RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful

(3)
  • Turvallinen sivusto, kuvat voi blurrata
  • Ilmainen rekisteröityminen
  • Maksullinen premium-jäsenyys, joka uusitaan automaattisesti

Richmeetbeautiful deittisivusto on nimensä mukaisesti deittisivu Sugar Daddyille ja Sugar Babyille. Rikkaat treffaavat kaunista on yksi nettideittailun muoto, vaikka mitään uutta siinä ei ole. Kautta aikojen menestyneillä liikemiehillä tai varakkailla miehillä on ollut kauniita ja halukkaita naisia seuranaan liikematkoillaan ja ilahduttamassa aina silloin, kun tylsä ja nalkuttava vaimo ei kiinnosta.

 

Sugar Daddyn ja Sugar Babyn suhde ei kuitenkaan ole tarkoitus (välttämättä) sisältää seksiä. Suhteen idea on siinä, että Sugar Baby on kaunis, miellyttävä ja hyväntuulinen sekä aina miestä varten. Sugar Daddy taas avaa omaa ylellistä elämäänsä Sugar Babyn koettavaksi, maksaa tälle vaatteita, elämyksiä, kokemuksia, matkoja, antaa jopa taskurahaa siitä edestä, tämä ilostuttaa viehättävyydellään Sugar Daddyn arkea. Monet tämänkaltaisessa suhteessa olevat eivät edes välttämättä tapaa koskaan.

Kaksi Sugar Babyä per yksi Sugar Daddy

Feministeille tämän kaltainen ilmiö on kauhistus: tässä suhteessa nimittäin nainen on pelkästään kaunis, halukas ja miellyttävä, miehellä on kaikki valta, niin rahallisesti, tahdollisesti kuin tiedollisestikin. Sokerisuhteessa tuskin odotetaan naisen sanovan mielipiteitään tai kertovansa ajatuksiaan eri asioista. Ainoastaan tämän oletetaan pitävän itsestään huolta, olevan kaunis miestä varten. Räikeimmillään voi ajatella Sugar Daddyn pitävän Sugar Babya vain siksi, että saa naiivia ihailua osakseen, vaikkakin maksaa siitä ihailusta.

 

Richmeetbeautiful sivustolla Sugar Babyissä on varaa mistä valita, sillä heitä on aika kaksi yhtä Sugar Daddya kohden. Sugar Daddy saa siis valita oman mieltystensä mukaisen Babyn sulostuttamaan omaa elämäänsä esimerkiksi työmatkoilla. Sugar Babyt ovat usein kauniita nuoria naisia, jotka elävät taloudellisesti rajoittunutta elämää esimerkiksi opiskelun vuoksi. He panostavat ulkonäköönsä ja pukeutumiseensa ja arvostavat ylellistä elämäntapaa, johon heillä ei kuitenkaan ole varaa. Sugar Daddyn kautta heille avautuvat ovet sellaisiin paikkoihin, joihin ei muuten olisi mahdollisuutta: upeille ylellisille illallisille, luksuslomille, yksityislennoille tms. Sugar Daddy maksaa upeat kauneushoidot, iltapuvut, jopa kauneusleikkaukset, jotta nainen on sitten kauniina ja upeana hänen rinnallaan illallisella.

Richmeetbeautiful on maksullinen sivusto

Richmeetbeautiful sivustolle rekisteröityminen on ilmaista. Eli deittiprofiilin voi laatia milloin tahansa sitoutumatta mihinkään. Samalla voi selata toisten profiileja, mutta siihenpä ilmaiset toiminnot jäävätkin. Mikäli haluaa lähettää viestejä ja lukea vastaanottamiaan viestejä, täytyy korottaa jäsenyytensä premium-tasolle, eli maksaa kuukausimaksu, jota ei kuitenkaan ilmoiteta yleisesti nettisivuilla. Tilaus maksetaan eri pituisina etukäteen, esimerksiksi kuukauden, kolmen kuukauden ja kuuden kuukauden jaksoissa. Tilaus on jatkuva, eli seuraavan tilausjakson summa veloitetaan automaattisesti tililtä etukäteen. Kannattaa siis perua tilaus aikanaan, mikäli ei halua jatkaa!

Onko Sugar Daddyja Suomessa?

Sugar Daddyt ovat pääasiassa ulkomailta, mutta toki sivustolla voi olla myös suomalaisia varakkaita liikemiehiä. Kyseinen ilmiö ei kuitenkaan Suomessa oli yhtä yleinen, kuin esimerkiksi Euroopan vanhoissa valtioissa, joissa naisten ja miesten välistä tasa-arvoa ei nähdä yhtä tärkeänä asiana kuin Suomessa. Sugar Daddy kulttuurin voidaan nähdä ylläpitävän miehistä, jopa sovinistista ajattelua, jossa nainen on esine ilman omia aivoja. Sugar Daddy ei hae sivustolla vertaistaan kumppania, yleensä hänellä sellainen jo on kotona, vaan hän hakee sulostuttajaa, jolle esitellä itseään ja ylellistä elämäntyyliään, jolle hänessä ja hänen elämässään on jotain uutta ja ihmeellistä. Vertaiselle mikään ei ole ihmeellistä, mutta köyhälle ja kauniille nuorelle opiskelijanaiselle on.

Kokemuksia Sugar Daddy/Sugar Baby toiminnasta

Oletko joskus ollut jonkun Sugar Baby tai toiminut Sugar Daddynä? Millaista se oli? Mitä hyvää, mitä huonoa siinä oli? Tuliko mitään ongelmia? Kerro kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.


Kokemuksia tästä deitistä

esko honkanen5
Ihan hyvä :)

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun