E-kontakti

E-kontakti

Pähkinänkuoressa

350000
jäsentä
yleinen ikä
25-65
Pitkäikäinen
Eronneille ja yksinhuoltajille
Ystävyysuhteet
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Yli 350 000 jäsentä
 • Mahdollisuus pysyä anonyyminä
 • Asiakaspalvelu avoinna joka päivä
 • Tarjoaa hyödyllisiä neuvoja deittailuun
Kokeile

E-kontakti.fi on vuonna 2009 perustettu deittipalvelu. Se on ollut yksi Suomen suosituimmista seuranhakupalveluista heti perustamisestaan lähtien. Alma Media -konserni osti palvelun omistukseensa vuoden 2012 elokuussa.

E-kontakti mainostaa itseään sanoilla "tehtävänä on auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti."

Kenelle E-kontakti -deittipalvelu sopii?

E-kontakti on täysi-ikäisille sinkuille tarkoitettu deittipalvelu, jossa ihmiset voivat etsiä uusia ystäviä ja tuttavia.

Suomen suurin deittipalvelu

E-kontaktin oman ilmoituksensa mukaan se on Suomen suurin deittisivusto, ja sillä on yli 350 000 jäsentä. Viikottaisia vierailuja e-kontakti saa sivuilleen noin 100 000 kappaletta ja viestejä lähtee palvelussa jäsenten välillä kymmeniä tuhansia päivittäin.

E-kontaktin ilmainen rekisteröityminen ja jäsenyydet

Itse palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta muu käyttö, kuten yhteydenotto muihin jäseniin vaatii maksullisen jäsenyyden hankkimista.

Jäsenkaudet voi valita joko yhden, kolmen tai kuuden kuukauden jaksoissa. Yhden kuukauden jäsenyys maksaa 34,90 € ja kolmen kuukauden jäsenyys 19,96 € / kk. Edullisin on kuuden kuukauden jäsenyys, joka maksaa vain 14,98 €/ kk.

Jäsenyyden voi maksaa joko nettipankissa, kortilla tai jopa laskulla.

Hyvä profiili E-kontaktiin

Henkilökunnan mukaan yhden tai useamman kuvan laittaminen käyttäjän profiiliin tuo jopa 15 kertaa enemmän yhteydenottoja muilta käyttäjiltä. E-kontakti kehottaa käyttämään asiallista kuvaa, joka on otettu hiljattain, ja on rehellinen, sillä totuus paljastuu muille joka tapauksessa.

Kirjoitusasun tärkeys

Sen lisäksi, että käyttäjän tulisi ilmaista omat intressinsä selkeästi ja kuvailla omaa persoonallisuuttaan sekä sitä, mitä on E-kontakti -sivustolta hakemassa, olisi myös hyvä idea antaa erityistä huomiota kirjoitusasuun ja välttää turhia kirjoitusvirheitä. Mikäli henkilön profiili tai esittely on huolimattomasti kirjoitettu, se antaa helposti negatiivisen ensivaikutelman.

Oikeinkirjoitusohjelmat, joita on sisäänrakennettuna esim. Google Docsissa tai Microsoft Wordissa, auttavat välttämään ainakin selvimmät kirjoitusvirheet. Mitä paremman esittelytekstin käyttäjä luo itsestään palveluun, sitä paremmat hänen mahdollisuutensa on tavata “se oikea”.

E-kontakti tarjoaa sivuillaan lisää ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä “Vinkkejä & Neuvoja” -osiossa.

Turvallista deittailua

Turvallisuus on tärkeä aihe, kun suunnittelee tapaavansa uusia ihmisiä oikeassa elämässä.

E-kontakti on ymmärtänyt tämän, ja sillä on oma asialle omistettu osio sivuillaan. Siinä annetaan tietoa, vinkkejä ja neuvoja siihen, miten käyttää E-kontakti -palvelun tarjontaa niin turvallisesti kuin vain on mahdollista.

Viestien ja ilmoitusten moderointi

Kaikki käyttäjien tekemät ilmoitukset julkaistaan vasta manuaalisen tarkastuksen jälkeen. Näin käyttäjä voi olla varma siitä, että kaikki ilmoitukset ovat sääntöjen mukaisesti luotuja.

Käyttäjiä pyritään suojaamaan myös epämiellyttäviltä viesteiltä ja sopimattomalta käytökseltä. Tällaisista viesteistä voi ilmoittaa moderoinnille, joka päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä.

E-kontakti -deittipalvelun etu on se, että kaikki voivat säilyttää anonymiteettinsa ja tutustua toisiin rauhassa ennen oikean tapaamisen järjestämistä.

Luo turvallisia E-kontaktikokemuksia näillä vinkeillä

E-kontakti ehdottaa käyttäjilleen samoja vinkkejä toisten käyttäjien tapaamiseen tosielämässä kuin monet muutkin suuret internetin deittipalvelut.

Osoitetta tai muita henkilötietoja ei kannata antaa kenellekään, mikäli asiasta ei ole täysin varma. Omaa kotiaan ei ole myöskään syytä sopia tapaamispaikaksi ensimmäisellä kerralla, ja tapaamisesta, sen paikasta ja ajasta on hyvä kertoa ystävälle tai muulle luotetulle henkilölle.

On tärkeää muistaa, että tapaaminen tulee järjestää omien ehtojen mukaisesti, eikä suostua tapaamiseen, joka tuntuu epämukavalta. Tapaaminen on myös mahdollista peruuttaa, mikäli se ei tunnukaan sopivalta.

E-kontaktin asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin joka päivä klo 10–13 ja 18–23. E-kontakti sivuston asiakaspalvelun yhteysosoitteet ja vaihtoehtoiset yhteydenottotavat on mainittu sivustolla osoitteessa www.e-kontakti.fi.

E-kontakti lyhyesti

 • vuonna 2009 perustettu deittipalvelu
 • osittain maksullinen
 • motto: tehtävänä auttaa jäseniä löytämään elämäänsä rakkautta luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti
 • tarkoitettu täysi-ikäisille sinkuille
 • yli 350 000 rekisteröityä jäsentä
 • käyttäjä voi pysyä nimettömänä ja tutustua toisiin ennen oikeaa tapaamista
 • asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 10–13 ja 18–23
 • tarjoaa hyödyllisiä neuvoja tarjottujen palveluiden käyttämiseen

E-kontakti hinnoittelu

 • Ilmainen rekisteröityminen
 • 1 kk:n jäsenyys 34,90 €
 • 3 kk:n jäsenyys 19,96 € / kk
 • 6 kk:n jäsenyys 14,98 € / kk
Kokeile nyt!