Happy Pancake

Happy Pancake Suomi • Ilmainen deitti

 • 100% ilmainen
 • Yli 500 000 käyttäjää
 • Monipuoliset deittipalvelut ja viestittelytoiminnot
 • Kumppanin etsintää helpottaa älykäs Match-menetelmä

  Happy Pancake on täysin ilmainen deittisivusto 18-99 –vuotiaille miehille ja naisille, jotka etsivät uutta ystävää, ihastusta tai elämänkumppania tositarkoituksella. Happy Pancake –seuranhakupalvelu tarjoaa monipuoliset ja toimivat nettideittailuominaisuudet, jotka eivät maksa yhtään mitään – ilmaisen liittymisen lisäksi Happy Pancakella kaikki on ilmaista. Vuodesta 2007 lähtien Happy Pancake on auttanut jo 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa, uusia ystäviä ja elämänkumppaneita. Seuranhakupalvelun turvallisuuden takaa tekstien ja kuvien tarkastaminen ennen lataamista.

  Näin Happy Pancake Suomi toimii

  Happy Pancake rahoittaa toimintansa mainostuloilla, eikä mistään sivuston ominaisuuksista tarvitse maksaa. Liittyäkseen käyttäjän tarvitsee ainoastaan täyttää muutama perustieto itsestään ja unelmakumppanistaan. Rekisteröitymisen jälkeen uusi jäsen voi täydentää profiiliaan, kirjoittaa esittelyn itsestään ja lisätä valokuvia. Mielenkiintoisia ihmisiä voi etsiä ja heihin voi olla yhteydessä monella eri tavalla.

  Happy Pancake on turvallinen deittipalvelu, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden säännöstellä kuviensa näkyvyyttä. Yksityiset kuvat näkevät ainoastaan ne jäsenet, jotka olet laittanut hyväksyttyjen listalle. Voit koska tahansa poistaa jäsenen listalta. Valokuvan lataaminen ei ole välttämätöntä, ja profiilikuvan voi halutessaan poistaa milloin tahansa. Jäsen voi laatia myös valokuva-albumin, johon mahtuu 12 kuvaa kuvateksteineen.

  Miten haen ihmisiä Happy Pancakessa?

  Happy Pancake Suomi tarjoaa monipuoliset tavat tehdä hakuja kiinnostavien ihmisten joukosta. Hakutulokset annetaan listan muodossa, jossa on kunkin jäsenen lyhyt esittely. Happy Pancaken hakuja ovat perushaku/tarkennettu, nimimerkkihaku ja etsi uusia jäseniä. Perushaussa voit tehdä seuraavat valinnat: sukupuoli, kumppanin sukupuoli, ikähaarukka ja asuinpaikkakunta. Tarkennetulla haulla voit tehdä lisäksi rajauksia profiilistasi löytyvillä kriteereillä tai valitsemalla vain ne jäsenet, joila on profiilikuva tai jotka ovat online.

   

   

   

  Happy Pancaken edistynyt Match-toiminto näyttää kenen kanssa sovit yhteen erityisen hyvin. Sen perustana on ihannekumppanillesi muodostama profiili. Match-kone poimii jäsenet, jotka sopivat ihannekumppanin kuvaukseesi. Sen lisäksi Happy Pancake esittää prosenttiluvun miten hyvin jäsenet sopivat toisilleen. Ihannekumppanin toiveprofiilia ei näytetä muille jäsenille.

  Happy Pancake – monipuoliset treffailuominaisuudet

  Happy Pancaken toiminnot löytyvät toisen jäsenen profiilisivulta ylimmältä riviltä. Voit lähettää kiinnostavalle henkilölle viestin tai flirtin, asettaa hänet suosikiksi tai poistaa suosikkien listalta. Myös eston asettaminen tai epäasiallisesta sisällöstä ilmoittaminen on helppoa yhtä nappia painamalla.

  Jotta muistat mitä mieltä olet ollut tietystä jäsenestä, voit tehdä pieniä muistiinpanoja, jotka eivät näy muille käyttäjille. Klikkaamalla ”Muistiinpanot” toisen jäsenen profiilisivulla pääset kirjoittamaan enintään 250 merkin kommentin. Myös suosikiksi merkitseminen ja eston asettaminen on näkymätöntä muille käyttäjille.

  Kukapa ei haluaisi tietää kuka on vieraillut omalla deittisivulla. Happy Pancake tarjoaa tähän mahdollisuuden yhtä nappia painamalla. Vierailut-sivulta näet yhdellä vilkaisulla ketkä ovat vierailleet sivullasi ja keiden profiilissa olet itse vieraillut. Myös muista henkilöistä tekemäsi kommentit näkyvät Vierailut-sivulla. Tapahtumat-sivulla on listattu kaikki vierailut, flirtit, viestit ja muut yhteydet.

  Happy Pancake Suomi lyhyesti
  Kokemuksia tästä deitistä

  Kallu Görtz4
  Etsin naista asun Viina mäellä tule tänne minun kansa juoman kiljua olen eläkeelä
  Lavie4
  Ilmainen, helppo, mukava. Voi käyttää suodattimet. Löysin hienon miehen! Kiitos!
  Minttu3
  Miten HappyPancakesta pääsee kirjautumaan kokonaan pois.
  Raimo1
  Olen joskus kirjautunut pois palvelusta ja yritin kirjautua uusiks. Ei onnistu sitten millään, ei tunnista sp:a ja väittää että puh.n:o on käytössä ,kenellä? Ei onnistu yhteydenotto sivuston pyörittäjään.
  Nimetön1
  Ystäväni vasta pääsi rekisteröitymään, niin jo suljettiin pois sivustoilta asiattoman käytöksen takia. Muutaman profiilin ehti katsoa ja flirttiä painaa. Mitähän asiatonta siinä oli? Uudelleen ei pääse kirjautumaan.
  Aki
  Ei päästä kirjautumaan sisään, monesti sama ongelma. Ilmoittaa van ettei ole yhteyttä verkkoon vaikka on.
  Voivoisilmä2
  Valokuvien ja profiilitekstin kontrolloinnissa ei ole tasapuolisuutta eikä logiikkaa.
  Tarja3
  Hyvä ilmaispalvelu, mutta hakusivustoja sais olla 2 peitopelmuutusta hakeville ja loppuelon immeisii hakijoille
  Tarja1
  sissääkirjautummaa laskoo millo halluu
  sepi1
  Käsittämätön on tämä uusi HP. Se on vielä huonompi kuin uudistuksen jälkeen. Nyt pitäisi englanniksi hyväksyä asioita, jotta näkisi edes ihmisiä. En takuulla kuittaa mitään, enkä varsinkaan vieraalla kielellä. Tämän täytyy olla myös kuluttajansuojalain vastaista.
  Päivi1
  Miten pääsen kirjautumaan Happy Pancake-sivustolle, kun tulee, että on jo sp. ja nimimerkki? Löydänkö jostain linkin millä pääsen vanhalle käyttäjäpaikalleni?
  Admin:
  Hei, https://www.happypancake.fi/signin -sivuston kirjautumislomakkeen alapuolelta löydät unohtunut salasana -linkin. Klikkaa sitä ja syötä sähköpostiosoite, niin pääse vaihtamaan salasanan. Terveisin, Deittisivut.fi ylläpito
  titi1
  Huono homma koko pannukakku,en suosittele kenellekään ,sori...
  Pike-511
  Ei pääse enää sivustolle. Muuttui huonompaan suuntaan. Vanha parempi. Paska koko kakku
  Ari Järvinen1
  Uusi versio pelaa vaan padissa-pöytäkoneellani ei
  ville1
  paska koko pancake
  Sami
  Hei, Miten tuonne sivulle nyt pääsee kun nimimerkki / salasana kirjautuminen ainakin puhelimella ei ole mahdollista? Kun rekisteröidyn viime vuoden puolella niin toki antamalla sähköpostin ja salasanan sain sivuston käyttööni. Tilanne nyt vaan se etten muista sähköpostiosoitetta varmaksi ja ainakaan salasanaa. Kun homman piti olla niin, että nimimerkillä ja salasanalla sinne kirjaudutaan.Olisi kiva kirjautua ja jos sivusto huono niin poistaa profiili. Onko niin ettei käyttämätön profiili poistu vaan on siellä forever?
  Admin:
  Valitettavasti emme voi auttaa tässä. Suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Happy Pancaken asiakaspalveluun. Ystävällisin terveisin, Deittisivut.fi ylläpito
  Marjatta1
  En enää pääse edes sivustolle. Tosi surkea versio!
  AK
  Erittäin paljon huonompi kuin aikaisempi versio. En saa kuvia sinne ja miten sieltä voi poistua. Mainoksia tunkee koko ajan. Käyttäminen on vaikeata. Haluan pois!!
  Pentti Saarikko1
  Vanha versio oli hyvä. Miksi päivitys noin huonoon? Olen todella pettynyt:(
  Koo1
  Uusi versio täysi susi. Edellinen asap takaisin!
  jenspa
  Pancaken uudistus on surkea. Ei yhteyksiä suuntaan eikä toiseen kun valikot niin sekavia eikä toiminnot näy kunnolla. Vanha formaatti takaisin,kiitos. Se toimi takuuvarmasti.
  Pete1
  Tämä uusi versio ei puhelimella toimi!!!!!!!
  Seth1
  Uusi versio ei ansaitsisi yhtäkään tähteä. Edellinen oli hyvä.
  Lauri1
  Pääseekö tästä kakusta mitenkään irti, uudistuksen jälkeen lähes käyttökelvoton. Aikaisempi versio oli toimiva.
  Pettymys1
  Uusi versio on susi. Todella ärsyttävä käyttää eikä oikeen mitään logiikkaa. Mainokset väleissä pilaa lopullisesti. Käyttöni vähentynyt roimasti.
  Hellis1
  Mitä on tapahtunut muutaman päivän kuluessa? Sisään pääsin, ulos en, koska ei ole kirjaudu ulos -valikkoa. Onneksi ei ole muita tämän koneen käyttäjiä, ei ole kiva kun palvelu on auki aina kun kone on päällä. Ei mitään tolkkua, tulee lista miehistä ympäri Suomen, vaikka etsin kotiseudulta seuraa. Valikoista ilmeisesti näkyy vain osa, vaikka olen kokeillut eri selaimilla. Jos saavat sivut sellaisiksi kuin olivat vielä marraskuussa 2017, toki palaisin takaisin.
  repa 191
  Mitä siellä on tapahtunut en pysty vastaamaan kenenkään viesteihin enkä pysty purkamaan omia tietojani. eli ei pelaa mitenkään.
  Kaisa1
  Tämä uusi Happy Pancake versio ei kännykässä toimi! Vai enkö vain osaa... Miten voin viestin lähettää tai etsiä tietyltä alueelta jäseniä? En saanu edes profiiliani poistettua. Aikaisempi oli toimiva.
  Korallit
  Tämä uusi Happy Pancake päivitys ei toimi. Yhteystietoja ylläpitoon ei löydy mistään. Keskusteluja hävisi päivityksen yhteydessä. Mistä ne nyt löytyvät. Haku toiminto ei palvele ketään. Aikaisempi versio oli huomattavasti parempi.
  Juha2
  Kaikki vastaajat vanhempia kuin minä. Jopa kuvattomia vastaajia vaikka ilmoitin, etten vastaa kuvattomille. Ei natsaa.
  Juki3
  Minun seurustelu kumppanilla deittiprofiili täällä ja muuallakin (aktiivinen) täytyskö lopettaa suhde naiseen ei tiedä et tiedän minusta outoa...
  Jarkko2
  Naiset vastaavat tosi laiskasti, vaikka kirjoitan asiallisesti. Noin kolmeenkymmeneen aloitusviestiin olen saanut kolmelta vastauksen. Mielestäni olisi kohteliasta edes kieltäytyä kirjallisesti eikä ignoorata täysin. Itse vastaan kaikille. Vaikkei henkilö kiinnostaisikaan, on asiallinen aloite aina melkoinen kehu. Kenellekään en ole kiehahtanut vastaamattomuudesta, mutta täytyy sanoa, että kohtelias "kiitos ei" tai "et taida olla aivan sitä mitä etsin" tuntuu ihmismäisemmältä kohtelulta kuin "sinulle ei tarvitse edes vastata".
  Hyi2
  Täynnä ruman näköisiä miehiä!!!
  Tuuli
  Paskamainen sivu kun parisuhteessa olevat pettää toisia täällä
  Markus5
  Mielestäni sivusto on tosi hyvä, tykkään erityisesti kuinka tarkkaan voi määritellä sekä oman että unelmakumppanin piirteet. Jos jotain täältä puuttuu niin sais enemmän ihmisiä olla kyllä! :D Näin hyvää ilmaista treffisivustoa en kyllä usko löytäväni mistään.
  samuel2
  joo on ollut todella surkee ei yksikään nainen oo vastannut eikä anna tehdä kunnon esitelyä =(
  yks 50v nainen1
  samat naamat, samat tyypit.. varattuja, alkoja, työttömiä... seksiä vongataan ..
  Lol
  Miks mul on kokoajan status näkymätön ku pitäis olla aktiivinen?
  Perseestä koko paska1
  Lapissa kukaan naisista ei vastaa viesteihin vaikka profiili olikin erittäin hyvin täytetty usealla kuvalla ja muutenki toimivuus oli ihan perseestä
  arto laakso4
  -etsin hierontapalvelua 35-45v:lta naiselta uudeltamaalta
  pertti5
  etsin mukavaa naista 50-70 v pirkanmaalta
  jenni5
  Moi olen Jenni tarvitsen mukavan kiltin nuoren miehen helsinkistä.
  Taikku4
  Minä etsin itselleni rehellistä, luotettavaa, uskollista ja huumorintajuista miestä. Mutta ei täältä taida löytyä sellaista miestä.
  vartija132
  En ole tyytyväinen sivustoon! Olen 06-alueelta ja hain panoseuraa. Minut suljettiin ulos sivustolta! Jos sinä nainen samoissa ajatuksissa niin tekstaa! T.Vartija13
  Admin:
  Hei, emme julkaise puhelinnnumeroita sivustollamme. Yst. terveisin, Deittisivut.fi ylläpito
  turo m 813
  Olen 34-vuotias komee itä-helsingin jätkä vailla sitä kunnon hehkeetä naista rinnalleni.
  Jari Haverinen5
  Etsin omaa kultaa. Olen mies hyvä toimeentulo.
  Mikko2
  Muuten kiva ja ilmainen. MUTTA,omalla alueella ei ole kuin yksi nainen joka hakee samaa kuin minä,eli panoseuraa.Näin suoraan ja suomeksi sanottuna.Ja hakutoiminto,pitää valita koko lääni,omaa paikkakuntaa tai vaikka naapuripitäjää ei voi valita,jolloin pitää käydä kaikki profiilit yksitellen läpi.
  Antti4
  Sivu on ilmainen ja sen kautta on mahdollsita löytää seuraa. Tähtiä vain neljä, koska sivu toimii välillä huonosti, erityisesti kännykällä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun