E-kontakti

E-kontakti deitti

 • Tuhansia aktiivisia sinkkuja joka päivä
 • Yli 350 000 luotua profiilia
 • 75% sinkuista löytää seuraa palvelun kautta
 • Suomalainen deittisivusto

  E-kontakti.fi on vuonna 2009 perustettu deittipalvelu. Se on ollut yksi Suomen suosituimmista seuranhakupalveluista heti perustamisestaan lähtien. Alma Media -konserni osti palvelun omistukseensa vuoden 2012 elokuussa. E-kontakti mainostaa itseään sanoilla "tehtävänä on auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti."

  E-kontakti on täysi-ikäisille sinkuille tarkoitettu deittipalsta, jossa ihmiset voivat etsiä uusia ystäviä ja tuttavia. Itse palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta muu käyttö, kuten yhteyden otto muihin jäseniin, vaatii maksullisen jäsenyyden hankkimista.

  E-kontakti on oman ilmoituksensa mukaan Suomen suurin deittisivusto, ja sillä on oman ilmoituksensa mukaan yli 350 000 jäsentä. Viikottaisia vierailuja e-kontakti saa sivuilleen noin 100 000 kappaletta ja viestejä lähtee palvelussa jäsenten välillä kymmeniä tuhansia päivittäin. Jokainen palveluun lähetetty ilmoitus tarkistetaan aina manuaalisesti ylläpidon toimesta. Jäsenkaudet voi valita joko yhden, kolmen tai kuuden kuukauden jaksoissa. Jäsenyyden voi maksaa joko nettipankissa, kortilla tai jopa laskulla. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin joka päivä klo 8.00 ja klo 21.00 välisenä aikana. E-kontakti sivuston asiakaspalvelun yhteysosoitteet ja vaihtoehtoiset yhteydenottotavat on mainittu sivustolla osoitteessa www.e-kontakti.fi.

  E-kontakti tarjoaa sivuillaan ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä “Vinkkejä & Neuvoja” -osiossa. Henkilökunnan mukaan yhden tai useamman kuvan laittaminen käyttäjän profiiliin tuo jopa 15 kertaa enemmän yhteydenottoja muilta käyttäjiltä. E-kontakti kehottaa käyttämään asiallista kuvaa, joka on otettu hiljattain, ja on rehellinen, sillä totuus paljastuu muille joka tapauksessa. Sen lisäksi, että käyttäjän tulisi ilmaista omat intressinsä selkeästi ja kuvailla omaa persoonallisuuttaan sekä sitä, mitä on E-kontakti -sivustolta hakemassa, olisi myös hyvä idea antaa erityistä huomiota kirjoitusasuun ja välttää turhia kirjoitusvirheitä. Mikäli henkilön profiili tai esittely on huolimattomasti kirjoitettu, se antaa helposti negatiivisen ensivaikutelman. Oikeinkirjoitusohjelmat, joita on sisäänrakennettuna esim. Google Docsissa tai Microsoft Wordissa, auttavat välttämään ainakin selvimmät kirjoitusvirheet. Mitä paremman esittelytekstin käyttäjä luo itsestään palveluun, sitä paremmat hänen mahdollisuutensa on tavata “se oikea”.

  Turvallista deittailua

  Turvallisuus on tärkeä aihe kun suunnittelee tapaavansa uusia ihmisiä oikeassa elämässä. E-kontakti on ymmärtänyt tämän, ja sillä on oma asialle omistettu osio sivuillaan. Siinä annetaan tietoa, vinkkejä ja neuvoja siihen, miten käyttää E-kontakti -palvelun tarjontaa niin turvallisesti kuin vain on mahdollista. Kaikki käyttäjien tekemät ilmoitukset julkaistaan vasta manuaalisen tarkastuksen jälkeen. Näin käyttäjä voi olla varma siitä, että kaikki ilmoitukset ovat sääntöjen mukaisesti luotuja. Käyttäjiä pyritään suojaamaan myös epämiellyttäviltä viesteiltä ja sopimattomalta käytökseltä. Tällaisista viesteistä voi ilmoittaa moderoinnille, joka päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä. E-kontakti -palvelun etuja on se, että kaikki voivat säilyttää anonymiteettinsä ja tutustua toisiin rauhassa ennen oikean tapaamisen järjestämistä. Osoitetta tai muita henkilötietoja ei kannata antaa kenellekään, mikäli asiasta ei ole täysin varma.

  E-kontakti ehdottaa käyttäjilleen samoja vinkkejä toisten käyttäjien tapaamiseen tosielämässä kuin monet muutkin suuret internetin deittipalvelut. Omaa kotiaan ei ole syytä sopia tapaamispaikaksi ensimmäisellä kerralla, ja tapaamisesta, sen paikasta ja ajasta on hyvä kertoa ystävälle tai muulle luotetulle henkilölle. On tärkeää muistaa että tapaaminen tulee järjestää omien ehtojen mukaisesti, eikä suostua tapaamiseen, joka tuntuu epämukavalta. Tapaaminen on myös mahdollista peruuttaa, mikäli se ei tunnukaan sopivalta.

  E-kontakti videoita

  E-kontakti lyhyesti  E-kontakti hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 34.9€ 34.9€
  3kk 59.9€ 19.97€
  6kk 89.9€ 14.98€

  Tarkistamme E-kontakti hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  E-kontakti liittyvät uutiset

  Yli 50-vuotias: Näin deitti-ilmoituksesi herättää huomiota

  Kokemuksia tästä deitistä

  Köyhäläinen
  Liian kallis.
  Maija Meikäläinen
  Eiköhän tuon ensimmäisen kommentin voisi siivota pois. Ei tämä nyt herätä luottamusta koko järjestelmästä. Sairasta.
  Väinö koskinen3
  hei.. olen naimisissa onnellisesti jo 35v, mutta muutama vuosi sitten vaimoni kertoi suoraan ettei ole enää innostunut seksistämme ja halusi eroa. tästä hätääntyneenä anoin häntä kertomaan mitä hän haluaa ja jos pystyn toteuttamaan hänen seksuaaliset tarpeensa pysyisikö hän luonani. yllätys oli melkoinen kun hän lopulta avautui ja kertoi fantasioistaan. asiaa kaunistelematta hän kuvaili minulle tarpeensa ja nyt sensuroituna idea oli tämä: hän haluaa katsella vierestä kun vieeraat miehet saapuvat kotiimme ja minä odotan kontillani peräreikäni valmiiksi liukastettuna  siteet silmieni peittona ja kestän kuin "mies\" sen että miehet tunkeutuvat minuun raa,asti niin kauan kuin haluavat ja laukeavat suupielilleni josta minun olisi tavara sitten nieltävä. eritoten kummallista on se että olen jo 74v ja vaimoni 68v. rakastan vaimoani enkä halua elää ilman häntä..mutta nyt olen tätä kokeilua jatkuttua ja toista vuotta tullut tieni päähän. en halua tuntea sitä kipua tai kammottavaa makua enää. on ollut useita tapauksia jolloin miehet ovat vain jatkaneet töitään veren valuessa suolestani, eikä minulla ole enää voimiakaan estää sitä. joitain kertoja vaimoni on halunnut haistella veren, ulosteen ja siemennesteen hajua aktimme aikana. olen hyvin peloissani miten asian esitän vaimolleni ja mikä hänen reaktionsa on. ennenkuin teen ratkaisuni haluaisin tietää onko tämä normaalia nyky-yhteiskunnassa ja onko se yleistä? olisin erittäin kiitollinen myös teidän mielipiteestänne. en tiedä onko vaimoni "normaali" ja minä "epänormaali" koskien tätä aihetta? en ole keskustelupalstoilla tai seksipalstoilla ennen ollut joten tietoni nyky-yhteiskunnan seksiasioista on olematon ja aiemmin olen romanttisesti ollut vain vaimoni kanssa. kiitän kovasti jos saan apua tähän hyvin vaikeaan ongelmaan. Internetin käyttökykyni ovat hyvin rajalliset ja toivon että tämä tulee teille oikeaan paikkaan. Ystävällisin  terveisin Väinö.
  Admin:
  Hei Väinö,valittetavasti tämä on väärä paikka saada vastausta kysymyksiisi. Toivottavasti löydätte ratkaisun. Ehkä joku pariterapia voisi olla avuksi. Ystävällisin terveisin, deittisivut ylläpito
  benz572
  sivu ei toimi mulla
  Reijo Pynnönen2
  repe47 yhteys on jotenkin jumissa, en pääse sivustolle
  Onnen löytänyt5
  Vähän alkuun jännitin treffipalstalle menoa, mutta kyllä kannatti. Siellä oli paljon seuraa tarjolla ja oli kiva kirjoitella iltaisin uusien tuttavuuksien kanssa. Löysin sen oman kullan kainalooni aika pian, joten enää en tarvitse e-kontaktia. Suosittelen, eikä tarvitse jännittää ollenkaa, se olikin helppoa!
  Rantalapåupu2
  Ei aukene
  Admin:
  Hei, e-kontakti linkkein ja sivuston pitäisi toimia jälleen. Ystävällisin terveisin. Deittisivut.fi ylläpito
  Mikko5
  Tinderistä ja muista saa kyllä seuraa, mutta en ole hakemassa mitään yhden illan juttua. E-kontaktiin ostin pari viikkoa sitten Premium-jäsenyyden ja ainakin tähän asti se on vaikuttanut todella hyvältä. Parilla treffeillä olen käynyt ja molempien tapaamani naisten kohdalla vaikutti, että ollaan heti samalla aaltopituudella. Suosittelen.
  Jiitee5
  E-kontaktista itselle positiviisia kokemuksia. Muutaman kuukauden Premium-jäsenyys oli kyllä kannattava sijoitus, koska tapasin siellä nykyisin kumppanini!
  Oiva Ojanen1
  Huom! Yrityksistäni huolimatta, ette vastaa siihen miten voisin maksaa Premium- jäsenmaksuni, kun Lukitus on jatkuvasti päällä? Jos nyt ette herää lopetan tähän.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun