Sinkkutreffit

Sinkkutreffit


   Sinkkutreffit on vuonna 2008 perustettu sivusto, joka on ilmainen nettideitti -palvelu. Sen ulkonäköä paranneltiin hiljattain tyylikkäämmäksi. Sinkkutreffit-palvelun käyttäjä voi selata rajattomasti muiden tekemiä deittiprofiileja, luodan ilmaiseksi oman profiilin, sekä lisätä siihen kuvia niin että muut käyttäjät voivat nähdä miltä profiilin luoja näyttää. Tämän lisäksi käyttäjä voi ilmaiseksi ottaa yhteyttä toisiin käyttäjiin, joiden profiilit vaikuttavat hänestä kiinnostavilta, ja jotka saattaisivat olla sellaisia henkilöitä joita käyttäjä haluaisi tavata ihan henkilökohtaisesti. Sinkkutreffit -profiilissa kannattaa kertoa vapaasti ja rehellisesti siitä millaista seuraa on hakemassa, kuvailla omia luonteenpiirteitään ja ulkonäköään sekä kertoa siitä mistä nauttii arkena ja vapaalla. Sivulla kannattaa kertoa tyylistään ja harrastuksistaan ja muista itselleen tärkeistä asioista, joita saattaa toivoa myös vastapuolelta.

   Sinkkutreffit tarjoaa milenkiintoisen ominaisuuden, joka tekee siitä muista netin deittipalveluista erottuvan palvelun. Tämä ominaisuus takaa sen, että ihmiset voivat nähdä uusimmat profiilit Deittiprofiilit-osion alla ilman rekisteröitymistä Sinkkutreffit -palvelun jäseniksi. Näin satunnaiset rekisteröitymättömät ihmiset voivat saada vilauksen siitä millaisia käyttäjiä palvelussa on, ja päättää itsekin rekisteröityä, mikäli löytävän näiden joukosta itselleen mielenkiintoisia profiilileita. Rekisteröitymisprosessi, vaikka kuinka yksinkertainen, saattaa saada ihmiset navigoimaan pois sivuilta, etenkin jos henkilö ei voi olla varma siitä mitä sivustolla on tarjota käyttäjälleen. Sinkkutreffit tarjoaa myös mahdollisutta etsiä profiileja Hae profiileja -osion kautta.

   Sinkkutreffit tarjoaa mahdollisuuden etsiä deittiseuraa asuinpaikasta riippumatta. Sivustolla on kätevä hakukone, johon voi määritellä hakutekijöiksi sukupuolen, iän ja paikkakunnan. Paikkakunnan sijasta voi myös määritellä maakunnan, mikäli matkustaminen ei tuota ongelmia tai haluaa enemmän tuloksia. Muista hakuehdoista yksi merkittävin on seksuaalinen suuntautuminen, johon voi merkitä vaihtoehdot hetero, biseksuaali, homoseksuaali, ja lesbo. Rehellisyys ja tarkkuus voivat tässä kohdassa auttaa välttämään nolot väärinymmärrykset myöhemmin. Hakutuloksia voi rajoittaa lisäksi myös valitsemalla mm. toivotun ruumiinrakenteen, silmien värin tai hiusten värin. Seurustelutyypeistä voi valita haussa vaihtoehdoista tositarkoitus, seikkailu, ystävä/kaveri, matkaseura tai muu, ja luonnollisesti nämä vaihtoehdot ovat käytössä myös omaa profiilia luodessa.

   Haut Sinkkutreffit -sivustolla eivät ole ainoastaan riippuvaisia paikkakunnasta tai henkilön fyysisistä ominaisuuksista. Laittamalla hakuehtoihin muita tärkeitä tekijöitä sivusto auttaa löytämään sinulle sopivia profiileita. Edellä mainittuihin muihin tekijöihin kuuluvat mm. ammatti, siviilisääty, koulutus ja uskonto. Näillä tekijöillä on tärkeä rooli useiden ihmisten elämässä, ja ne vaikuttavat suuresti siihen kuinka ihmiset tulevat toimeen toistensa kanssa. Juuri tästä syystä nämä tekijät ovat myös tarjolla Sinkkutreffit -sivuston profiilihaussa. Esimerkiksi Koulutus-vaihtoehdon alla Sinkkutreffit -palvelun käyttäjä voi määritellä kuinka koulutettujen henkilöiden profiileja katsoo. Koulutustasoksi voi olla merkitty Maisterin tutkinto, Yliopisto-opintoja, Ammattikorkeakoulu, Lukio, Peruskoulu, Ammattikoulu, Tohtorin tutkinto, tai Muu. Kannattaa huomioida, että muu-vaihtoehdon liiallinen käyttö omassa profiilissa saattaa antaa epämääräisen kuvan toisille hakijoille.

   Yhden tai useamman vaihtoehdon valinta on mahdollista Sinkkutreffit profiileja haettaessa. Haut sisältävät myös mahdollisuuden määritellä onko alkoholin käyttö tai tupakointi hyväksyttyä vai ei. Joillekin käyttäjille nämä tavat saattavat olla ratkaisevia tekijöitä määriteltäessä sitä onko kumppaniehdokas soveltuva vai ei. Vaihtoehdot eivät kuitenkaan ole täysin mustavalkoisia, vaan käyttäjä voi valita vaihtoehdoista ei, joskus, tai kyllä, tai minkä tahansa niiden yhdistelmistä etsiessään sopivia henkilöitä. Jos kokee tärkeänä, profiileissa on myös valokuva henkilöstä, niin sen voi merkitä yhdeksi hakukriteeriksi.

   Sinkkutreffit lyhyesti
   Kokemuksia tästä deitistä

   Hannele
   Hei! En ole enää mukana palvelussa,ystävä on löytynyt jo:-) Moikka:-)
   niko1
   Aika turha sivu vähän porukkaa eikä ketään ikinä paikalla. Paikka vissiin aika kuollut?

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Mikä on Suomen pääkaupunki?


   Siirry alkuun