Badults

Badults

(6)

   Badults on alusta casual datingille joka vetoaa ihmisiin, jotka etsivät parhaillaan avoimia suhteita ja haluavat parantaa seksielämäänsä. Badults sivustolle voi rekisteröityä käyttäen omaa sähköpostiosoitetta. Sivustolla täytetään rekisteröitymislomake, jonka jälkeen jäsenyyden aktivointi-viesti lähetetään asiakkaan sähköpostiin.

   Miten Badults -deittisivusto toimii?

   Rekisteröitymällä Badults.fi -deittisivustolle asiakas voi tarkastella toisten käyttäjien profiileja ja tutustua palveluun. Ilmainen rekisteröityminen on helppo tapa katsoa, mitä sivustolla on tarjolla. Jos haluaa lukea toisten käyttäjien sinulle lähettämiä viestejä tai jos haluaa lähettää toisille käyttäjille viestejä, tulee ostaa Premium-jäsenyys. Premium-jäsenyydestä on saatavilla erilaisia paketteja, jotka selviävät, kun kirjautuu omaan profiliin ja tarkastelee Premium-jäsenyyttä. Myös Badultsin asiakaspalvelusta voi kysyä lisää erilaisista Premium-paketeista. Rekisteröitymisen jälkeen käyttäjä saa sähköpostiinsa ilmoituksen, jos toinen käyttäjä on lähettänyt yksityisen viestin. Tieto viesteistä ja viestien määrästä on saatavilla myös rekisteröityneelle käyttäjälle, mutta viestien lukeminen ja niihin vastaaminen edellyttää maksullista Premium-jäsenyyttä. Premium-jäsenenä voit myös estää tietyn käyttäjän viestit.

   Kiinnostusta toiseen käyttäjään voi viestittää myös virtuaalisella suudelmalla, jos ei halua lähettää muuta viestiä. Vastaanotetut suudelmat näkyvät myös käyttäjän postilaatikossa. Myös suudelmat voi estää henkilöiltä/profiileilta, joilta ei halua niitä vastaanottaa. 

   Hae sopiva deitti Badults.fi -sivustolla

   Oma profiili kannattaa tehdä houkuttelevaksi lisäämällä heti alkuun seksikäs profiilikuva. Tämän jälkeen omaan profiiliin voi kirjoitella lisätietoja seuraaviin kategorioihin: Minä', 'Ulkonäkö', 'Vapaa-aika' ja 'Eroottiset yksityiskohdat'. Badults.fi tarkistaa kaikki kuvat, jotka ladataan sivustolle, joten kuvan lisääminen profiiliin kestää hieman kauemmin. Haku-ominaisuudella Badults.fi -sivustolla voi etsiä itselle sopivia deittikumppaneita. Kumppaneiden hakua on helpotettu kolmella kategorialla:  'Pariehdotukset', 'Aktiiviset ja uudet flirttikaverit' ja 'Nämä jäsenet ovat vierailleet profiilissasi' . Näitä kategorioita selailemalla voi löytyä mielenkiintoisia käyttäjiä, jotka voivat olla juuri sinulle sopivia. Hakea voi myös tiettyä käyttäjätunnusta, jos tiedät ketä etsit. Top Date -ominaisuus kertoo yhteensopivuuden toisen käyttäjän kanssa, joten kun vierailee käyttäjien profiileissa, kannattaa tarkistaa myös yhteensopivuus, joka perustuu käyttäjien mieltymyksiin. Toisille käyttäjille voi lähettää sovelluksessa myös maksullisia virtuaalisia lahjoja. 

   Badults ei ole ilmainen deittisivusto, jos haluaa kommunikoida muiden käyttäjien kanssa. Lisäksi HQ Entertainment Network GmbH & Co. KG operoi myös muita portaaleja eri nimillä ja eri verkkotunnuksissa ja käyttäjän profiili julkaistaan myös näissä portaaleissa. Käyttäjä myös saa tietoja muiden portaalien profiileista. Sivustolla on käytössä myös cupido-käyttäjiä, joita ei voi tavata. Nämä “©” -symbolilla tunnistettavat profiilit ovat KG-yrityksen luomia ja operoimia profiileja, joita on tehty muun muassa markkinointitarkoituksiin ja viestitoimintojen esittelyyn. 

       Badults hinnasto

   Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
   1kk 21.38€ 21.38€
   3kk 149.7€ 49.9€
   6kk 239.4€ 39.9€

   Tarkistamme Badults hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.   Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


   Siirry alkuun