CCDate

CCDate nopea deittipalsta aikuisille

(6)
 • Ilmainen kokeilujakso
 • Järkevä hinnoittelu
 • Kotimainen
 • Nopea ja turvallinen
 • Kaikille yli 18 -vuotiaille

  CCDate on luotettava, suomalainen deittipalvelu. CCDate on tällä hetkellä ehdottomasti suosituin deittisivusto. CCDate–sivustolla tuhannet sinkut etsivät aktiivisesti toisiaan. CCDate on hyvä paikka tavata sinkkunaisia, sinkkumiehiä, ystäviä, chat-seuraa tai jopa elämäsi rakkaus. Sivustoa voivat käyttää kaikenikäiset aikuiset. Alaikäraja on 18-vuotta. CCDate on helppokäyttöinen, koska sivut ovat yksinkertaiset ja huolella suunnitellut. Sivustot ovat selkeät ja palvelun tarjoamat toiminnot on helppo oppia. CCDate tarjoaa myös henkilökohtaista asiakaspalvelua sähköpostin ja puhelimen välityksellä. CCDate on valittu monesti parhaaksi deittisivustoksi Suomessa.

  CCDate on turvallinen deittipalvelu. Halutessasi voit pysyä täysin anonyymina sivustoja käyttäessäsi. Jäseneksi liittyminen vaatii puhelimella rekisteröitymistä. Vaadittu rekisteröityminen puhelimella takaa sen, ettei palveluun ilmesty häiriköitä tai pilailijoita. Jos saat epämiellyttäviä viestejä, voit tehdä viesteistä valituksen, jolloin asiakaspalvelu reagoi asiaan välittömästi.

  Miten CCDate toimii?

  CCDate on suosittu treffisivustoCCDaten käyttäminen alkaa oman profiilin luomisella. Profiilin luominen onnistuu nopeasti, koska sen voi tehdä alustavasti ilmoittamalla vain perustiedot itsestään ja sijainnistaan. Profiilin luominen vaatii puhelinrekisteröitymistä, jolla varmistetaan, ettei sivustolle ilmesty turhia hengailijoita tai häiriköitä. Sivustolle rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen saat kokeilujakson ajan tutustua sivuston palveluihin ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana käyttäjä voi kartoittaa sivuston tarjoamat palvelut sekä yleisen ilmapiirin sivuston käyttäjien joukossa. Sivuston käyttäminen on turvallista. Tietojasi ei luovuteta ulkopuolisille.

  Rekisteröitymisen jälkeen sivustolla voi selailla muiden käyttäjien profiileja ja etsiä omia mieltymyksiä vastaavia ihmisiä. Sivustolla voi chattailla tai jutella mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Voit myös flirttailla muiden käyttäjien kanssa ja esimerkiksi kirjoitella muiden profiilien vieraskirjoihin ym. Voit myös muokata omaa profiiliasi silloin, kun haluat. Omaan profiiliin kannattaa panostaa, koska huolella kirjoitetut profiilit ja persoonalliset kuvaukset herättävät kiinnostusta ja takaavat useammat yhteydenotot kuin huolimattomasti kirjoitetut profiilit. Vajaasti täytetyt profiilit ovat epäilyttäviä ja antavat vaikutelman siitä, että profiilin omistaja on lähtenyt nettideittailuun mukaan vain leikillä.

  Useimmat etsivät vakavaa suhdetta. Profiiliin kannattaa ladata hyvä kuva, jossa näytät juuri itseltäsi. Älä lataa vanhaa kuvaa, jossa näytät paremmalta kuin nykyään, jos tarkoituksenasi on mahdollisesti tavata oikeasti joku. Useimmille kuva on tärkein yksityiskohta profiilissa, koska se kiinnittää huomion ja mielenkiinnon, mutta jos sinulla ei ole hyvää kuvaa itsestäsi, voi olla parempi jättää kuva lataamatta. Älä kerro esimerkiksi osoitettasi tai muita henkilökohtaisia tietojasi profiilissasi. Jos haluat poistaa profiilisi palvelusta, tulee sinun ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun, joka voi poistaa tietosi sivustolta. Vaihtoehtoisesti profiilin voi myös piilottaa, jolloin profiilin olemassa olosta tiedät vain sinä itse.

  CCDate hinta - mitä palvelu maksaa?

   

  CCDate
  Tutustu palveluun ilmaiseksi

  CCDateen rekisteröityminen on ilmaista. Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttöösi sivuston palvelut kokeilujakson ajaksi. Kokeilujakson päätteeksi voit päättää, haluatko jatkaa sivuston käyttöä maksamalla. CCDate ei ole tilausperusteinen palvelu. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sivuston käytöstä veloiteta mitään jälkikäteen, vaan mahdolliset maksut maksetaan välittömästi. CCDateen voi ostaa käyttöaikaa, jonka aikana käyttäjä voi käyttää sivuston kaikkia palveluita rajattomasti. Monet muut sivustot veloittavat jokaisen toiminnon käyttämisestä erikseen, ja siten CCDate onkin moniin muihin sivustoihin verrattuna hyvin järkevästi hinnoiteltu. Kymmenen päivän käyttöaika maksaa 10 euroa. Kuukauden käyttöaika maksaa vastaavasti 30 euroa. Käyttäjä voi lähettää lisämaksullisia tekstareita, soittaa tai tarjota puheaikaa soittopyynnöllä toiselle sivuston jäsenelle. Tekstiviestien hinnat ovat alkaen 0,185 e/kpl, puhelut alkaen 0,369 e/min.

   

  CCDate lyhyesti

     CCDate hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 30€ 30€
  3kk 90€ 30€
  6kk 180€ 30€

  Tarkistamme CCDate hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.  Kokemuksia tästä deitistä

  Lea Karagöl1
  Tein kirjauksen ja soitin annettuun numeroon. Sain koodin, jonka kuuntelin ja kirjasin 2 kertaan! Numero oli 902415. Tulos: Koodi ei kelpaa, vaaditaan kuusinumeroinen koodi? Eikö 902415 ole sitä? Mitä huijausta tämä on? Jos puhelinlaskuuni tulee yhtään ylimäräistä kulua tästä, otan yhteyttä poliisiin ja kuluttaja asiamieheen.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Englannin pääkaupunki?


  Siirry alkuun