Bumble

Bumble

Pähkinänkuoressa

12300000
jäsentä
yleinen ikä
18-30
Pitkäikäinen
Flirttailu
Ystävyysuhteet
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Ilmaisjäsenyydessä kattavat ominaisuudet
 • Mahdollisuus maksullisiin lisäpalveluihin
 • Turvallista ja hauskaa deittailua
 • Yli 100 000 000 jäsentä
Kokeile

Bumble on perustettu vuonna 2014, sillä deittipalvelun perustaja Whitney Wolfe Heard halusi tuoda tasa-arvon myös deittisovelluksiin.

Tasa-arvo on mahdollista vain, jos arvostamme toisiamme, ja Bumble haluaakin haastaa vanhentuneita normeja ja asettaa naiset avainasemaan.

Nyt kuusivuotias Bumble on kokonaisuudessaan yli 100 miljoonan ihmisen yhteisö kuudella mantereella.

Miksi Bumble?

Bumblessa voit tavata uusia, elämää rikastuttavia ihmisiä turvallisesti ja hauskasti.

Bumblen perusideana on pistää deittailun normit uusiksi. Bumble -deittipalvelu rohkaisee kaikkia luomaan uusia yhteyksiä hyvällä itsetunnolla antaen naisille vapauden ja vallan päättää, kuka voi pitää heihin yhteyttä.

Ennen kaikkea palvelu haluaa luoda yhteisön, jossa kaikki kunnioittavat ja arvostavat toisiaan.

Bumble - vinkit keskustelun aloittamiseen

Jokaiselle on tärkeää antaa hyvä ensivaikutelma, ja siksi Bumble onkin antanut joitakin vinkkejä keskustelun aloittamiseen matchin kanssa.

Empaattisuus

Jos käyttäjä on empaattinen ihminen, voi keskustelun aloittaa esimerkiksi huomiomalla keskustelukumppanin tunteet. Keskustelun voi aloittaa esimerkiksi kehulla tai kysymällä kysymyksen, johon matchisi on helppo vastata.

Itsevarmuus

Menestyäkseen täytyy pyytää asioita, joita oikeasti haluaa – olla itsevarma. Aloituksessa voi siis rehellisesti ja rohkeasti kertoa, mikä matchissa kiinnitti ensimmäisenä huomion.

Humoristisuus

Jos humoristisuus kuuluu käyttäjän piirteisiin, kannattaa sitä keskustelun aloittamisessa ehdottomasti hyödyntää. Paras tapa voittaa toisen sydän on saada hänet nauramaan!

Lisää hyviä vinkkejä uuden keskustelun jään murtamiseen löytyy Bumble -deittipalvelun nettisivuilta!

Bumble – deittailua ja paljon muutakin

Bumble tarjoaa Bumble Date -deittipalvelun lisäksi muitakin seuranhaku- ja verkostoitumispalveluja.

Bumble Bizz on verkosto, jossa edelläkävijät, yhteistyökumppanit ja mentorit odottavat käyttäjää. Tämä palvelu avaa uusia uramahdollisuuksia.

Oli käyttäjä sitten uudessa kaupungissa tai muuten vaan etsimässä uusia ympyröitä, Bumble BFF auttaa luomaan uusia ystävyyssuhteita.

Bumble – ilmainen deittipalvelu

Bumble -deittipalvelun ilmaisversion avulla pystyy käyttämään Bumblen perusominaisuuksia ja yleisesti koko palvelua erinomaisesti.

Deittipalvelu tarjoaa kuitenkin myös käyttökokemusta tehostavia palveluja, kuten Bumble Boost, Bumble Premium, SuperSwipes sekä Spotlight.

Bumble Premium ja Bumble Boost

Bumble Boost sisältää taka-askelia, jatkoaikaa ajallisille yhteyksille, oikealle pyyhkäisyjä ilman rajoituksia, yhden Spotlightin sekä viisi SuperSwipeä viikkoa kohden.

Bumble Premium sisältää edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi kaikki suodattimet, pääsyn oikotielle, jossa ihailijat odottavat, matkatilan (ei saatavilla Bumblen verkkosivuilla), kyvyn palauttaa vanhentuneita yhteyksiä sekä Incognito-tilan (ei saatavilla Bumblen verkkosivuilla).

Bumble lyhyesti

 • Perustettu vuonna 2014 halusta tuoda tasa-arvo myös deittisovelluksiin
 • Haluaa haastaa vanhentuneita normeja ja asettaa naiset avainasemaan sekä luoda yhteisön, jossa kaikki kunnioittavat ja arvostavat toisiaan
 • Yli 100 miljoonan ihmisen yhteisö kuudella eri mantereella
 • Bumblessa voit tavata uusia, elämää rikastuttavia ihmisiä turvallisesti ja hauskasti
 • Tarjoaa deittipalvelun lisäksi mahdollisuuden verkostoitua tai hakea seuraa kaverimielessä
 • Antaa nettisivuillaan erilaisia vinkkejä deittailuun
 • Tarjoaa ilmaisversion lisäksi myös käyttökokemusta tehostavia palveluja

Bumble hinnoittelu

Kokeile nyt!