Match.com deitti

Match.com deittisivusto

 • Ilmainen MatchAffinity yhteensopivuustesti
 • Keskivertojäsen 25-45 -vuotias

  Match.com on amerikkalaisen IAC-konsernin osa, joka on perustettu vuonna 1995, ja on yksi maailman suurimmista deittipalveluista. Kansainvälisen sivuston lisäksi Match.com tarjoaa nykyisin myös suomenkielisille oman palvelunsa. Match.com on toiminut Pohjoismaiden markkinoilla jo vuodesta 2002, ja se on kerännyt runsaasti myös suomalaisia käyttäjiä. Match.comin Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Tukholman Grev Turegatanilla.

  Match.com sopii myös vanhemmille ihmisilleMatch.com tarjoaa palvelussaan monipuolisesti toimintoja, kuten esim. oman kuvallisen ja yksityiskohtaisen profiilin luontimahdollisuuden, kuva-albumien luonnin sekä muiden albumien selailumahdollisuuden, videokeskustelut, yksityisviestit lähettäjien välillä, laajat hakutoiminnot ja niiden tallentamisen, sekä erilaisten kysymyspakettien lähettämisen muille käyttäjille. Palvelu toimii siten, että käyttäjä voi pysyä nimettömänä tutustuessaan muihin ihmisiin, ja antaa omat yhteystietonsa toiselle vasta sitten, kun on varma, että haluaa tavata toisen.

  Match.com hinnat

  Match.com tarjoaa osan palveluistaan ilmaiseksi, ja toiset lisämaksusta. Uusi käyttäjä voi rekisteröityä, luoda oman profiilinsa ja käyttää hakua perusmuodossa ilman kustannuksia. Muut palvelut vaativat, että käyttäjä ostaa Match.com -tilauksen. Asiakas voi valita yhden, kolmen tai kuuden kuukauden mittaisen tilauksen, ja sen voi maksaa käyttäen Paypal-palvelua, tai vaihtoehtoisesti jotain suurista luottokorteista. Jäsenyyden voi tilata haluamallaan tasolla joita ovat basic, basic plus-palveluilla tai basic premium-lisäpalveluilla. Basic-palvelun voi ottaa myös molemmilla tarjotuilla lisäpalveluilla. Premium-lisäpalvelu antavat kaikille käyttäjille mahdollisuuden olla yhteydessä maksutta, ja profiili näkyy myös ensimmäisenä hakutuloksissa.

  Match.com
  Tutustu palveluun ilmaiseksi

  Plus-lisäpalvelun avulla voi nähdä esimerkiksi ajan jolloin viestisi on luettu, sekä sen haluaako muiden näkevän, onko käyttäjä online-tilassa vai ei. Tehty tilaus uusitaan automaattisesti, mikäli sitä ei peruuteta vähintään vuorokautta ennen kuin tilausjakso päättyy. Hinnat saattavat vaihtua, ja siitä ilmoitetaan käyttäjille, Hinnat sekä muut käyttöehdot voi tarkistaa myös kotisivuilta.

   

  Kuinka Match.com deitti toimii

  Match.com tarjoaa MatchAffinityn ilmaista yhteensopivuustestiä. Testissä käyttäjä vastaa psykologien luomaan kyselyyn, ja MatchAffinity etsii vastausten perusteella tarkasti valikoidun ja yhteensopivan kumppanin, jolla on samanlaisia luonteenpiirteitä, arvoja sekä elämäntyyli. Kyselyyn sisältyy yhteensä 97 kysymystä, joten siihen vastaaminen vie käyttäjältä jonkin verran aikaa. Vastaukset kannattaa kuitenkin antaa harkiten, jotta ehdotetut parit olisivat niin lähellä toiveitasi kuin mahdollista. Kyselyn täyttämisen jälkeen pääsee tutkimaan myös oman kyselyn analyysia, joten se voi opettaa käyttäjälle myös jotain itsestä. Kun kysely on valmis, käyttäjä voi valita, keneen ehdotetuista henkilöistä haluaa olla yhteydessä ja aloittaa keskustelun. Match.com –sivuston käyttö on anonyymia ja turvallista käyttäjälle.

  Erilaisista elämäntilanteista tulevat sinkut, jotka edustavat eri ikäluokkia ja kaupunkeja hankkivat jäsenyyden Match.com -palveluun löytääkseen sen oikean. Match.com keskivertojäsen on 25-45 -vuotias, ja jäseniä on tasaisesti molemman sukupuolen edustajista. Jäsenkuntaa löytyy niin isommista kaupungeista kuin pieniltä paikkakunniltakin, ja suurimmalla osalla heistä on korkeakoulututkinto ja hyvä tulotaso. Match.com tarjoaa myös mahdollisuuden löytää ihmisiä muista kulttuureista tai maista, mikäli käyttäjä niin haluaa.

  Jos etsii inspiraatiota, niin kannattaa tutustua Rakkaustarinoita-linkkiin Match.com -sivustolla. Koska Match.com on edelleen melko nuori palvelu Suomessa, niin pitkäikäisiin suhteisiin tai jopa avioliittoihin johtaneita tapaamisia on edelleen melko niukasti. Joka tapauksessa on olemassa ainakin muutama rakkaustarina, jotka on jaettu myös palvelun sivuille kannustamaan muita “sen oikean” etsimisessä.

  Match.com lyhyesti  Match.com deitti hinnasto

  Kuukausia Hinta Hinta / Kuukausi
  1kk 39.99€ 39.99€
  3kk 59.97€ 19.99€
  6kk 89.94€ 14.99€

  Tarkistamme Match.com deitti hinnat säännöllisesti. Mikäli tästä huolimatta hinta ei ole ajan tasalla, ilmoitathan siitä meille alla olevalla lomakkeella.

  Kokemuksia tästä deitistä

  leena1
  paska firma. Ei ole kunnollista kanavaa palautteeseen. Tarjonta myös kyseenalaista. Vievät rahaa tililtä ilman sopimusta. Irtisanomionen vaikeaa. Ei kunnon yhteystietoja eikä tukea. En suosittele kenellekään. Miten saan yhteyden firmaan, koska haluan lopettaa asiakkuuteni. Heidän ohjeensa ovat hankalat. Voiko kukaan auttaa.
  Aivan turhaa1
  Myös minä kohtasin ns arkkitehdin ja muka italialainen leski ja mikä nyyhkytarinoiden tulva, ei vielä ehtinyt pyytää rahaa, olin aina askeleen edellä ja oikein odotin että hetkeni koittaa että saan näpäyttää....kumma kyllä ei pyytänyt rahaa mutta kun ehdotin viimein treffejä ,niin tulikin eteen kiireinen työmatka, hahah en uskonut sanaakaan, ja eräänä päivänä moderaattori olikin poistanut tyypin....eli feikin vai miksi tätä voisi nimittää, naureskelin vain, mutta varokaa naiset näitä ulkomaalaisia, monet ovat muka Amerikasta ja yleensä leskiä tai sitten rauhanturvajoukoissa palaamassa, älkää ihmeessä lähettääkö mitään mutta ihan piruuttaan leikki-ikää ja muka uskokaa, hyvä keino kostaa tuhlaamalla heidän aikaansa.
  tia1
  minua lähestyi "italialainen arkkitehti, asui Ruovedellä". Kuvaus oli niin mielikuvituksellinen, että kutsuin häntä kavereilleni Ruokolahden leijonaksi (= joku on nähnyt, ilmoittanut tapahtumasta ja sen jälkeen ei poliisienkaan voimin tavoitettu). Hohhoijaa, mikä tarina siitä kehkeytyi. Minä sain upean kukkakipun mutta hän ei saanut rahaa, joten voiton puolelle jäin :-).
  Pöh1
  Kannattaa varoa tätä sivustoa, joka käyttää kuvaasi markkinoinnissaan!
  tuula allen1
  tutustuin James Stewarttiin js.stew55@gmail.com 2 kk sitten. Hän on huijari, koettaa saada rahaa naisilta. VAROKAA
  Lennu2
  Liityin Matchcomin tilauksen maksajaksi kuukaudeksi pari viikkoa sitten,lopetin tilaukseni tänään 2 viikkoa etuajassa. Kyllästyin ulkomaalaisten miesten satoihin yhteydenottoihin, tukkivat sähköpostin ja olin rajannut tilauksen, että vain Suomalaisille on yhteydenotot. Meiliini tuli esim 5 viestiä saapunut, kolme henkilöä nimennyt sinut suosikikseen, kun menin Profiiliin, ei ainuttakaan viestiä, eikä ainuttakaan suosikiksi asettelua.. Törmäsin myös siihen, että en päässyt muuttamaan profiilia, että haluan näyttää kuvani vain tietyille, klikkasin siitä, meni sivulle jossa ehdotettiin 170e maksua ja toinen muistaakseni liki 300e tilaus. En saanut tietää mitä minun kuukauden tilaus piti sisällään, mielestäni ei juurikaan mitään..
  Sinkkuna3
  Täältä jos mistä löytää sen upseerin, joka on Kabulisaa ja kotiutuu pian! Huijareita jotka aliarvioivat naisen älykkyyden tunnistaa scammerit. Kotimaiset taas eivät puhua pukahda mitään. Ehkä ovat ilmaisjäseniä, jotka eivät pystykään vastaamaan viesteihin.. mutta mikä pointti on palvelussa olla, jos ei viesti,?
  Leena1002
  Aivan liikaa ulkomaalaisia ja olisinpa voinut osallistua johonkin rikosmeininkiin tällä sivulla.
  taina3
  Haen ihanaa miestä
  taina saarinen3
  Se saa olla huumorintajuinen eikä leiki tunteillain sanoo asiat suoraa luotteva
  taina saarinen3
  Haen ihanaa miestä
  tim mllan
  Haluan kokeilla tällaista seuranhakuvaihtoehtoa, vaikka pienellä riskillä. Olen utelias kokemaan, mitä tällainen voi parhaimmillaan tuoda tullessaan.
  ellarianna1
  kaverini kanssa laitettiin profiili `hieman liikuttuneessa tilassa kolme päivää myöhemmin poistin profiilin onnistuneesti, mutta nää nilviäiset vie vieläkin sen kuukausi maksun. olen kuukautta maksanut ja kolme päivää ollut koko yhteisössä. tää on petos, jos kone sanoo etten ole enää yhteisössä miksi ihmeessä te viette rahat toisten tililtä? tästä meen tekemään rikos ilmoituksen, jollei rahojani palauteta saman tien. sama tilinumero mistä joka kuukausi varastatte rahaa eli FI19 1416 3500 0163 99 eivor louhe
  Hale5
  Löysin Match.comin kautta ihanan miehen, jota olen tapaillut jo useamman kuukauden ajan. Palvelu oli minun kohdalla todellakin hintansa väärti!

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


  Siirry alkuun