Sportdate deitti sporttisille sinkuille

  • Urheilullista treffiseuraa
  • Yli 18 -vuotiaille
  • Erilainen tapa hakea seuraa
  • Ilmainen peruskäyttö, joka on laajennettavissa Premium jäsenyyteen
  • Tavat viestittää: yksityisviestit, flirttailu, chat, blogi ja kuvien jakaminen
  • Sportdate ei ole enää toiminnassa!

Sportdate ei ole enää toiminnassa.

Sportdate on suomalainen seuranhakupalvelu aktiivisille suomalaisille, jotka haluavat tavata samanhenkisiä treenikavereita, ystäviä ja sinkkuja eri puolelta Suomea. Sportdate sopii kaikille 18-99 –vuotiaille harrastelija- tai ammattilaisurheilijoille, joille liikunta on tärkeää – liikuitpa sitten paljon tai vähän. Terveysalan kokeneiden ammattilaisten luomasta Sportdatesta löydät kumppanin tai uuden ystävän, jonka kanssa juttu luistaa.

Miten Sportdate toimii?

Sportdaten idea on hakea seuraa urheilun merkeissäSportdateen rekisteröityminen kestää noin 3-5 minuuttia. Perustietojen lisäksi rekisteröitymislomakkeessa vastataan ulkonäköä, taustaa ja aktiivisuustasoa koskeviin kysymyksiin. Rekisteröitymisen jälkeen uudelle käyttäjälle avautuu pääsy omaan profiiliin, josta voi tehdä persoonallisen lisäämällä valokuvia sekä kuvauksen itsestään ja ihannekumppanistaan.

Seuranhakua ei kannata jättää sen varaan, että joku löytää sinut – deittailu kannattaa siis aloittaa etsimällä sopivia kumppaniehdokkaita Sportdaten yksityiskohtaisella hakukoneella. Deittihaussa voit valita iän, asuinpaikan ja sukupuolen lisäksi esimerkiksi aktiivisuustason tai hakea sopivaa kumppania rakkaan lajin avulla. Kiinnostavan henkilön käyttäjäprofiilista näet muun muassa vastaukset kaikkiin niihin julkisiin kysymyksiin, joihin vastasit itsekin rekisteröitymisen yhteydessä.

Sportdate ei ole ainoastaan deittisivusto, vaan verkkosivulla tarjotaan myös monipuolisesti toimivia treeniohjeita sekä lisätietoa treenistä ja hyvinvoinnista. Spordaten käyttäjät saavat lisäksi arvokkaita jäsenetuja urheiluyrityksiltä.

Ilmainen vai maksullinen jäsenyys Sportdatessa?

Muiden treffipalveluiden tapaan Sportdate tarjoaa ilmaisen jäsenyyden, kumppanihaun ja monipuoliset profiiliominaisuudet. Laajempien viestintäominaisuuksien ja toimintojen käyttöönotto kuitenkin maksaa, mutta vähemmän kuin useimmilla muilla suomalaisilla deittipalveluilla. Sportdatessa voit muun muassa katsella muiden käyttäjien kuvia, lähetellä viestejä, flirttailla, chattailla, blogata ja löytää uusia haasteita muilta aktiivisilta sinkuilta.

Sportdaten Premium-jäsenyys maksaa keskimääräistä vähemmän ja on siksi erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät halua maksaa suuria summia löytääkseen samanhenkistä seuraa. Ilmaisen kokeilun jälkeen voit halutessasi siirtyä Kultajäseneksi ja nauttia monista eduista. Sportdate Kultajäsenyys on 1-12 kuukauden mittainen ja maksaa pituudesta riippuen yhteensä 20-54 euroa.

Etsitkö urheilullista ja terveellistä kumppania – Sportdate auttaa!

Treffiseuraa urheilullisista naisista ja miehistäTutkimuksen mukaan viimeisen neljän vuoden aikana parisuhteensa aloittaneista 25-60 –vuotiaista miehistä ja naisista 23 % tapasi toisensa nettideittailun välityksellä. Muita hyviä tapoja tutustua nykyiseen kumppaniin oli ystävien ja tuttavien välityksellä, työpaikalla tai ravintolassa. Sportdate auttaa käyttäjiään löytämään muita kiinnostavia sinkkuja, joihin he eivät ehkä muuten olisi tutustuneet.

Yhteiset mielenkiinnonkohteet ja samanlaiset elämäntavat ovat usein avain onnistuneeseen parisuhteeseen. Sportdate auttaa sinua löytämään kumppanin, jolle liikunta on elämäntapa tai rakastettu harrastus. Kun molemmat osapuolet ovat terveitä, myös parisuhde voi hyvin. Ensimmäiset treffit kannattanee kuitenkin järjestää lenkkipolun sijasta romanttisessa ravintolassa!

Parisuhteen lisäksi Sportdatesta voi etsiä samanhenkisiä ystäviä treenikaveriksi vaikkapa kuntosalille tai lenkkipolulle. Sportdate on myös erinomainen paikka etsiä treenimotivaatiota ja saada vinkkejä muilta kuntoilevilta sinkuilta. Sportdaten luoneet aktiivisen elämän ammattilaiset pyrkivät antamaan jokaiselle mahdollisuuden terveelliseen elämään kokonaisuutena, johon kuuluu sekä toimiva parisuhde että hyvän olon tunne.

Sportdate lyhyesti:Sportdate hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 19€ 19€
3kk 37€ 12.33€
6kk 49€ 8.17€

Tarkistamme Sportdate hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.Sportdate liittyvät uutiset

Puolet deittisovelluksista on vielä ilmaisia

Kokemuksia tästä deitistä

Mörkö3
Etsin toista mörköä iltalenkille seuraksi ja turvaksi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun