Kypsääseuraa

Kypsääseuraa deitti

 • Kokenutta seuraa miehille ja naisille
 • Ilmainen kokeilu
 • Edullisia tarjouksia

  Kypsääseuraa deittipalvelusta aktiiviset puumat ja setämiehet

  Kypsääseuraa.fi deittipalvelu on deittisivusto heille, jotka ovat kyllästyneet nuoreen ja kokemattomaan seuraan. Kypsääseuraa.fi palvelun idea on koota samalle sivulle kokeneet naiset ja miehet, joiden seurassa kokemattomampikaan ei kyllästy. Kypsääseuraa.fi palvelusta löytyvät niin kuumat puumanaiset kuin kivat setämiehetkin ympäri Suomen.

   

  Kypsääseuraa.fi on itävaltalaisen yritykse, HG Entertainment GmbH:n omistama deittisivusto, samalla yrityksellä on kymmeniä muitakin deittisivustoja. Kypsääseuraa.fi sivusto on saanut runsaasti kielteistä palautetta muun muassa sen vuoksi, että Premium-jäsenyys on laskutettu luottokortilta liian aikaisin tai liian pitkältä aikaväliltä. Kypsääseuraa.fi nettisivuilla kerrotaankin todella huonosti palvelun hinnoista ja siitä, kuinka laskutus lähtee menemään ja missä vaiheessa laskutetaan. Sivustolla kerrotaan, että kokeilu on ilmaista, mutta ilmeisesti sivusto lähtee laskuttamaan melko pian kokeilun aloittamisen jälkeen. Sivustolla on kuitenkin myös puhelinnumero, johon voi soittaa ja tiedustella tarkemmin yksityiskohdista.

  Avomielinen deittisivusto

  Kypsääseuraa.fi on kertoo olevansa deittisivusto, mutta lopulta sivuston kuvailujen perusteella kyseessä näyttäisi olevan ennemminkin seksiseurasivusto, jossa voi hakea kypsää seuraa ja toisaalta kypsemmät ihmiset voivat hakea tuoreempaa verta kuin mitä he saisivat esimerkiksi baareista.

   

  Kypsääseuraa.fi deittipalvelu onkin avomielinen kaikenlaisille kokeiluille ja suorastaan kannustaa kokeiluihin. Kypsääseuraa.fi deittisivuston idea onkin korvata kalliit, tuloksettomat ja väsyttävät baarireissut, joilta ei välttämättä saa kuin öklöttäviä ja humalaisia yhden yön juttuja. Kypsääseuraa.fi palvelussa kuitenkin usein viestitellään ja tutustutaan toisiin ennen tapaamista, ja tapaamiset todella voivat johtaa toki yhden tai useamman yön kiihkeisiin juttuihin, mutta miksi ei myös pidempiaikaisiin seikkailuihin ja vakavampiinkin suhteisiin.

   

  Kypsääseuraa.fi sivustolla pidetään kiinni jäsenien yksityisyydestä tiukasti, sillä tämänkaltaiset seikkailut halutaan pitää mahdollisimman yksityisinä niin, ettei tarvitse pelätä kiinnijäämistä. Näin jäsenten on mahdollista heittäytyä täysillä uusiin seikkailuihin ja tutustua ennakkoluulottomasti kypsiin puumanaisiin ja kiihkeisiin setämiehiin.

  Kypsääseuraa.fi liittyminen

  Lue aivan ensiksi todella huolellisesti kaikki Kypsääseuraa.fi deittisivuston käyttöehdot ja jäsenehdot, jotka tosin ovat pienellä präntillä, mutta jotka kannattaa lukea erityisesti tässä tapauksessa, jolloin huonoja käyttökokemuksia on paljon. Ota selvää, kuinka kauan ilmainen kokeilujakso kestää ja millaisen jakson sinulta laskutetaan mikäli et lopeta palvelua kokeilujakson päätyttyä sekä tietysti se, kuinka kauan etukäteen seuraava laskutusjakso laskutetaan.

  Kypsääseuraa.fi deittisivuston jäseneksi on helppo ja nopea liittyä: vie vain muutama minuutti, tarvitset ainoastaan sähköpostiosoitteen ja luottokortin laskutusta varten. Muutamassa minuuttissa olet kirjautunut palveluun ja sen jälkeen voit alkaa tehdä profiiliasi. Siihen kannattaakin sitten panostaa hieman enemmän aikaa kuin muutama minuutti.

  Jos saat heti kymmeniä yhteydenottoja, anna hälytyskellojesi soida rauhassa. Nimittäin, mikäli kaikki näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se ei ole totta. Yhteydenottojen takana voi olla tekaistuja profiileja ja jopa nettirobotti, joka lähettää posteja. Tutki yhteydenotot huolella ennen niihin vastaamista.  Kypsääseuraa hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 21.38€ 21.38€
  3kk 149.7€ 49.9€
  6kk 239.4€ 39.9€

  Tarkistamme Kypsääseuraa hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  vittuuntunut1
  Kaikki mak deittisivut kusetusta
  vilipulli1
  Todellista huijausta. Jos ostat seitsemän päivän premiumjäsenyyden ja peruutat sen ehtojen mukaisesti, tililtäsi veloitetaan 150 euroa puolen vuoden jäsenyydestä. Täynnä feikkiprofiileja. Naiset muka kirjoittavat sinulle ensin, mutta kun vastaat, kaikki päättyy siihen. Tätä samaa palvelua on tarjolla useilla nimullä, kuten naughtybook, cheating69, milf-area, badadults ja monia muita.
  ronya
  Miten pitää toimia jos alaikäisen blogi on linkattu teidän sivustollenne?
  Admin:
  En ymmärrä mitä meinaat kysymyksellä, mutta kuka tahansa saa linkittää sivustollemme. Emme voi emmekä halua sitä hallita.
  Minä1
  Kusetusta koko juttu
  Vitun huijausta koko paska1
  Ostin erikoistarjouksessa olleen premium-tarjouksen hinnalla 2,99 euroa. Oisko ollut 3 tai 5 päivää. Tämän jälkeen nämä kusipäät veloittivat luottokortiltani 3 kuukauden premium-jäsenyyden... 149,70 euroa. Eikös 1 kuukauden pitänyt olla se normaali lyhyin kausi, eikä 3 kuukauden? Todennäköisesti tulen tekemään rikosilmoituksen...
  erkka1
  Nämä sivustot on tehty vain rahan ja ihmisten huijausta varten profiilit eivät ole todellisia esm yksi ja sama henkilö on monella eri profiililla eri paikkakunnilla eri ikäisenä ym Kannattaa tehdä valitus näistä sivuista EUROOPAN KULLUTTAJA VIRASTOON tai KULUTTAJA ASIAMIEHELLE ja ym viranomaisille ja kannattaa myös kertoa kypsää seuraa sivujen toimitavoista YLEN KUNIGASKULUTTAJAAN ja tehdä tästä asiasta julkisen että nämä huijaus sivut saadaan pois ja vaatikaa maksamianne rahoja takaisin !!
  jokutoinen1
  Ihan puhdasta kusetusta. Kokeilin parin euron maksulla viikon jaksoa. Yhtään oikealta ihmiseltä saatua vastausta ei tullut. Kaikki vastaukset robotilta. Älkää missään nimessä maksako mitään tyhjästä - tai onhan siellä feikkiprofiileja ja kuvia vaikka minkälaisesta varustuksesta. Parempia (ja samoja) kuvia on netti täynnä.
  jussi sahari5
  Kiittos vaan kaikille kommenteista,on se hienoa kun asuu autiossa kylässä. Kuitenkin sinua odottaa siellä 3 km lähellä, kaunis 25 v tytteli mekko hampaissa puolelta öin. Fantasioita aikuisten satuja päivän hintaan.
  arvoton vertailu1
  Miten deittisivuston tähdet määräytyy? Kaikkien kommentit ovat 1 tähti ja väitetään huijaussivustoksi. Silti tähtiä on yli kolme! Vastaavasti suomi24.fi sivustolla tähtiä on kaksi, vaikka siellä ei ole bottiprofiileja ja viesteihin voi vastata maksamatta niistä. Täällä pitäisi olla mahdollisuu negatiivisille tähdille, kun kyse on selvästi \\\"rahat pois hölmöiltä\\\" sivustosta.
  Admin:
  Hei, kiitos kommentista. Tähdet tulee puhtaasti käyttäjien antaman palautteen perusteella. Mukaan lasketaan sanalliset arvostelut, että arviot suoraan tähdistä klikkaamalla. Mitään sensuuria emme arvostelujen suhteen tee. Terveisin, Deittisivut.fi ylläpito
  parille kivaa naisseuraa1
  Huijaussivusto. Omistaja HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG, joka omistaa myös Flirtfair.fi, villiflirtti.fi, sexpartner.fi, badults.fi, datebeach.fi, sekä monia muita. Mistään muilta sivustoilta ei tule kuin satunnaisia yhteydenottoja naisilta, mutta näistähän niitä pukkaa jo kymmeniä päivässä :D Ei, emme ole maksaneet mitään, jotta voisimme vastata boteille. Tuntuu liian hyvälle ollakseen totta --> eihän se totta olekaan. Esimerkkinä 65v naisen yhteydenotto, kuvassa 20-25v tiukkavartaloinen nainen! Myöskään missään muualla deittisivustoilla eivät naiset esittele itseänä alastonkuvilla kasvot näkyen. Miten on mahdollsita että TV:ssä mainostetaan tällaista huijaussivustoa, jonka tarkoitus on viedä rahat hölmöiltä?
  Testattu on...1
  Yki huijaussivu muiden joukkoon. Ilman maksamista et pääse sivuilla mihinkään. Jos joku haluaa maksaa moisesta, maksakoon. En kuitenkaan suosittele kyseistä sivustoa.
  Sanja5
  Eritain asialinen sivu, itse ole tyoissa taalla ja aitonlainen kypsaseura. 50+
  Kk
  Millä sanoilla ja mitä pitää laittaa ja mihkä osoitteeseen että saa peruttua premiumjäsenyyden?
  fake1
  näyttäis äkkiseltään olevan pelkkiä feikki profiileja. Esim. Tiinu-liinu1990 on nainen 45v, jonka paino 55kg ja kuva jostain 100+ kiloisesta.
  Jan
  V***u kunnon kusetusta. Suurin osa keksittyjä ämmiä.
  Nalle1
  Ihan perseestä koko saitti. Suurin osa feikkiprofiileja. Esim. naisen ikä 40v. ja kuva jostain alle kolmekymppisestä mallista tms. Netistä haettuja kuvia jne. Pelkkää huijausta koko sivusto.
  Kusetuksen haistava1
  Viesteistä maksetaan virtuaalisilla coinseilla, joita voi ostaa rahalla. Sivustolla ei ole minkäänlaista mainintaa siitä, kuinka monta coinsia (oma arvio 50-200 coinsia) viesti maksaa ja onko yhden viestin pituus rajoitettu tiettyyn merkkimäärään. Rekisteröidyin kokeeksi sivustolle. Kuvottavasta käyttäjänimestäni huolimatta aloin heti saada \"yhteydenottoja\" kuumilta naisilta. Ko. profiilit ovat luonnollisesti palveluntarjoajan luomia, robotteja. Niistäkin normaaleilta vaikuttavista profiileista joilta saan viestejä on aivan selvästi sivuston robottien lähettämiä. Panosuhde.com kaltainen vedätys on siis valloillaan tälläkin sivustolla.
  joku1
  Taas yksi huijaussivusto muiden joukkoon.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun