FirstDate

FirstDate deitti yli 25-vuotiaille aikuisille

(8)
 • Ilmainen rekisteröinti
 • Yli 25-vuotiaille aikuisille
 • Sivuilta saa deittivinkkejä
 • Treffitakuu
 • Paljon eri-ikäsiä käyttäjiä

  Firstdate on seuranhakusivusto, joka on tarkoitettu ihmisille jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Seuranhaku Internetissä on nykyisin yksi yleisimmistä tavoista löytää rinnalleen sopiva kumppani. Yhä useampi löytää sen oikean Internetistä. Baarista tai muualta elämän kumppanin löytäminen on vaikeaa. Internetissä mahdollisuudet moninkertaistuvat sillä ihmiset ovat liikkeellä tosi tarkoituksella. Internetissä on nykyisin kymmeniä seuranhakusivustoja. Firstdate on yksi näistä monista.

  Firstdate -nettisivua, on helppo ja selkeä käyttää. Profiilin luonti onnistuu nopeasti ja yksinkertaisesti, ja pääset jo samana iltana käyttämään palvelua ja luomaan uusia kontakteja. Oikein täytettynä deitti-ilmoitus on toimiva seuranhakukeino. Firstdate -sivusto toimii samalla periaatteella kuin suurin osa muista Internetin treffisivustoista. Sinne luodaan ensiksi oma profiili jonka jälkeen pääsee tutkailemaan muiden jäsenten profiileita. Sopivia profiileja voi hakea kätevällä hakukoneella, joka karsii joukosta profiilit, jotka eivät sovellu omiin hakukriteereihisi.

  Deittiprofiilin tekeminen

  Profiiliin on hyvä kuvailla omin sanoin omat mielenkiinnon kohteet. Firstdate -profiiliin kannattaa kirjoittaa sekä omat hyvät että huonot puolet. Kirjoitusasu on hyvä tarkistaa, sillä huolellisuus antaa hyvän ensivaikutelman. Firstdate antaa mahdollisuuden myös profiilikuvan lisäämiseen. Kuvalliset ilmoitukset saavat yleensä enemmän huomiota kuin kuvattomat, joten kuvan latausta kannattaa harkita.

  Firstdate on toimiva deittisivusto, jolla on useita käyttäjiä. Firstdatessa on luotu jo monia onnellisia parisuhteita. Seuranhaku internetin kautta on nykyään täysin normaalia ja hyväksyttävää. Treffi-ilmoitukset netissä ovat selkeästi tulleet jäädäkseen. Ennen seuranhakusivustoihin suhtauduttiin skeptisesti. Moni oli sitä mieltä, että vain epätoivoiset ihmiset etsivät seuraa netistä. Tämä ei enää pidä paikkaansa. Yhä useampi onnellinen parisuhde luodaan netin välityksellä.

  Kokemuksia Firstdate deittisivusta

  Firstdate tarjoaa seuraa aikuisille Tunnen itsekin muutaman onnellisen pariskunnan, jotka ovat alunperin tavanneet Internetissä. Eräs näistä pariskunnista tapasi Firstdate -palvelussa. Firstdate -seuranhakupalvelu ei ole kuitenkaan ihmeiden tekijä. On hyvä muistaa, että tämä kyseinen sivusto, niin kuin muutkin treffipalvelut tarjoaa vain paikan mistä etsiä seuraa. Oma aktiivisuus on kuitenkin kaikkein tärkeintä. Kannattaa siis lähettää muille käyttäjille rohkeasti viestejä ja flirttejä. Treffeille kannattaa myös lähteä avoimin mielin. Treffit on aina hyvä järjestää julkisella paikalla. Monesti seuranhaku Internetissä voi kestää jonkin aikaa, ja on hyvä olla kärsivällinen. Voit mahdollisesti joutua käymään muutamillakin huonoilla treffeillä ennen kuin se sopiva ihminen osuu kohdalle. Voit kirjoittaa omia kokemuksia Firstdate seuranhakupalvelusta sivumme alalaitaan.

  Firstdate hinta

   

  Firstdate palvelu on peruskäytöltään ilmainen, mutta premium-paketti tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa yhteyttä ja tutustua uusiin ihmiisin. Kokeile palvelua ilmaiseksi ja jos pidät, voit helposti laajentaa Firstdate profiilisi maksulliseksi. Firsdate -palvelu sopii kaikille aikuisille ihmisille seksuaalisesta suuntautumisesta, koosta tai paikkakunnasta riippumatta. Firstdatessa on profiileita ympäri Suomea. Mukana on monenlaisia ihmisiä. Monelle seuranhaku Internetistä voi olla se paras tapa löytää sopiva ihminen rinnalleen. Baarista tai yökerhoista on vaikea nykyisin löytää vakavaa kumppania. Suurin osa yökerhoissa käyvistä hakee sieltä nykyisin vain yhden illan suhteita.

   

  Suomessa on kuulema EU-maista eniten sinkkuja. Monien kriteerit kumppanin suhteen ovat nykyisin erittäin korkeat. Seuranhakusivustoja käyttäessä kannattaa pitää mieli avoimena ja pää kylmänä. Voi kestää tovi ennen kuin tärppää, mutta sen oikean löytäminen on odottamisen arvoista. Älä luovuta heti ensimmäisten huonojen treffien jälkeen. Pidä huonoja treffejä oppikouluna. Jokaiset huonot treffit parantavat sosiaalisia taitojasi ja antavat sinulle itsevarmuutta. Mitä useimmilla treffeillä käyt sitä vähemmän treffeille lähtemistä hermoilet. Mitä siis vielä odotat? Firstdate on varmasti sinulle hyvä vaihtoehto. Sivustoa pääsee nyt kokeilemaan kaiken lisäksi ilmaiseksi!

  Firstdate deitti yleisesti  FirstDate hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 29.8€ 29.8€
  3kk 59.7€ 19.9€
  6kk 118.8€ 19.8€

  Tarkistamme FirstDate hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  FirstDate liittyvät uutiset

  Sinkut kärsivät yksinäisyydestä

  Kokemuksia tästä deitistä

  Mika Rinne1
  Firstdate on huijausta. Jos tilaat jäsenyyden esim 3 kuukaudeksi, et saa katkaistua tilaustasi vaan laskuja tulee jatkuvasti. Et pysty eroamaan Firstdatesta, eikä poliisi tee asialle mitään. Älä siis liity vaan etsi rehellinen ja luotettava deittisivu.
  TriPold3
  Ihan ok deittisivusto. Ehkä suomalaisen näkökulmasta joka etsii mielellään suomalaista seuraa, on ehkä turhan ruotsalais ja norjalais painotteinen. Lisäksi hinnoittelu alkaa olemaan jo aika yläkantissa: Vaikkapa tuo 29,8 €/kk, jos ottaa 3 kk sopimuksen. Esimerkiksi E-kontakti.fi sivustolla maksat tuon saman summan vain jos otat yhden kuukauden, mutta kolmesta kuukaudesta maksat 19,97 €/kk. Halvin deittisivusto jonka tosin tiedän on edate.fi: Siellä tämä sama 3 kk aika maksaa 12 €/kk. On todella harmi ettei siellä ole hirveemmin käyttäjiä koska hinnoittelultaan se voittaa kaikki tähän asti tuntemani deittisivustot 6 - 0. Ainii. Ja tietysti näissä jälkimmäisissä deittisovustoissa ei ole mitään typeriä 30 päivän irtisanomisaikoja kuten firstdatella.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun