Ashley Madison

Ashley Madison salaseuraa


   Ashley Madison on erityisesti parisuhteessa oleville henkilöille tarkoitettu deittisivusto ja sosiaalinen verkosto. Sivuston slogan on ”Elämä on lyhyt – Hanki salasuhde”. Ashley Madison on perustettu Kanadassa vuonna 2002. Sivuston perustaja on Boel Biberman, joka halusi luoda varatuille henkilöille kanavan tavata muita varattuja henkilöitä. Suomeen Ashley Madison rantautui kymmenen vuotta myöhemmin, vuonna 2012. Suomessa Ashley Madison nousi tunnetuksi heti alusta alkaen mainostettuaan uutta palvelua Ilkka Kanervan valokuvaa käyttäen.

   Nykyään Ashley Madison on Suomen tunnetuin nimi avioliiton ja parisuhteen ulkoisissa suhteissa. Ashley Madison tarjoaa varatuille mahdollisen löytää seuraa salatreffeille. Ashley Madison salatreffipalvelulla on nykyään tuhansia suomalaisia käyttäjiä, jotka kirjautuvat palveluun löytääkseen pettävän partnerin tai salasuhteen. Ashley Madison tekee salatreffailusta helppoa. Sivustoissa on panostettu erityisesti turvallisuuteen ja hienovaraisuuteen. Ashley Madison on hienovarainen tapa etsiä samanhenkisiä ihmisiä.

   Miten Ashley Madison sivustoa käytetään?

   Ashley Madison tarjoaa salaseuraaAshley Madison –sivuston käyttö alkaa oman profiilin luomisella. Profiilissa kannattaa kuvailla omia mielenkiinnon kohteita sekä itseään, jotta muut käyttäjät saavat käsityksen sinusta sekä siitä, mitä haet sivustolta. Persoonalliset ja huolellisesti tehdyt profiilit tuottavat parhaiten tulosta. Omaa profiilia voi muokata milloin tahansa ilmaiseksi. Omalle tilille voi ladata 13 valokuvaa. Lataa uusi ja totuudenmukainen kuva itsestäsi, jos tarkoituksenasi on oikeasti tavata muita jäseniä. Hyvä kuva herättää luottamusta ja antaa käsityksen käyttäjän persoonallisuudesta.

   Luotuasi profiilin, voit aloittaa muiden jäsenten profiilien selaamisen. Sivuston hakutoiminnalla voit löytää jäsenet, jotka ovat juuri sillä hetkellä sisäänkirjautuneina ja valmiina keskustelemaan. Kun löydät kiinnostavan henkilön, voit aloittaa chattailyn, lähettää flirtin tai joukkoviestin tai tehdä aloituksen pikaviesti-istuntoon. Kun olet saanut kontaktin mielenkiintoisiin jäseniin, voit aloittaa heihin paremmin tutustumisen. Chattaily ja viestittely ovat paras tapa aloittaa tutustuminen. Tämän jälkeen voi siirtyä puhelinkeskusteluun tai tapaamiseen julkisella paikalla. Mihinkään ei kannata sitoutua ennen kunnolla tutustumista, vaan paras tapa perustaa hyvä pohja suhteelle on varovasti eteneminen.

   Ashley Madison hinta - mitä palvelu maksaa?

    

   Ashley Madison
   Tutustu palveluun ilmaiseksi

   Ashley Madisoniin voi liittyä ilmaiseksi vierasjäseneksi. Vierasjäsenen käytössä on rajattu määrä maksuttomia palveluita. Vierasjäsenenä sivuston käyttäjä voi vastaanottaa flirttejä muilta käyttäjiltä, lähettää ja vastaanottaa valokuvia, lisätä muita käyttäjiä suosikkilistalleen, vastata täysjäseniltä vastaanotettuihin viesteihin ja tehdä hakuja. Vierasjäsenenä pääsee siis tutustumaan melko kattavaan valikoimaan sivuston palveluja.

    

   Ashley Madison tarjoaa laajemmat palvelut täysjäsenille. Täysjäseneksi voi liittyä ostamalla pisteitä omaan profiiliinsa. Pisteillä voi käyttää eri toimintoja, jotka eivät kuulu maksuttomaan vierasjäsenyyteen. Täysjäsenet voivat lähettää viestejä muille käyttäjille, aloittaa chattailyn toisen jäsenen kanssa, lähettää etuoikeusviestejä tai virtuaalisia lahjoja, joilla voi osoittaa kiinnostuksensa muihin jäseniin. Jotta profiiliin hankitut pisteet eivät vanhene, tulee profiilin olla joko aktiivinen tai piilotettu.

   Voiko sinkku liittyä Ashley Madisoniin?

   Myös sinkut voivat liittyä Ashley Madisoniin. Sivustoilla onkin paljon sinkkuja, jotka haluavat tavata varattuja. Sinkut ovat Ashley Madisonissa erityisen haluttuja seuralaisia, koska sinkkujen ei tarvitse olla huolissaan kiinni jäämisestä samoin kuin varattujen. Sinkkujen kannattaa ottaa huomioon se, että varatut voivat tarvita hieman enemmän aikaa saavuttaakseen riittävän luottamuksen. Varattujen voi olla vaikeampaa löytää aikaa tapaamisia varten siinä, missä sinkuilla taas on yleensä enemmän valinnanvaraa aikataulujensa suhteen.

    

   Ashley Madison lyhyesti   Ashley Madison hinnasto

   Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
   1kk 49€ 49€
   3kk 49€ 16.33€
   6kk 49€ 8.17€
   12kk 49€ 4.08€

   Tarkistamme Ashley Madison hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.   Ashley Madison liittyvät uutiset

   Puolet deittisovelluksista on vielä ilmaisia

   Kokemuksia tästä deitistä

   Mika1
   Rahaa palaa mutta keskustelut vain feikki hakijoiden kanssa
   Tuntematon1
   Olen nyt koekäyttänyt (lokakuu 2016) ko. saittia kaksi päivää. Kaikenkaikkiaan löytynyt viisi vastakkaisen sukupouolen edustajaa 250 km etäisyydeltä. Jos haluaisin lähettää heille viestiä, minun pitäisi maksaa kolmisenkymmentä euroa.. give me a brake! Ei ole kauaa Suomessa tämä "palvelu"
   Unski2
   Ei ole ilmainen, vaikka niin väittää. Viestin lähettämisestä pitää maksaa.
   Kerran koittanut1
   Täynnä valeprofiileja, joiden joukkoon ne alle 10 oikeaa naista häviävät. Luokattoman kehno suomennos ja törkeän kallis.
   jukka niemi5
   salaseuraa olikin kun kaikkien tiedot vuosivat nettiin v***u
   Petri1
   Premier ei todellakaan ole ilmainen!
   Asko Arvaamaton1
   Kaikki maksaa, tietojen lopullinen 30 :D
   jukka niemi5
   etsin salaseuraa

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


   Siirry alkuun