Privatedeitti

Privatedeitti • Rohkeampaa seuraa pareille ja sinkuille

(9)
  • Myös paria etsiville
  • Fantasialeikeistä kinnostuneille
  • Transvestiiteille
  • Homoille ja lesboille
  • Rajoittamattoman käytön hinnat:
  • 30 päivää 15,00€
  • 60 päivää 20,00€
  • 180 päivää 30,00€
  • Laskutetaan aina etukäteen, sopimus aina määräaikainen

Privatedeitti on suomalainen deittisivusto, jonka ideana on tarjota alusta vähän monipuolisemmille suhteille: Privatedeitin kautta voit hakea ihan perinteisesti seuraa heterosinkkuna, mutta voit hakea myös samaa sukupuolta, eritavoin suuntautuneita transvestiitteja, erilaisin fantasioin etsiviä ihmisiä sekä tietysti myös pareja. Tarjolla on siis paitsi kivaa seuraa myös mahdollisuus pidempiaikaiseen suhteeseen.

 

Privatedeitti on suomalaisen CodeByte Oy:n ylläpitämä deittipalvelu.Privatedeitissä halutaan panostaa turvalliseen käyttäjäprofiiliin, siksi esimerkiksi häiriköt voi todella helposti poistaa itse, ja mahdollisesta rikoksesta tai muuten erittäin häiristevästä käytöksestä kehotetaan ilmoittamaan suoraan sivuston ylläpitäjälle.

Ilmainen peruskäyttö, edullinen rajoittamaton käyttö

Ilmaisessa peruskäytössä Privatedeittiin kirjautuneet käyttäjät voivat selailla toisten profiileja, lähetellä flirttejä, vip-kutsuja ja kuvia, mutta esimerkiksi viestejä ei voi lähettää ollenkaan. Peruskäyttö onkin käytännössä vain palveluun tutustumista varten. Peruskäyttö on aina ilmainen ja rekisteröityminen ei vielä sitouta mihinkään sopimuksiin!

 

Mikäli haluat käyttää palvelua rajoittamattomasti, eli lähettää vapaasti viestejä, vastaanottaa viestejä, chattailla, flirttailla, sinun tulee maksaa jäsenmaksu 30, 60 tai 180 päiväksi. Maksu veloitetaan aina etukäteen pankkimaksulla, tekstiviestillä tai puhelinlaskussa. KÄyttöajat ovat aina määräaikaisia, eli palvelusi katkeaa saman tien, kun maksettu jäsenyysaika päättyy. Tässä deittipalvelussa ei siis ole vaarana se, että tililtäsi veloitetaan aina vain jäsenmaksuja vaikka et käyttäisi palvelua. Mikäli haluat jatkaa pavelua, sinun tulee hyväksyä uusi sopimus ja maksaa jakso etukäteen.

 

Premium-jäsenyyden hinnat:

Erikoinen seksifantasia? Et ole välttämättä asian kanssa yksin

Provatedeitti on kotimaisilla deittisivustomarkkinoilla ainutlaatuinen, sillä miltään muulta sivustolta ei voi hakea kumppania seksifantasian mukaan tai erikoisten sukupuolisten mieltymysten perusteella. Myös paria voi hakea joko yksin tai kaksin, joko ihan vain iltaseuraksi tai ystäväksi ja kenties jossain vaiheessa joihinkin kuumempiinkin puuhiiin.

 

Fantasian kautta seuran hakeminen on siis melko uutta. Erikoinen seksifantasia voi olla asia, joka voi lisätä parisuhteessa elävän yksinäisyyttä ja häpeää, mikäli fantasiaa ei ymmärretä. Nyt erikoistenkaan fantasioiden kanssa ei tarvitse välttämättä olla yksin, sillä Privatedeitin kautta voit hakea samalla tavalla fantasioivaa seuraa.Privatedeitti hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 15€ 15€
3kk 35€ 11.67€
6kk 30€ 5€
12kk 60€ 5€

Tarkistamme Privatedeitti hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun