50plusmatch

50plusmatch

Pähkinänkuoressa

150000
jäsentä
yleinen ikä
50+
Pitkäikäinen
Eronneille ja yksinhuoltajille
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Luotettava ja turvallinen
 • Tarjoaa sekä ilmaisen että maksullisen jäsenyyden
 • Käyttö yksinkertaista ja helppoa
 • Vain yli 50-vuotiaille
Kokeile

50plusmatch on asiallinen deittipalvelu aktiivisille aikuisille. Sivusto kuuluu kansainväliseen MatchMediaan, mutta käytännössä sivusto on maakohtainen, eli 50plusmatchissä voi deittailla suomalaisia.

50plusmatch on Suomen ensimmäinen ja paras deittisivu, joka on tarkoitettu vain yli 50-vuotiaille, ja jossa aktiiviset aikuiset voivat löytää samanhenkistä seuraa.

Miksi valita 50plusmatch deittipalvelu?

50plusmatch on erityisen suosittu luotettavuutensa ansiosta. 50plusmatch tarkastaa jokaisen profiilin yksitellen, ja näin profiilien asiallisuus tarkistetaan säännöllisesti ja joukosta voidaan karsia häiriköt.

50plusmatch reagoi heti myös mahdollisiin valituksiin häiriköinnistä. Siten voitkin olla varma, että saat aina sivuston käyttöön tukea asiakaspalvelusta.

50plusmatch on suunniteltu siten, että deittailu onnistuu helposti myös kännykän välityksellä. Sivusto on helppokäyttöinen ja sen asiakaspalvelu on erinomaista. 50plusmatch suojelee tarkasti asiakkaidensa yksityisyyttä ja pyrkii takaamaan parhaan mahdollisen turvallisuuden.

Miten 50plusmatchiin liitytään?

Jäseneksi liittyminen on helppoa ja sivustoille kirjautuminen on myös ilmaista. Jäseneksi liittymiseen ei kuuluu rajoitettua ilmaista kokeiluaikaa, mikä on yleinen käytäntö muilla deittisivuilla, vaan 50plusmatchissä saa pysyä ilmaisjäsenenä niin kauan kuin haluaa.

Sivustolle kirjautumisen jälkeen tulee luoda oma profiili, jossa kerrotaan itsestään. Profiili luodaan seitsemän yksinkertaisen sivun tiedot täyttämällä. Jokaisen sivun kaikkiin osioihin ei ole pakko vastata, mutta mahdollisimman huolellisesti tehty profiili helpottaa samalla aaltopituudella olevien muiden jäsenten löytymistä.

Profiilitietojen täyttämisen jälkeen täytyy profiili vielä aktivoida. Profiilin aktivoiminen tapahtuu sähköpostilla lähetettävän linkin kautta.

Hyvä profiili 50plusmatchiin

Tyhjäksi jätetyt kohdat profiilissa saattavat herättää epäilyksiä ja profiileissa persoonallisuus on valttia. Persoonallinen profiili saa enemmän yhteydenottoja kuin profiili, joka on kirjoitettu puolihuolimattomasti.

Profiiliin voi ladata myös kuvan. Kuva kannattaa ladata, koska suurin osa deittaajista ottaa mieluummin yhteyttä kuvallisen profiilin haltijaan. Hyvä ja totuudenmukainen, tuore kuva itsestä herättää luottamusta.

Miten 50plusmatch -deittipalvelu toimii?

Profiilin luomisen jälkeen jäsenet voivat alkaa etsiä aktiivisesti mielenkiintoisia henkilöitä. Sopivien ehdokkaiden etsiminen tapahtuu kätevän hakuprofiilin avulla helposti.

Kaikkien profiilien lukeminen voi olla turhan työlästä, sillä sivustoilla on tuhansia jäseniä. Hakuprofiiliin täytetään siis itse valitut kriteerit, joiden perusteella 50plusmatch etsii ja listaa kaikki mahdolliset ehdokkaat, jotka vastaavat hakuprofiilia.

Täytettyäsi hakuprofiilin näet siis listan sivuston jäsenistä, jotka parhaiten vastaavat kriteerejä, jotka olet ilmoittanut hakuprofiilissasi. Listattujen jäsenten profiileja katsomalla saa tietää lisää kyseisistä ehdokkaista. Näin voi aloittaa mahdollisiin ehdokkaisiin tutustumisen rauhassa heidän profiilejaan tutkailemalla.

50plusmatch tekee uusiin ihmisiin tutustumisesta helppoa, koska voit itse päättää, missä tahdissa ja miten etenet löydettyäsi mielenkiintoisen henkilön profiilin.

Ilmainen jäsenyys vai maksullinen täysijäsenyys?

Ilmaisjäsenyydellä voit tehdä kaiken yllä selostetun ilmaiseksi. Ilmaisjäsenenä voit myös lukea viestejä, joita täysijäsenet voivat lähettää sinulle. Voit myös vastata ilmaiseksi täysijäseniltä vastaanottamiisi viesteihin sekä lähettää 10 kiinnostusviestiä ja vastaanottaa kutsuja.

Ilmainen jäsenyys tarjoaa siis suuren määrän palveluita, joilla voi pitää yhteyttä muihin jäseniin.

Täysijäsenyyden monipuolisemmat ominaisuudet

Täysijäsenyyteen kuuluu kaikkien palveluiden käyttöoikeus.

Täysijäsen voi lähettää henkilökohtaisia viestejä kaikille, nähdä kuka on katsonut profiilia, lähettää rajattoman määrän kiinnostusviestejä, katsoa toisten jäsenten hakuprofiileja, käyttää kahdenkeskistä viestityspalvelua sekä yleistä chattia ja nähdä, ketkä ovat täysijäseniä.

Yhden kuukauden täysijäsenyys maksaa 29,95 euroa kuussa. Useamman kuukauden jäsenyys tulee suhteellisesti edullisemmaksi: 3 kuukauden jäsenyys maksaa 19,95 €/ kk ja 6 kuukauden jäsenyys 14,95 € / kk.

Useimmat asiakkaat tutustuvat sivustoon ilmaisjäseninä ja päättävät myöhemmin liittyä täysjäseniksi.

50plusmatch lyhyesti

 • Deittisivusto aktiivisille 50-plus aikuisille, jotka etsivät vakavaa suhdetta
 • Erityisesti suomalaisille suunnattu palvelu
 • Luotettava, turvallinen ja asiallinen deittisivusto
 • Oman profiilin luominen ja muiden löytäminen on yksinkertaista ja helppoa
 • Rajaton ilmaisjäsenyys, joka tarjoaa monia palveluita
 • Täysjäsenyys yhdelle kuukaudelle maksaa 29,95 euroa kuussa, jolloin kaikkien palvelujen käyttö on sallittu

50plusmatch hinnoittelu

 • Ilmainen perusjäsenyys
 • 1 kk:n täysjäsenyys 29,95 €
 • 3 kk:n täysjäsenyys 19,95 € / kk
 • 6 kk:n täysjäsenyys 14,95 € / kk
Kokeile nyt!