Be2 Suomi

Be2 Suomi

Pähkinänkuoressa

200000
jäsentä
yleinen ikä
No items found.
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

Kokeile

Be2 on yksi maailman suurimmista seuranhakupalvelusta, jota käyttää yli 30 miljoonaa sinkkua 37 maassa, kuudella mantereella ja 12 kielellä. Vuonna 2004 perustettuun be2-deittipalveluun liittyy nykyään yli 20 000 uutta jäsentä päivittäin. Be2 Suomi on ottanut tavoitteekseen yhdistää sielunkumppaneita pitkäkestoiseen ja sopusointuiseen parisuhteeseen laajan persoonallisuustestin, Matching-menetelmän ja monipuolisten hakukriteereiden avulla. Be2 Suomi sopii sinulle, mikäli haluat löytää juuri itsellesi sopivan elämänkumppanin tositarkoituksella.

Miten Be2 Suomi toimii?

Be2 Suomi ei tarjoa hetkittäistä ajanviettoa kuten useimmat seuranhakupalvelut, vaan täyttävää ja kestävää parisuhdetta parhaimmillaan koko loppuelämäksi. Be2 Suomi perustaa Matching-menetelmänsä tieteelliseen analyysiin, jossa käytetään psykologisia, sosiologisia ja antropologisia kriteerejä sopivia kumppaniehdokkaita etsittäessä. Be2 Suomi esittelee käyttäjilleen vain ne ehdokkaat, jotka sopivat jäsenen persoonallisuuteen ja hakukriteereihin.

Deittisivusto B2 sopii hyvin myös nuorille

Ilmaiseen Be2 Suomi –jäsenyyteen kuuluu persoonallisuustesti, jossa määritellään henkilön toiveet ja odotukset parisuhteeseen ja tulevaisuuteen liittyen. Ilmaisessa persoonallisuustestissä määritellään muun muassa mikä sinua kiinnostaa, kuinka teet päätöksesi, millaisessa ympäristössä viihdyt, miten persoonasi vaikuttaa parisuhteisiisi, kuinka persoonasi vaikuttaa päätöksentekoon ja mitkä alueet persoonassasi koet riskeinä. Persoonallisuustestin yhteydessä määritellään myös ihannekumppanin persoonallisuus. Persoonallisuustestin tulokset tulevat näkyville käyttäjäprofiiliin muiden annettujen tietojen lisäksi.

Persoonallisuustestin jälkeen Be2 Suomi tutkii tulokset ja näyttää välittömästi käyttäjälle sopivat kumppaniehdokkaat. Pääsy kumppaniehdokkaiden profiileihin on täysin ilmaista, kuten myös ensimmäinen yhteydenotto kiinnostaviin jäseniin. Matching-menetelmän avulla käyttäjät näkevät heti keiden kanssa yhteiselämä sujuu paremmin ja kenen toiveet parisuhteelle sopivat yhteen omien haaveiden kanssa.

Be2 Suomi –palvelu tarjoaa monipuoliset deittiominaisuudet

 

Be2 Suomi
Tutustu palveluun ilmaiseksi

Be2 Suomi toimii anonyymina siihen asti, kunnes itse haluat paljastaa henkilökohtaiset tietosi kumppaniehdokkaalle. Ilmaiseen Be2 Suomi –jäsenyyteen kuuluu rekisteröityminen, persoonallisuustestin tulokset ja lista sopivista kumppaniehdokkaista. Maksuttomassa profiilissa voit kertoa luonteestasi, mielipiteistäsi ja kiinnostuksenkohteistasi sekä lisätä kuvia itsestäsi.

 

Palvelun laadun ja turvallisuuden takaamiseksi Be2 Suomi tarjoaa maksullisen Premium-jäsenyyden lisäominaisuuksilla. Be2 Suomen kontaktitakuu takaa Premium-jäsenille vähintään kymmenen kumppaniehdokasta. Premium-jäsenenä saat lisäksi laadukasta asiakaspalvelua kellon ympäri, henkilökohtaisia neuvoja onnistuneen profiilin rakentamiseen sekä rajattomat viestintäominaisuudet käyttöösi. Premium-jäsenyys ei uusiudu automaattisesti, ellei siitä ole toisin sovittu.

Be2 Suomi käyttää toiminnassaan be2-indeksiä, jolla lasketaan kahden ihmisen yhteensopivuus toisilleen. Be2-indeksi kertoo siis sen, kuinka hyvin sovellut yhteen toisen käyttäjän kanssa persoonallisuustestisi ja hakukriteereidesi mukaan. Voit ottaa yhteyttä vain kumppaniehdokkaisiisi helposti klikkaamalla henkilön profiilia.

Be2 Suomi videot

Be2 Suomi lyhyesti

  • Be2 Suomi on osa maailman suurinta seuranhakupalvelua, jota käyttää jo yli 30 miljoonaa sinkkua ympäri maailmaa
  • Be2 Suomen tavoitteena on etsiä tosirakkautta etsiville käyttäjilleen persoonaltaan ja olemukseltaan sopiva kumppani kattavan persoonallisuustestin ja monipuolisten hakukriteereiden avulla
  • Be2 Suomi tarjoaa maksuttoman perusjäsenyyden, johon kuuluu kattava käyttäjäprofiili, persoonallisuustesti, lista sopivista kumppaniehdokkaista sekä pienimuotoinen viestittely valmiilla viestipohjilla. Premium-jäsenyyteen kuuluu lisäksi muun muassa henkilökohtainen tuki ja opastus sekä rajattomat viestintäominaisuudet.
  • Kontaktitakuu takaa vähintään kymmenen sopivaa kumppaniehdokasta Premium-jäsenille. Jos kumppaniehdokkaita on alle kymmenen, jatketaan jäsenyyttä ilman lisä- tai piilokuluja kunnes takuu täyttyy kokonaisuudessaan.
  • Be2 Suomi toimii luottamuksellisesti valvoen tiukasti sivuston toimintaa. Tämä tarkoittaa sitä, että profiilit, kuvat ja tekstit tarkistetaan aina etukäteen eikä sääntöjä rikkovaa toimintaa suvaita.
  • Toisin kuin monet epäluotettavat deittipalvelut, Be2 Suomi ei lisää palveluunsa valeprofiileja tai palkkaa seurahenkilöitä saadakseen lisää asiakkaita.
  • Henkilökohtaisia tietoja ei koskaan luovuteta muille jäsenille tai kolmansille osapuolille. Lisäksi Be2 Suomi käyttää turvallista SSL-teknologiaa maksujen yhteydessä.

 

Be2 Suomi hinnoittelu

Kokeile nyt!