Deitti.net

Deitti.net

Pähkinänkuoressa

250000
jäsentä
yleinen ikä
20-50
No items found.
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

Kokeile

Deitti.net on nuorille aikuisille tarkoitettu kotimainen deittipalvelu, joka on toiminut parempien suhteiden puolesta jo vuodesta 1997 lähtien. City-lehden omistama Suomen tunnetuin seuranhakupalvelu Deitti.net on tarjonnut parempaa seuraa jo 261 000 suomalaiselle sinkulle. Luo siis ilmainen profiilisi, tee tarkka haku ja löydä elämäsi rakkaus jo tänään.

Deitti.net hinnat - ilmaista tai maksullista deittailua

 

Deitti.net
Tutustu palveluun ilmaiseksi

Deitti.netissä jokainen suomalainen aikuinen voi etsiä itselleen seuraa luomalla täysin ilmaisen profiilin. Kun ilmainen deittiprofiili tuottaa tulosta, on aika ryhtyä viestittelemään unelmien kumppanille netin välityksellä. Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen edullisen Deluxe-jäsenyyden, jolla pyritään takaamaan viestittelyn laatu ja luotettavuus. Deluxe-jäsenyyden voi tilata tarpeen mukaan kahdeksi päiväksi, kuukaudeksi, kolmeksi kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi kerrallaan ja jäsenyyden hinta vaihtelee viidestä eurosta 80 euroon.

 

Tällainen on Deitti.netin profiili

Deitti.net on deittipaikka nuorille sinkuille

Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen mahdollisuuden muokata profiiliaan kuvin ja erilaisin lisätiedoin. Deitti.net –profiiliin tulee ladata vähintään yksi omakuva, jonka ei tarvitse olla tunnistettava. Profiilikuvan lisäksi omaan käyttäjäprofiiliin voi lisätä muitakin kuvia. Kuvalliset profiilit saavat 24% enemmän vastauksia kuin kuvattomat ja lisäksi ylläpidon nostamat kuvalliset profiilit saavat jopa 445 % enemmän vastauksia kuin muut profiilit. Kuviin siis kannattaa panostaa, koska sillä tavalla saat helposti ilmaista mainosaikaa Deitti.netin etusivulla!

Profiilin lisätietoihin on hyvä kirjoittaa halutut kriteerit, jotka rajaavat vastaajat potentiaalisiin partnereihin. Deitti.net ei rajoita profiilikuvauksen pituutta, joten voit kertoa itsestäsi sanoja säästelemättä. Deitti.netin historian luetuin profiili on yli 20 000 merkkiä pitkä! Jos löydät deittipalvelusta unelmiesi prinssin tai prinsessan, on käyttäjätunnuksen poistaminen helppoa ja nopeaa.

Deitti.net on 100 % kotimainen deittipalvelu, jonka toiminta on läpinäkyvää ja luotettavaa. Kaikki ilmoitukset ovat yksityisten henkilöiden laatimia ja etukäteen tarkistettuja huijauksien välttämiseksi.

Deitti.net – löydä unelmien puoliso helposti ja nopeasti

Deitti.net tarjoaa käyttäjilleen ilmainen hakukoneen, jolla omia kriteereitä vastaavan kumppanin löytäminen on helppoa. Hakukoneessa voit määritellä unelmakumppanisi sukupuolen, iän ja kotikaupungin. Lisäksi voit valita haettavaksi vain kuvalliset tai tietyillä hakusanoilla löytyvät profiilit. Millä mielellä? –valikosta voit valita haettavaksi tositarkoituksella tai seikkailumielellä kumppania etsivän henkilön, tai ystävää tai matkaseuraa etsivän henkilön.

Perustietojen lisäksi deittiä voi etsiä erilaisilla henkilökohtaisilla kriteereillä, joita ovat muun muassa seksuaalinen suuntautuminen, asumistapa, varaustilanne, lapset, olemus, hiusten väri, ruumiinrakenne, horoskooppi, tyyli, alkoholin käyttö ja tupakointi sekä koulutus. Yksityiskohtaisen haun jälkeen Deitti.net näyttää sopivat puolisoehdokkaat, joiden profiileihin voi tutustua ilman käyttäjätunnusten luomista. Kun sopiva kumppani on kiikarissa, voi viestittely alkaa!

Deitti.net lyhyesti

  • Deitti.net on luotettava ja turvallinen seuranhakupalvelu, jolle toiminnan läpinäkyvyys ja kotimaisuus on tärkeää
  • Palvelun laadukkaaseen toimintaan panostetaan profiilien läpikäymisellä ja Deluxe-jäsenyydellä, joka estää huijaukset viestittelytilanteessa
  • Toisin kuin monilla deittisivustoilla, deitti.netin kaikki profiilit ovat yksityisten henkilöiden tekemiä
  • Ilmaiseksi ominaisuudeksi Deitti.netin profiili on monipuolinen. Useiden valokuvien lisäksi profiiliin voi tallentaa haluamansa mittaisen esittelytekstin sekä henkilökohtaiset kriteerit, joita ovat mm. ulkonäkö, persoonallisuus ja tulevaisuuden haaveet.
  • Hakukoneessa kumppanin hakija hakee puolisoehdokkaita myös hauskoilla gallup-kysymyksillä, joita ovat esimerkiksi ”Mitä teet ravintoloissa?” tai ”Haluatko lapsia?”.
  • Deluxe-jäsenyys on edullinen palvelu, jonka voi ottaa lyhimmillään kahden päivän mittaiselle ajalle. Jo muutamassa päivässä unelmien kumppaniin voi tutustua perinpohjaisesti netin välityksellä.
  • Parasta Deitti.netissä on palvelun monipuolinen hakukone, jossa voidaan hakea kumppania esimerkiksi henkilökohtaisten tietojen, hakusanan tai hauskojen kysymysten mukaan. Deitti.net hakee parhaat kumppaniehdokkaat, joiden profiileihin voi tutustua ilmaiseksi jo ennen oman profiilin tekemistä.

Deitti.net hinnoittelu

Kokeile nyt!