E-kontakti

E-kontakti

Pähkinänkuoressa

350000
jäsentä
yleinen ikä
25-50
Pitkäikäinen
Eronneille ja yksinhuoltajille
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

Kokeile

E-kontakti.fi on vuonna 2009 perustettu deittipalvelu. Se on ollut yksi Suomen suosituimmista seuranhakupalveluista heti perustamisestaan lähtien. Alma Media -konserni osti palvelun omistukseensa vuoden 2012 elokuussa. E-kontakti mainostaa itseään sanoilla "tehtävänä on auttaa jäseniämme löytämään elämäänsä rakkautta: luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti."

E-kontakti on täysi-ikäisille sinkuille tarkoitettu deittipalsta, jossa ihmiset voivat etsiä uusia ystäviä ja tuttavia. Itse palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta muu käyttö, kuten yhteyden otto muihin jäseniin, vaatii maksullisen jäsenyyden hankkimista.

E-kontakti on oman ilmoituksensa mukaan Suomen suurin deittisivusto, ja sillä on oman ilmoituksensa mukaan yli 350 000 jäsentä. Viikottaisia vierailuja e-kontakti saa sivuilleen noin 100 000 kappaletta ja viestejä lähtee palvelussa jäsenten välillä kymmeniä tuhansia päivittäin. Jokainen palveluun lähetetty ilmoitus tarkistetaan aina manuaalisesti ylläpidon toimesta. Jäsenkaudet voi valita joko yhden, kolmen tai kuuden kuukauden jaksoissa. Jäsenyyden voi maksaa joko nettipankissa, kortilla tai jopa laskulla. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin joka päivä klo 8.00 ja klo 21.00 välisenä aikana. E-kontakti sivuston asiakaspalvelun yhteysosoitteet ja vaihtoehtoiset yhteydenottotavat on mainittu sivustolla osoitteessa www.e-kontakti.fi.

E-kontakti tarjoaa sivuillaan ohjeita ja hyödyllisiä vinkkejä “Vinkkejä & Neuvoja” -osiossa. Henkilökunnan mukaan yhden tai useamman kuvan laittaminen käyttäjän profiiliin tuo jopa 15 kertaa enemmän yhteydenottoja muilta käyttäjiltä. E-kontakti kehottaa käyttämään asiallista kuvaa, joka on otettu hiljattain, ja on rehellinen, sillä totuus paljastuu muille joka tapauksessa. Sen lisäksi, että käyttäjän tulisi ilmaista omat intressinsä selkeästi ja kuvailla omaa persoonallisuuttaan sekä sitä, mitä on E-kontakti -sivustolta hakemassa, olisi myös hyvä idea antaa erityistä huomiota kirjoitusasuun ja välttää turhia kirjoitusvirheitä. Mikäli henkilön profiili tai esittely on huolimattomasti kirjoitettu, se antaa helposti negatiivisen ensivaikutelman. Oikeinkirjoitusohjelmat, joita on sisäänrakennettuna esim. Google Docsissa tai Microsoft Wordissa, auttavat välttämään ainakin selvimmät kirjoitusvirheet. Mitä paremman esittelytekstin käyttäjä luo itsestään palveluun, sitä paremmat hänen mahdollisuutensa on tavata “se oikea”.

Turvallista deittailua

Turvallisuus on tärkeä aihe kun suunnittelee tapaavansa uusia ihmisiä oikeassa elämässä. E-kontakti on ymmärtänyt tämän, ja sillä on oma asialle omistettu osio sivuillaan. Siinä annetaan tietoa, vinkkejä ja neuvoja siihen, miten käyttää E-kontakti -palvelun tarjontaa niin turvallisesti kuin vain on mahdollista. Kaikki käyttäjien tekemät ilmoitukset julkaistaan vasta manuaalisen tarkastuksen jälkeen. Näin käyttäjä voi olla varma siitä, että kaikki ilmoitukset ovat sääntöjen mukaisesti luotuja. Käyttäjiä pyritään suojaamaan myös epämiellyttäviltä viesteiltä ja sopimattomalta käytökseltä. Tällaisista viesteistä voi ilmoittaa moderoinnille, joka päättää mahdollisista jatkotoimenpiteistä. E-kontakti -palvelun etuja on se, että kaikki voivat säilyttää anonymiteettinsä ja tutustua toisiin rauhassa ennen oikean tapaamisen järjestämistä. Osoitetta tai muita henkilötietoja ei kannata antaa kenellekään, mikäli asiasta ei ole täysin varma.

E-kontakti ehdottaa käyttäjilleen samoja vinkkejä toisten käyttäjien tapaamiseen tosielämässä kuin monet muutkin suuret internetin deittipalvelut. Omaa kotiaan ei ole syytä sopia tapaamispaikaksi ensimmäisellä kerralla, ja tapaamisesta, sen paikasta ja ajasta on hyvä kertoa ystävälle tai muulle luotetulle henkilölle. On tärkeää muistaa että tapaaminen tulee järjestää omien ehtojen mukaisesti, eikä suostua tapaamiseen, joka tuntuu epämukavalta. Tapaaminen on myös mahdollista peruuttaa, mikäli se ei tunnukaan sopivalta.

E-kontakti lyhyesti

  • vuonna 2009 perustettu deittipalstapalvelu
  • osittain maksullinen
  • motto: tehtävänä auttaa jäseniä löytämään elämäänsä rakkautta luotettavasti, turvallisesti ja vastuullisesti
  • tarkoitettu täysi-ikäisille sinkuille
  • yli 350 000 rekisteröityä jäsentä
  • käyttäjä voi pysyä nimettömänä ja tutustua toisiin ennen oikeaa tapaamista
  • asiakaspalvelu on avoinna joka päivä klo 8.00 - 21.00
  • tarjoaa hyödyllisiä neuvoja tarjottujen palveluiden käyttämiseen

E-kontakti hinnoittelu

Kokeile nyt!