Yksille

Yksille

(1)
  • Poikkeuksellisen turvallinen, sillä tunnistautuminen tehdään pankkitunnuksilla
  • Suomalainen deittisivu
  • Aller Median omistama, Suomi24 deitin ylläpitämä
  • Yksille.fi ei ole enää toiminnassa!

Yksille.fi ei ole enää toiminnassa.

Yksille.fi on aivan uusi kotimainen deittisivusto, joka on tarkoitettu tositarkoituksella kumppania ja seuraa etsiville. Palvelussa nimittäin panostetaan nimenomaan korkeaan turvallisuuteen, turhien profiilien ja feikkiprofiilien karsimiseen ja muuten vain huvin vuoksi deittisivustoilla hengailemisen karsimiseen.

 

Yksille.fi on Aller Median omistama palvelu, jota tuottaa käytännössä Suomi24 Oy. Palvelua pääsee kokeilemaan ilmaiseksi, mutta täyden palvelun käyttö maksetaan etukäteen. Myös deittiprofiilin laatiminen kuuluu maksulliseen palveluun.

Ilmainen kokeilu ja hinnasto

Yksille.fi on maksullinen deittipalvelu, jota voi kuitenkin kokeilla ilmaiseksi.

Hinnasto:

 

Tarkista voimassaoleva hinta ennen kuin maksat. Maksu tapahtuu joko verkkopankissa tai luottokorteilla ja se hoidetaan aina etukäteen. Palvelu on voimassa aina tilausjakson loppuun ja asiakkaan tulee maksaa aina uusi jakso, mikäli haluaa jatkaa palvelua.

 

Oma deittiprofiili säilyy palvelussa puoli vuotta senkin jälkeen, kun palvelun käyttö on lopetettu. Puolen vuoden jälkeen profiili poistetaan. Mikäli haluat säilyttää profiilisi, tulee sinun maksaa uusi jakso palvelusta.

Pitkälle viety turvallisuus

Tietoturvallisuus ja palvelun käytön turvallisuus on Yksille.fi palvelussa viety huippuunsa. Tältä sivustolta ei varmasti löydy feikkiprofiileja, sillä jokainen profiili täytyy varmentaa omilla pankkitunnuksillaan. Profiileja valvotaan ja seurataan koko ajan. Jokaisessa profiilissa täytyy olla oma kasvokuva sekä oma nimi. Nimettömiä, epämääräisiä netistä bongattujen kuvien kanssa esiintyviä deittiprofiileja ei tästä palvelusta löydy.

 

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta deittiprofiilin laatiminen kuuluu maksulliseen palveluun, mikä myös karsii turhia profiileja.

Deittailu Yksille.fi palvelussa

Yksille.fi deittipalvelussa kannattaa olla aktiivinen, eikä pelkästään odottaa yhteydenottoja. Sama sääntö pätee toki kaikissa muissakin deittipalveluissa ja treffeillä. Vanhoja ja uusia profiileja kannattaa selata aktiivisesti, käyttää monipuolisesti sivustolla olevia hakutoimintoja, sekä laittaa ahkerasti viestejä. Näin muistuttelet itse omasta olemassaolostasi.

 

Ensimmäinen viesti on aina tärkeä. Deittisivustoilla kannattaa aina luottaa omaan intuitioonsa, joten mikäli tulee edes pieni aavistus, että tämän profiilin takana voisi olla kiinnostava ihminen, viesti tai muu yhteydenotto kannattaa aina tehdä! Avausviestissä voi olla mitä tahansa, sitä ei kannata väkisin keksiä persoonalliseksi, mutta aina on parempi, mitä paremmin oma persoonasi tulee esille viestissä. Näin saat poimittua tyypin huomion puoleesi ja todennäköisemmin jatkatte viestittelyä.

Suomalainen deittisivusto

Yksille.fi on täysin kotimainen, suomalainen sivusto ja sen käyttö on todella turvallista. Tämä sivusto onkin erinomainen heille, jotka ovat kyllästyneet monien deittisivustojen tyhjiin profiileihin, feikkiprofiileihin ja muihin ongelmiin. Yksille.fi sivustolla on panostettu nimenomaan mukavaan käytettävyyteen ja turvallisuuteen. Siellä esiinnytään pelkästään omalla nimellä ja kuvalla.Yksille hinnasto

Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
1kk 19.9€ 19.9€
3kk 49.9€ 16.63€
6kk 99.8€ 16.63€
12kk 199.6€ 16.63€

Tarkistamme Yksille hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.Yksille liittyvät uutiset

Onko uudesta deitistä seurusteluun - tunnista heti alussa
Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun