Happy Pancake

Happy Pancake ilmainen deitti

473.1
(47)
 • 100% ilmainen
 • Yli 500 000 käyttäjää
 • Monipuoliset deittipalvelut ja viestittelytoiminnot
 • Kumppanin etsintää helpottaa älykäs Match-menetelmä

  Happy Pancake on täysin ilmainen deittisivusto 18-99 –vuotiaille miehille ja naisille, jotka etsivät uutta ystävää, ihastusta tai elämänkumppania tositarkoituksella. Happy Pancake –seuranhakupalvelu tarjoaa monipuoliset ja toimivat nettideittailuominaisuudet, jotka eivät maksa yhtään mitään – ilmaisen liittymisen lisäksi Happy Pancakella kaikki on ilmaista. Vuodesta 2007 lähtien Happy Pancake on auttanut jo 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa, uusia ystäviä ja elämänkumppaneita. Seuranhakupalvelun turvallisuuden takaa tekstien ja kuvien tarkastaminen ennen lataamista.

  Näin Happy Pancake toimii

  Happy Pancake rahoittaa toimintansa mainostuloilla, eikä mistään sivuston ominaisuuksista tarvitse maksaa. Liittyäkseen käyttäjän tarvitsee ainoastaan täyttää muutama perustieto itsestään ja unelmakumppanistaan. Rekisteröitymisen jälkeen uusi jäsen voi täydentää profiiliaan, kirjoittaa esittelyn itsestään ja lisätä valokuvia. Mielenkiintoisia ihmisiä voi etsiä ja heihin voi olla yhteydessä monella eri tavalla.

  Happy Pancake on turvallinen deittipalvelu, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden säännöstellä kuviensa näkyvyyttä. Yksityiset kuvat näkevät ainoastaan ne jäsenet, jotka olet laittanut hyväksyttyjen listalle. Voit koska tahansa poistaa jäsenen listalta. Valokuvan lataaminen ei ole välttämätöntä, ja profiilikuvan voi halutessaan poistaa milloin tahansa. Jäsen voi laatia myös valokuva-albumin, johon mahtuu 12 kuvaa kuvateksteineen.

  Miten haen ihmisiä Happy Pancakessa?

  Happy Pancake tarjoaa monipuoliset tavat tehdä hakuja kiinnostavien ihmisten joukosta. Hakutulokset annetaan listan muodossa, jossa on kunkin jäsenen lyhyt esittely. Happy Pancaken hakuja ovat perushaku/tarkennettu, nimimerkkihaku ja etsi uusia jäseniä. Perushaussa voit tehdä seuraavat valinnat: sukupuoli, kumppanin sukupuoli, ikähaarukka ja asuinpaikkakunta. Tarkennetulla haulla voit tehdä lisäksi rajauksia profiilistasi löytyvillä kriteereillä tai valitsemalla vain ne jäsenet, joila on profiilikuva tai jotka ovat online.

   

   

   

  Happy Pancaken edistynyt Match-toiminto näyttää kenen kanssa sovit yhteen erityisen hyvin. Sen perustana on ihannekumppanillesi muodostama profiili. Match-kone poimii jäsenet, jotka sopivat ihannekumppanin kuvaukseesi. Sen lisäksi Happy Pancake esittää prosenttiluvun miten hyvin jäsenet sopivat toisilleen. Ihannekumppanin toiveprofiilia ei näytetä muille jäsenille.

  Happy Pancake – monipuoliset treffailuominaisuudet

  Happy Pancaken toiminnot löytyvät toisen jäsenen profiilisivulta ylimmältä riviltä. Voit lähettää kiinnostavalle henkilölle viestin tai flirtin, asettaa hänet suosikiksi tai poistaa suosikkien listalta. Myös eston asettaminen tai epäasiallisesta sisällöstä ilmoittaminen on helppoa yhtä nappia painamalla.

  Jotta muistat mitä mieltä olet ollut tietystä jäsenestä, voit tehdä pieniä muistiinpanoja, jotka eivät näy muille käyttäjille. Klikkaamalla ”Muistiinpanot” toisen jäsenen profiilisivulla pääset kirjoittamaan enintään 250 merkin kommentin. Myös suosikiksi merkitseminen ja eston asettaminen on näkymätöntä muille käyttäjille.

  Kukapa ei haluaisi tietää kuka on vieraillut omalla deittisivulla. Happy Pancake tarjoaa tähän mahdollisuuden yhtä nappia painamalla. Vierailut-sivulta näet yhdellä vilkaisulla ketkä ovat vierailleet sivullasi ja keiden profiilissa olet itse vieraillut. Myös muista henkilöistä tekemäsi kommentit näkyvät Vierailut-sivulla. Tapahtumat-sivulla on listattu kaikki vierailut, flirtit, viestit ja muut yhteydet.

  Happy Pancake lyhyesti

  • Happy Pancake on ainoa deittipalvelu, joka tarjoaa täysin ilmaista seuranhakupalvelua Suomessa.
  • Vuonna 2007 toimintansa aloittanut Happy Pancake on auttanut jo yli 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa netin välityksellä turvallisesti ja luotettavasti.
  • Ilmaisesta käyttöliittymästään huolimatta Happy Pancake tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset deittipalvelut ja viestittelytoiminnot.
  • Happy Pancake käyttää kumppaniehdotuksissa Match-menetelmää, joka suhteuttaa hakijan ihannekumppanin ja ehdokkaiden ominaisuudet.
  • Happy Pancaken monipuolisia toimintoja ovat mm. vierailut, flirtit, viestit, tapahtumat ja suosikiksi tai estetyksi asettaminen.
  • Lähes kaikki deittipalvelut tarjoavat käyttäjilleen ilmaisen rekisteröitymisen, mutta viestien lähettäminen ja muut kehittyneet ominaisuudet ovat maksullisia.
  • Happy Pancake rahoittaa toimintansa mainosbannereilla ja on käyttäjilleen täysin ilmainen.  Kokemuksia tästä deitistä

  Hellis1
  Mitä on tapahtunut muutaman päivän kuluessa? Sisään pääsin, ulos en, koska ei ole kirjaudu ulos -valikkoa. Onneksi ei ole muita tämän koneen käyttäjiä, ei ole kiva kun palvelu on auki aina kun kone on päällä. Ei mitään tolkkua, tulee lista miehistä ympäri Suomen, vaikka etsin kotiseudulta seuraa. Valikoista ilmeisesti näkyy vain osa, vaikka olen kokeillut eri selaimilla. Jos saavat sivut sellaisiksi kuin olivat vielä marraskuussa 2017, toki palaisin takaisin.
  repa 191
  Mitä siellä on tapahtunut en pysty vastaamaan kenenkään viesteihin enkä pysty purkamaan omia tietojani. eli ei pelaa mitenkään.
  Kaisa1
  Tämä uusi Happy Pancake versio ei kännykässä toimi! Vai enkö vain osaa... Miten voin viestin lähettää tai etsiä tietyltä alueelta jäseniä? En saanu edes profiiliani poistettua. Aikaisempi oli toimiva.
  Korallit
  Tämä uusi Happy Pancake päivitys ei toimi. Yhteystietoja ylläpitoon ei löydy mistään. Keskusteluja hävisi päivityksen yhteydessä. Mistä ne nyt löytyvät. Haku toiminto ei palvele ketään. Aikaisempi versio oli huomattavasti parempi.
  Juha2
  Kaikki vastaajat vanhempia kuin minä. Jopa kuvattomia vastaajia vaikka ilmoitin, etten vastaa kuvattomille. Ei natsaa.
  Juki3
  Minun seurustelu kumppanilla deittiprofiili täällä ja muuallakin (aktiivinen) täytyskö lopettaa suhde naiseen ei tiedä et tiedän minusta outoa...
  Jarkko2
  Naiset vastaavat tosi laiskasti, vaikka kirjoitan asiallisesti. Noin kolmeenkymmeneen aloitusviestiin olen saanut kolmelta vastauksen. Mielestäni olisi kohteliasta edes kieltäytyä kirjallisesti eikä ignoorata täysin. Itse vastaan kaikille. Vaikkei henkilö kiinnostaisikaan, on asiallinen aloite aina melkoinen kehu. Kenellekään en ole kiehahtanut vastaamattomuudesta, mutta täytyy sanoa, että kohtelias "kiitos ei" tai "et taida olla aivan sitä mitä etsin" tuntuu ihmismäisemmältä kohtelulta kuin "sinulle ei tarvitse edes vastata".
  Hyi2
  Täynnä ruman näköisiä miehiä!!!
  Tuuli
  Paskamainen sivu kun parisuhteessa olevat pettää toisia täällä
  Markus5
  Mielestäni sivusto on tosi hyvä, tykkään erityisesti kuinka tarkkaan voi määritellä sekä oman että unelmakumppanin piirteet. Jos jotain täältä puuttuu niin sais enemmän ihmisiä olla kyllä! :D Näin hyvää ilmaista treffisivustoa en kyllä usko löytäväni mistään.
  samuel2
  joo on ollut todella surkee ei yksikään nainen oo vastannut eikä anna tehdä kunnon esitelyä =(
  yks 50v nainen1
  samat naamat, samat tyypit.. varattuja, alkoja, työttömiä... seksiä vongataan ..
  Lol
  Miks mul on kokoajan status näkymätön ku pitäis olla aktiivinen?
  Perseestä koko paska1
  Lapissa kukaan naisista ei vastaa viesteihin vaikka profiili olikin erittäin hyvin täytetty usealla kuvalla ja muutenki toimivuus oli ihan perseestä
  arto laakso4
  -etsin hierontapalvelua 35-45v:lta naiselta uudeltamaalta
  pertti5
  etsin mukavaa naista 50-70 v pirkanmaalta
  jenni5
  Moi olen Jenni tarvitsen mukavan kiltin nuoren miehen helsinkistä.
  Taikku4
  Minä etsin itselleni rehellistä, luotettavaa, uskollista ja huumorintajuista miestä. Mutta ei täältä taida löytyä sellaista miestä.
  vartija132
  En ole tyytyväinen sivustoon! Olen 06-alueelta ja hain panoseuraa. Minut suljettiin ulos sivustolta! Jos sinä nainen samoissa ajatuksissa niin tekstaa! T.Vartija13
  Admin:
  Hei, emme julkaise puhelinnnumeroita sivustollamme. Yst. terveisin, Deittisivut.fi ylläpito
  turo m 813
  Olen 34-vuotias komee itä-helsingin jätkä vailla sitä kunnon hehkeetä naista rinnalleni.
  Jari Haverinen5
  Etsin omaa kultaa. Olen mies hyvä toimeentulo.
  Mikko2
  Muuten kiva ja ilmainen. MUTTA,omalla alueella ei ole kuin yksi nainen joka hakee samaa kuin minä,eli panoseuraa.Näin suoraan ja suomeksi sanottuna.Ja hakutoiminto,pitää valita koko lääni,omaa paikkakuntaa tai vaikka naapuripitäjää ei voi valita,jolloin pitää käydä kaikki profiilit yksitellen läpi.
  Antti4
  Sivu on ilmainen ja sen kautta on mahdollsita löytää seuraa. Tähtiä vain neljä, koska sivu toimii välillä huonosti, erityisesti kännykällä.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?