lähettää täysin anonyymeja viestejä. Tällöin vastaanottaja saa tiedoksi vain ilmoittamasi käyttäjänimen. Pikaviestejä voit lähettää omasta profiilistasi, jolloin vastaanottaja näkee profiilissasi antamasi tiedot.

Oma profiili ?

Voit tarvittaessa päivittää profiiliasi, oma profiili -välilehdellä. Oma profiili -välilehdelle voit lisätä sukupuolesi, ikäryhmäsi, paikkakuntasi, nimimerkkisi ja seuranhakuun liittyvän luokituksesi. Voit jälkikäteen lisätä sinne tietojasi ja kuviasi. Myöhemmin voit poistaa tietojasi tai jopa koko käyttäjätilisi. Oma profiili -sivulle kannattaa kertoa itsestään mahdollisimman yksityiskohtaisesti ja lisätä erilaisia kuvia, koska tämä lisää yhteydenottojen määrää.

Nettideitti.fi–seuranhakupalvelun monipuoliset keskusteluosiot?

Nettideitti.fi -sivustolta voit löytää monipuolista seuraa. Keskusteluja löytyy naisia miehille, miehiä naisille, naisia naisille ja miehiä miehille jakaantuneille keskustelusivustoille. Voit löytää oman mielenkiinnon kohteesi heloposti jättämällä viestisi haluamallesi keskustelusivustolle. Ilmoitusten otsikoista voit päätellä minkälaista seuraa kirjoittaja on etsimässä.

Käyttöehdot?

Nettideitti.fi-sivustolle voi rekisteröityä kuka tahansa vähintään 18 vuotta täyttänyt. Palvelun käyttäjän kuvan tulee olla käyttäjän omakuva, sisältäen siihen tarvittavan julkaisuoikeuden. Alastonkuvia ei saa käyttää. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa palvelussa lähetetyistä viesteistä, palvelun virheettömyydestä tai kuvien katoamisesta. Palveluntarjoajalla on täysi oikeus muuttaa tai päivittää kyseisiä ehtoja. Palvelun käyttäminen kaupalliseen toimintaan tai suoramarkkinointiin on kiellettyä. Käyttäjän tulee noudattaa palveluntarjontaan liittyviä lakeja ja ohjeita. Nettideitti.fi-sivustolla on täysi oikeus käyttää asiakkaiden tietoja suoramarkkinointiin tai tarvittaessa luovuttaa viranomaisille. Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää myös nettideitti.fi-sivuston toiminnan tilastoimiseen. Asiakkaan tulee hyväksyä kyseiset käyttöohjeet ennen kuin rekisteröityy nettideitti.fi-sivuston asiakkaaksi.

Nettideitti.fi lyhyesti?

 
Kokemuksia tästä deitistä

Antti2
Voisi olla muuten hyvä, mutta kun uusin ilmoitus omilla hakukriteereillä on elokuulta niin ei oikein tee mieli rekisteröityä. Luultavasti ilmoittajat unohtaneet ilmoituksensa sivustolle.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun