EasyFlirt

EasyFlirt deittipalvelu kaikille

(3)
 • Yksi suurimmista deittisivustoista, kansainvälisesti yli 23 miljoonaa käyttäjää
 • Nuorille 18-35 vuotiaille miehille ja naisille
 • Täysin ilmainen naisille, mutta miesten tulee ostaa premium jäsenyys ottaakseen yhteyttä
 • Premium paketissa mm. tuki web-kameralle

  Easyflirt on yksi maailman suosituimmista treffisivustoista, joka on löytänyt sopivan kumppanin jo miljoonille jäsenille ympäri maailmaa. Ranskassa, muualla Euroopassa ja nyt myös Suomessa toimiva ilmainen deittipalvelu Easyflirt auttaa käyttäjiään löytämään unelmiensa kumppanin useiden yksityiskohtaisten hakukriteereiden avulla. Yli 80 % käyttäjistä suosittelee Easyflirtiä – luo siis ilmainen profiilisi ja etsi tosikumppania, yhden illan seikkailua tai viatonta ystävää jo tänään.

  Easyflirt – anonyymia treffailua ilmaiseksi

  Tutustu sinkkuihin EasyFlitin avullaEasyflirtin käyttäjäksi rekisteröityminen on täysin ilmaista. Profiilit pysyvät täysin nimettöminä, eikä käyttäjien henkilötietoja anneta muille Easyflirtin käyttäjille tai kolmansille osapuolille. Jäseneksi liityttäessä voit etsiä sopivaa kumppania valitusta osiosta (love, sexy tai gay) ja käyttää välittömästi monipuolisia ilmaisia toimintoja.

  Easyflirtin ilmaiseen profiiliin kuuluu yksityinen postilaatikko, jonka kautta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä muilta käyttäjiltä. Treffichatissa voit viestitellä nopeasti useiden sisäänkirjautuneiden jäsenten kanssa. Easyflirt on yksi maailman ainoista treffisivuista, joka mahdollistaa myös web-kameroiden käytön chatissa. Ilmaiseen profiiliin kuuluu myös mahdollisuus hallita ystäväluetteloa, katsoa keskustelukumppanin profiilitietoja, nähdä onko kontakti online- vai offline-tilassa, chattailla useilla kielillä tai poistaa roskapostia. Easyflirt mahdollistaa myös sähköposti-ilmoituksen saamisen, kun profiilissasi vierailee uusi kävijä tai saat viestin profiiliisi.

  Käyttäjäprofiili luodaan vastaamalla valmiisiin kysymyksiin. Pikarekisteröitymisen voi tehdä helposti ja turvallisesti myös Facebookin avulla. Easyflirt on nimensäkin mukaan tarkoitettu erityisesti niille, jotka eivät ole kiinnostuneet pitkistä esittelyteksteistä. Kysymysten joukkoon on lisätty leikkimielisiä kysymyksiä, kuten esimerkiksi mikä eläin tai kasvi tahtoisit olla.

  Monipuoliset hakukriteerit mahdollistavat sopivat kumppaniehdokkaat

  Easyflirt tarjoaa käyttäjilleen kolme hakuluokkaa, joista ”Love” on tarkoitettu todellisia rakkaussuhteita etsiville jäsenille. ”Sexy” –osiosta löydät seikkailunhaluisia käyttäjiä, jotka haluavat kokea yhden illan jännityksen. Osiossa ”Gay” miehet etsivät toisia miehiä. Koska suhdekriteerit saattavat vaihdella aika ajoin, voit etsiä kumppania useasta osiosta yhtä aikaa.

  Easyflirtissä voi etsiä sinulle sopivia kumppaniehdokkaita jäseneksi ryhtymisen jälkeen. Yksityiskohtaisessa haussa voit määrittää muun muassa unelmakumppanisi iän, kotikaupungin, koon, sukupuolen, ulkonäön ja muut ominaisuudet. Haussa voi käyttää hyväksi myös hakusanoja, jotka esiintyvät käyttäjien profiileissa.

  Easyflirt ei ainoastaan auta löytämään sopivia kumppaniehdokkaita, vaan myös osoittaa ketkä ovat kiinnostuneita profiilistasi. Speedflirtin avulla saat tietää nopeasti, onko ihastuminen molemminpuolista.

  Maksullinen premium-palvelu

  Kuten lähes kaikki treffisivustot, myös Easyflirt on osittain maksullinen. Palvelun laadun takaamiseksi maksullinen jäsenyys vaaditaan silloin, kun miesprofiilista lähetetään viesti naiselle. Täysjäsenet saavat lisäksi käyttöönsä monipuoliset viestintävälineet, kuten web-kameran ja profiilin paremman näkyvyyden muille jäsenille. Naisjäsenille viestien lähettäminen on täysin ilmaista.

  Easyflirt
  Tutustu palveluun ilmaiseksi

   

  Easyflirt lyhyesti  EasyFlirt hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 29.95€ 29.95€
  3kk 74.97€ 24.99€
  6kk 107.94€ 17.99€

  Tarkistamme EasyFlirt hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Kokemuksia tästä deitistä

  mmlysti3
  mies joka tarvii naisen rajuun kohtaamiseen
  Jouni Sarajärvi1
  Heti rekisteröitymisen yhteydessä vaadittiin luottokorttia henkilöllisyyden varmistamiseksi, mainoksen fasebook kirjautuminen on hujausta. Heti tuli vanehmoia tanttasia yli 50 kinttaita. kirjautumisasetksissa laitoin SEXY. Ei mahdollisuutta laitaa omaa nais hakua kuten minkä ikäistä etsii ja painoista ja vartalomallia. Paysafecard maksua ei ole olemassakaan vaikka mainos sitä väittää. Järkyttävissä tunnelmissä joutuu sähköpostia katsomaan muutaman päivän. Nuoria kauniita sexywomansja löytyy monilta muilta sivuilta. Se paysafecard maksun takia aloin katsomaan sivustoa.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun