Naughtybook

Naughtybook

(5)
  • Estotonta seksiseuraa
  • Ilmainen rekisteröityminen, maksullinen premium-jäsenyys
  • Ilmainen naisille!
  • Jäsenyys jatkuu automaattisesti

Naughtybook on aikuisten deittisivusto, jossa voi hakea estotonta aikuista ja vapaaehtoista seksiseuraa. Joko toteuttamaan yhteistä fantasiaa, mitä se sitten onkaan, tai vain pikaisen seksiin vaikka läheisessä hostellissa. Naughtybook.fi sivusto näyttää todella houkuttelevalta ennen kaikkea seksinnälkäisille miehille, sillä sivuston etusivu on täynnä halukkaita naisia paljainen rintoineen. Sivusto onkin naisille ilmainen ja miehille maksullinen. Tämä herättää tietysti epäilyn: onko kyseessä huijaussivusto?

Onko Naughtybook.fi huijaussivusto?

Deittisivut.fi palstalla on listattu merkit, joiden perusteella hälytyskelloja kannattaa kuunnella: jos sivusto on naisille ilmainen, mutta miehille maksullinen, jos kaikki kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta (ilmaista halukasta seksiseuraa) ja jos sivuston kuvia googlettamalla sama kuva löytyy useilta nettisivuilta, kyseessä on kuin onkin huijaussivusto. Tämä tarkoittaa sitä, että sivuston deittiprofiileista vain pieni murto-osa on oikeita, suurin osa robotteja tai jopa sivuston omia organisoituja profiileja. Sivusto on siis luotu pelkästään, jotta saadaan rahat pois seksinnälkäisiltä yksinäisiltä miehiltä.

 

Tämä totuus selviää tietysti parhaiten sivuston käyttäjiltä. Jos sinulla on kokemuksia Naughtybook.fi sivustosta, olet käyttänyt sitä joskus tai joku tuttavasti on käyttänyt, kerro ihmeessä kokemuksesi tämän sivun alareunassa. Näin autat meitä paljastamaan huijaussivustot, joiden ainoa tarkoitus on rahastaa toisten läheisyyden ja seksin tarpeella.

Naughtybook.fi ilmainen naisille

Sivuston teksteissä mainostetaan sivuston olevan juuri sopiva esimerkiksi erikoisten fantasioiden kanssa painiville, sillä sivustolta löytyy ennakkoluulottomia ihmisiä, jotka ovat todennäköisesti valmiita kokeilemaan hyvinkin estotonta seksiä. Niin kolmen kimpassa kuin isommissakin ryhmissä tai mitä nyt kunkin fantasia on. Sivuston kautta on siis mahdollisuus löytää pari, jolla on samantapainen fantasia. Sivusto tarjoaa myös väylän pikaseksiin tuntemattoman kanssa. Tämän vuoksi sivusto sopii esimerkiksi sinkkunaisille, jotka haluavat seksiä silloin tällöin.

 

Voihan olla, että naisille sivusto todella toimiikin, sehän on ilmainen sen lisäksi, että sivuston käyttäjissä on himokkaita miehiä laidasta laitaan. Ei tarvitse kuin valita kiinnostavin ja lähellä oleva kumppani aina silloin kun seksiä haluaa. Naisille siis todennäköisesti sivusto voi pitää lupauksensa, mutta miehille tuskin.

Naughtybook.fi hinnat

Premium-jäsenyyden hintoja sivustolla ei kerrota. Sivustolle voi kirjautua ilmaiseksi, joten hinnat näet vasta, kun kirjaudut palveluun ja katsot premium-jäsenyyksiä. Ostat palvelun tietyksi ajaksi kerrallaan, esimerkiksi kuukaudeksi, kahdeksi tai puoleksi vuodeksi. Jäsenyys on jatkuva tilaus, eli sitä jatketaan automaattisesti ja seuraavan jaksutusjakson hinta veloitetaan luottokortilta ennen kuin edellinen laskutusjakso loppuu. Tämän kanssa kannattaa olla tarkkana!

Naughtybook.fi sivuston omistaja

Naughtybook.fi sivuston omistaa itävaltalainen seksisivustoyritys, jolla on paljon samankaltaisia sivustoja: Entertainment Network GmbH & Co. KG, jonka sivustoja ovat myös Flirtfair, Badults, Kypsääseuraa ja Sexpartner. Kaikissa näissä sivustoissa on sama idea, eli ne ovat miehille maksullisia, naisille ilmaisia, kaikissa on kuvia paljasrintaisista naisista ja jokaisesta voi hakea itselleen halukasta ja ilmaista seksiseuraa. Lue netistä kokemuksia sivustoista ja kerro tälle sivulle omasi, ennen kuin ostat jäsenyyksiä näistä.
Kokemuksia tästä deitistä

juha1
näillä kaikilla on sama periaate luottokortiltakin laskutetaan enemmän kun on oikea hinta kaksi tai kolme kertaa.
Naughtybook. Fi käytäjä1
Kirjauduin naughtybook.Fi sivuille ja aloitin ostamalla premiun paketin, aloin saamaan suudelmia, mutta yhteenkään viestiin en ole saanut vastausta, olen kirjoittanut noin 3/5 profiilille eikä tunnu viestit menevän perille asti vastaanottajalle, onkohan yksikään profiili aito, en suosittele kenellekkään

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun