Suomi24 deitti

Suomi24 deitti

 • Suomen suurin deitti
 • Sinkkuristeilyitä
 • Ilmainne peruskäyttö, laanennettavissa Treffit Plus palveluksi

  Suomi24 deitti on viralliselta nimeltään “Suomi24 Treffit” ja se on suuren suosion saavuttaneen Suomi24-sivuston kaikkein suosituin osa. Kuka tahansa joka on rekisteröitynyt Suomi24:n voi olla myös Suomi24 deitti –palvelun käyttäjä. Rekisteröityminen sivustolle on helppoa ja nopeaa. Suomi24 deitti perustettiin vuonna 1998 ja se on Suomen suurin deittipalvelu. Sillä on 100.000 aktiivista käyttäjää, mitä edesauttaa suurissa määrin myös se, että Suomi24 deitti toimii nykyisin myös mobiililaitteilla.

  Suomi24 kokemukset - miten palvelu toimii?

  Kokemuksia Suomi24 deittisivustostaSuomi24 kokemukset osottautuvat positiivisiksi. Suomi24 deitti toimii tarjoten kahta erilaista jäsenyysvaihtoehtoa. Treffit on ilmainen versio, ja Treffit Plus on lisäominaisuuksilla varustettu maksullinen versio. Perusversio tarjoaa ilmaiseksi palvelut kuten rekisteröinnin, profiilin luonnin ja maksimissaan kolmen kuvan latauksen sivustolle, joita muut käyttäjät voivat selailla. Ilman maksettua versiota muiden käyttäjien kontaktointi on rajoitetumpaa. Esimerkiksi ilmaisen version käyttäjä voi lähettää yksityisviestejä maksimissaan viidelle vastaanottajalle päivässä. Ilmaiskäyttäjän profiili ei myöskään saa erityistä huomiota hauissa, profiilin katsojien tiedot eivät ole nähtävissä, ja sivuilla on myös mainoksia. Toisaalta Suomi24 deitti tarjoaa Treffit Plus –paketin, joka poistaa kaikki palvelun rajoitukset ja lisää paljon ominaisuuksia joilla käyttäjä voi saada enemmän näkyvyyttä. Voit itse kirjoittaa omia kokemuksia treffien onnistumisesta ja yleisesti Suomi24 deitti sivuston käytöstä.

  Suomi24 treffit

  Treffit Plus tarjoaa sellaisia etuja käyttäjilleen, kuten listauksen hakutuloksissa aina ennen ilmaiskäyttäjiä ja mahdollisuuden lähettää yksityisiä viestejä niin monelle vastaanottajalle päivässä kuin haluaa. Sen lisäksi Treffit Plus paljastaa muiden käyttäjäprofiilien tilastoja Suomi24 deitti –palvelussa, sekä mahdollisuuden nauttia palvelun käytöstä ilman mainoksia. Treffit Plus –käyttäjille ei ole olemassa rajoituksia sen suhteen montako kuvaa voi ladata palveluun houkuttaakseen muita, ja voit myöskin nähdä ketkä ovat lisänneet sinut suosikkeihinsa. Nämä ominaisuudet voivat tarkoittaa eroa sen välillä käyttääkö palvelua kuukausia kerrallaan ilman kunnon tuloksia, vai saako lyhyessä ajassa paljon mahdollisia kumppaniehdokkaita.

  Suomi24 deitti hinta

  Suomi24 deitti
  Kokeile heti ilmaiseksi

  Toisin kuin monet muut Internetin deittipalveluista, joilla on usein kuukauden mittainen vähimmäisaika jäsenyydelle, Suomi24 deitti tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja, jopa niinkin lyhyitä kuin kaksi viikkoa kerrallaan. Lyhimmät jäsenyydet kahdeksi viikoksi maksavat vain 7,95€. Seuraava vaihtoehto on kuukauden mittainen jäsenyys, ja se maksaa 12,95€. Se on siis viikottaiselta hinnaltaan edullisempi vaihtoehto. Vielä halvempi viikkokohtainen maksu tulee kolmen kuukauden vaihtoehdosta, jonka hinta on 29,95€. Jos kuitenkin haluaa saada mahdollisimman paljon irti jäsenyydestään Suomi24 deitti –sivustolla ilman painetta että täytyisi saavuttaa niin paljon kuin mahdollista ennen kuin aika loppuu kesken, ja haluaa viikkohintaa laskien edullisimman vaihtoehdon, niin kuuden kuukauden Treffit Plus –jäsenyys on ehdottomasti paras vaihtoehto. Se on hinnaltaan 49,95€.

  Suomi24 deitti järjestää lisäksi kuukausittain erittäin suositun sinkkuristeilyn yhdessä Tallink Siljan kanssa. Risteily järjestetään torstaisin nimellä Suomi24-sinkkuristeily. Lähdöt ovat Helsingistä Silja Europalla, ja Turusta Baltic Princessilla. Risteilyillä on sinkkujen viihdyttämiseksi runsaasti rentoa ohjelmaa speed datingista Napakympin tyyliseen Suomi24 –täysosumaan. Kaikissa sinkkuohjelmissa on osallistujien saamiseksi mahdollisuus voittaa Pafin tarjoamia palkintoja, jotka vaihtelevat samppanjasta romanttiseen Pariisin matkaan kahdelle. Tarkka ohjelmisto laivalla, risteilyjen ajankohdat sekä laivoilla esiintyvät bändit voi löytää Suomi24 deitti –sivustolta osoitteessa treffit.suomi24.fi valitsemalla sen ylälaidasta löytyvän Sinkkuristeily –osion. Risteilyt ovat hyvä vaihtoehto monelle sinkulle, joka etsii sitä oikeaa. Laiva on tuolloin täynnä sinkkuja ja erilaiset ohjelmanumerot auttavat jään murtamisessa.

  Suomi24 deitti lyhyesti

     Suomi24 deitti hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 12.95€ 12.95€
  3kk 38.85€ 12.95€
  6kk 77.77€ 12.96€
  12kk 155.4€ 12.95€

  Tarkistamme Suomi24 deitti hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Elämänkumppania etsimässä1
  Naiset jotka täällä ovat eivät oikeasti ole etsimässä yhtään ketään. Ainoastaan mittaamassa omaa haluttavuuttaan miten paljon miehet heitä tavoittelevat. Keskustelu jatkuu aikansa kunnes sinä kyllästyt kun treffejä ei koskaan tulekaan. Haluavat vain keskusteluseuraa yksinäisyyteensä, eivät parisuhdetta eivätkä paria suhdetta. Haaveilevat itseään nuoremmista miehistä. Itse olen 50+ mies, joten käännyn pettyneenä maksullisen seuran puoleen. Rahamiehet hakevat naisensa ulkomailta kun suomalaisille ei kelpaa. Turha käyttää rahojaan ainakaan Treffit Plus-palveluun. Osta rahoillasi vaikka kaljaa. Ehkä vielä löydän jonkun jostain, en ainakaan täältä.
  Harrastaja4
  Totuus on, että monet naiset on täällä lähinnä kalustoa. Miesten kolminkertainen määrä antaa vanhoille äideille illuusion omasta erinomaisuudesta ja vaatimukset vaan kasvaa. Mutta on Suomessa puolensa, aina välillä tulee uutta lihaa ja koska se on kuitenkin suurin, niin väistämättä joskus sattuu eteen helmiä. Hyvin sieltä kaatuu, jos osaa erottua massasta, kunnon kuva ja teksti, joka jää mieleen. Ei miehet, eikä naiset halua harmaata huonostikirjoittavaa mitäänsanomatonta tupeksijaa. Särmää tekstiin ja asennetta seuranhakuun. Ei ole deittisaittia syyttäminen, jos ei itse osaa ja ole aktiivinen. Opetelkaa, jos ei luonnostaan lähde.
  Livenä.2
  Joo aikalailla loppuunkulutettuja naisiahan täällä näyttää olevan. Pettyneitä ja kaljalla, sekä viinillä itensä balsamoivia ovat. Kunnollista ei täältä löydy. Live-elämässä suosittelen kohtaamia ihmisiä kannattaa bongailla mieluimmin.
  TT1
  Todella paljon feikki profiileja, ei mallinäköinen 20 - 30v lähetä normaalisti 50v miehelle viestejä, yleensä tunnistaa aika huonosta suomesta. Olen parille kokeillut ja lähettänyt viestin annatko pillua, on HETI tullut vastaus huonolla suomella. liirunlaarumia. Naiset voi laittaa linkin sinne seksi deitti sivustoille, laiton linkin siistille sivustolle, mun tili jäädytettiin HETI. Multa poistettiin eläimen kuva, ei kuulemma saa olla kuvaa joka liittyy harrastukseen, jos ei itse ole siinä, kumma juttu sekin on naisille. Jos on nainen ja ettii panoseuraa on on, muuten ihan taysi paska
  Citizen Kane1
  Suomi 24 ylläpidon toiminta on "noviisi" tasoista. Pelkkää negatiivista kokemusta vuosien ajan. Sivustoilla on epämääräisiä profiileita vielä epämääräisimpiin kuva linkkeihin. Jotka eivät täytä treffi linjan kriteereitä. Ylläpito kyllä käskyttää vähän väliä palvelun käyttäjiä miten pitää toimia. Mutta heidän oma sivustojaan puhdistava toiminta väsähtää jo profiili kuvien hyväksynnässä julkiseksi.
  lynot1
  Maksamattomia kiristetään. Ilmaiseksi ei mitään mahkuja enää toimia. Aina kun uudistuksia niin kurjistetaan maksamattoman asemaa. Suomen hallituskohan tätä ylläpitää?
  parille kivaa naisseuraa5
  Seksiseuraa on löytynyt ja mikä tärkeintä, ei mitään bottiprofiileja.
  ds251
  Sivustolla jatkuvia teknisiä ongelmia. On suosittele kenellekään, enkä varsinkaan maksamaan palvelusta joka ei toimi.
  J.H.4
  Paras treffisivusto minusta. Eniten käyttäjiä ja kai siksi helpoin löytää hiukan samanhenkisiä ihmisiä. Voi käyttää myös ilmaiseksi ihan hyvin. Käyttäjinä kuitenkin hyvin paljon (tavallisia?) naisvihaisia miehiä. Kuten joistain kommenteista tässäkin näkee. Ihan reiluja, tavallisia, ystävällisiä ja ymmärrettävän varovaisia tavallisia naisia tuolla tapaa. Reilut puoli vuotta itse ollut käyttäjänä, eikä yhtään huonoa viestiä tullut naisilta, mutta naiset ei näytä jaksavan käyttäjinä kuin hetken.
  Mikko
  Itte hakenu pelkkää seksiseuraa. En näe miksi naisille tämä on ihan hirveetä myrkkyä.. Jotku hakee elämänkumppania,jotku lyhyttä romanssia,ystävää jne. Asia mielestäni täysin ok. Seuraavaksi tulee kysymys miksi en hae haluamaani seuraa baarista? Siksi että mua ei kiinnosta pätkääkään viinalle/kaljalle/tms haiseva nainen jolla seisoo silmät päässä. Ka sitten kun tuolla sivustolla hakee oman alueen naisia ja vain seksiseuraa, tulee ehkä kymmenkunta profiilia. Mutta kun alkaa lukee niitä kukaan ei halua seksiseuraa vaan \"kainalon mihin käpertyä,jakaa huolet ja murheet blaa blaa!\" Miksi naiset laittaa eka että hakee seksiseuraa mutta profiilissa muuttuu ääni kellossa? ihan ihme touhua,miehet sentään sanovat suoraan mitä hakevat ja pysyvät tarinassaan :) Ja tää ei oo mikään provo vaan rehellinen mielipide asiasta.
  Sinkku
  Eikös jokainen henkilökohtaisesti etsi unelmien naista. Löytyykös supersexikäs jolla ei ole ylpainoa ekä lapsia eikä pettynetä parisuhteita takana ja vielä alle 30 v. Niin eikä ole ollut sukupuolitauteja. Onkos niin että jotkut kuvittelevat että mikä tajansa loppana tai kurppa pääsisi pokamiehen sänkyyn tai seurustelemaan. Ei edes viitsi sitä katsella.
  kirsi2
  Sellainen tuntuma,miehet hakee sexiä,pelkästään sitä! Eikös sille ole olemassa omat sivunsa. Ronkeleita ovat myös, näyttelyesinettä hakevat, tavallinen nainen ei kelpaa.
  Komea mies1
  Hyvin edellä mainittu, naisten markkinat. Rimaa on alennettava rutkasti ja sitä kutsutaan itsepetokseksi. Ihan tavalliset tytyt kuvittelee itsestään aivan ihan liikoja. Tottuneet 1 illan juttuihin ja sen perusteella kuvittelevat saavansa itselleen täydellisen prinssin vaikka ovat itse mitäänsanomattomia... tyypillinen suomalainen trendi.
  JaniMalmberg2
  Täysin naisten armoilla ollaan. Naiset etsii jotakin mitä ei ole edes olemassa. Yli puolivuotta ollut palvelussa ja yksillekään treffeille ei ole päässyt. Lärvissä ei ole vikaa tai kuvauksessakaan. Naiset siellä etsii jotain lääkäreitä yms. korkeakoulutettuja ja ns. tavallinen mies ei kelpaa.
  freak84
  Täyttä paskaa, kerran plus, eikä sekään tuonu enempää kiinnostusta.. suoli24 on juuri tuollaista sontakanavaa
  Xoni2
  Suurinosa naisista vaikuttaa olevan psykologisesti sairaita. Monelta löytyy taustalta huonoja parisuhteita ja monia ongelmia, joita ei ole käsitelty ja aiheuttaa ongelmia treffattavien naisten kanssa. Näitä parit treffanneena kiitos ei.
  Tavis1
  Tuntuu että täällä varsinkin naisten markkinat, miehet älkää vaivautuko ilman lehmän hermoja :)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun