Deitti.net

Deitti.net

Pähkinänkuoressa

250000
jäsentä
yleinen ikä
20-50
Flirttailu
Pitkäikäinen
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Täysin kotimainen
 • Tarjoaa sekä ilmaisen että maksullisen jäsenyyden
 • Tarjoaa vinkkejä profiilin luomiseen
 • Monipuolinen ilmaisjäsenyys
Kokeile

Deitti.net on nuorille aikuisille tarkoitettu kotimainen deittipalvelu, joka on toiminut parempien suhteiden puolesta jo vuodesta 1997 lähtien.

City-lehden omistama Deitti.net on tarjonnut parempaa seuraa jo 261 000 suomalaiselle sinkulle.

Deitti.net hinnat - ilmaista tai maksullista deittailua

Deitti.netissä jokainen suomalainen aikuinen voi etsiä itselleen seuraa luomalla täysin ilmaisen profiilin. Kun ilmainen deittiprofiili tuottaa tulosta, on aika ryhtyä viestittelemään unelmien kumppanille netin välityksellä.

Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen edullisen Deluxe -jäsenyyden, jolla pyritään takaamaan viestittelyn laatu ja luotettavuus.

Deluxe -jäsenyyden voi tilata tarpeen mukaan kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan ja jäsenyyden hinta vaihtelee 10 eurosta 60 euroon.

Hyvä Deitti.net profiili

Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden muokata profiiliaan kuvin ja erilaisin lisätiedoin.

Kuvalliset profiilit menestyvät paremmin

Deitti.net–profiiliin tulee ladata vähintään yksi omakuva, jonka ei tarvitse olla tunnistettava. Profiilikuvan lisäksi omaan käyttäjäprofiiliin voi lisätä muitakin kuvia.

Kuvalliset profiilit saavat 24 % enemmän vastauksia kuin kuvattomat ja lisäksi ylläpidon nostamat kuvalliset profiilit saavat jopa 445 % enemmän vastauksia kuin muut profiilit.

Kuviin siis kannattaa panostaa, koska sillä tavalla saat helposti ilmaista mainosaikaa Deitti.netin etusivulla!

Mitä kirjoittaa profiilin kuvaukseen?

Profiilin lisätietoihin on hyvä kirjoittaa halutut kriteerit, jotka rajaavat vastaajat potentiaalisiin partnereihin.

Deitti.net ei rajoita profiilikuvauksen pituutta, joten itsestään voi kertoa sanoja säästelemättä. Deitti.netin historian luetuin profiili on yli 20 000 merkkiä pitkä!

Luotettava deittipalvelu

Jos deittipalvelusta löytää unelmien prinssin tai prinsessan, on käyttäjätunnuksen poistaminen helppoa ja nopeaa.

Deitti.net on 100 % kotimainen deittipalvelu, jonka toiminta on läpinäkyvää ja luotettavaa. Kaikki ilmoitukset ovat yksityisten henkilöiden laatimia ja etukäteen tarkistettuja huijauksien välttämiseksi.

Deitti.net – löydä unelmien puoliso helposti ja nopeasti

Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen hakukoneen, jolla omia kriteereitä vastaavan kumppanin löytäminen on helppoa.

Hakukoneessa voit määritellä unelmakumppanisi sukupuolen, iän ja kotikaupungin. Lisäksi voit valita haettavaksi vain kuvalliset tai tietyillä hakusanoilla löytyvät profiilit.

Millä mielellä? –valikosta voit valita haettavaksi tositarkoituksella tai seikkailumielellä kumppania etsivän henkilön, tai ystävää tai matkaseuraa etsivän henkilön.

Deitti.net mahdollistaa yksityiskohtaiset haut

Perustietojen lisäksi deittiä voi etsiä erilaisilla henkilökohtaisilla kriteereillä, joita ovat muun muassa seksuaalinen suuntautuminen, asumistapa, vauraustilanne, lapset, olemus, hiusten väri, ruumiinrakenne, horoskooppi, tyyli, alkoholin käyttö ja tupakointi sekä koulutus.

Yksityiskohtaisen haun jälkeen Deitti.net näyttää sopivat puolisoehdokkaat, joiden profiileihin voi tutustua ilman käyttäjätunnusten luomista.

Kun sopiva kumppani on kiikarissa, voi viestittely alkaa!

Deitti.net lyhyesti

 • Deitti.net on luotettava ja turvallinen seuranhakupalvelu, jolle toiminnan läpinäkyvyys ja kotimaisuus on tärkeää
 • Deittipalvelun laadukkaaseen toimintaan panostetaan profiilien läpikäymisellä ja Deluxe -jäsenyydellä, joka estää huijaukset viestittelytilanteessa
 • Toisin kuin monissa deittipalveluissa, Deitti.netin kaikki profiilit ovat yksityisten henkilöiden tekemiä
 • Ilmaiseksi ominaisuudeksi Deitti.netin profiili on monipuolinen
 • Useiden valokuvien lisäksi profiiliin voi tallentaa haluamansa mittaisen esittelytekstin sekä henkilökohtaiset kriteerit, joita ovat mm. ulkonäkö, persoonallisuus ja tulevaisuuden haaveet
 • Hakukoneessa kumppanin hakija hakee puolisoehdokkaita myös hauskoilla gallup -kysymyksillä, joita ovat esimerkiksi ”Mitä teet ravintoloissa?” tai ”Haluatko lapsia?”
 • Deluxe -jäsenyys on edullinen palvelu, jonka voi ottaa lyhimmillään kahden päivän mittaiselle ajalle. Jo muutamassa päivässä unelmien kumppaniin voi tutustua perinpohjaisesti netin välityksellä
 • Parasta Deitti.netissä on palvelun monipuolinen hakukone, jossa voidaan hakea kumppania esimerkiksi henkilökohtaisten tietojen, hakusanan tai hauskojen kysymysten mukaan
 • Deitti.net hakee parhaat kumppaniehdokkaat, joiden profiileihin voi tutustua ilmaiseksi jo ennen oman profiilin tekemistä

Deitti.net hinnoittelu

 • Ilmainen perusjäsenyys
 • 1 kk:n Deluxe -jäsenyys 9,97 €
 • 3 kk:n Deluxe -jäsenyys 7,97 € / kk
 • 6 kk:n Deluxe -jäsenyys 5,97 € / kk
 • 12 kk:n Deluxe -jäsenyys 4,97 € / kk
Kokeile nyt!