Eliittikumppani

Eliittikumppani

Pähkinänkuoressa

200000
jäsentä
yleinen ikä
35-55
Pitkäikäinen
Eronneille ja yksinhuoltajille
Korkeakoulutetuille
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Yksi suurimmista ja suosituimmista deittipalveluista
 • Panostaa korkeaan laatuun ja tietoturvallisuuteen
 • Tarjoaa sekä ilmaisen että maksullisen jäsenyyden
 • Tarjoaa älykkään persoonallisuustestin
Kokeile

Eliittikumppani on maailmanlaajuinen treffipalvelu, jonka palveluihin luottaa jo yli 13 miljoonaa sinkkua 20 eri maasta. Suomessa vuonna 2012 aloittanut Eliittikumppani on osa Affinitas GmbH:ta, joka on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista.

Eliittikumppanin tarkoituksena on auttaa sinkkuja löytämään pitkäaikainen ja sopusointuinen kumppani kestävään parisuhteeseen. Ainutlaatuisen Matching -menetelmän avulla Eliittikumppani takaa jäsenten yhteensopivuuden sekä persoonallisuuden että hakukriteereiden mukaan.

Eliittikumppanin älykäs persoonallisuustesti

Eliittikumppani tarjoaa uusille jäsenilleen ilmaisen tieteellisen persoonallisuustestin. Testissä vastataan yli 280 kysymykseen, joiden perusteella otetaan selvää käyttäjän persoonallisuudesta, kiinnostuksen kohteista, arvoista ja parisuhteen toiveista.

Vastauksia käytetään hyväksi sopivaa kumppania haettaessa. Lisäksi Eliittikumppani optimoi tuloksia tarkkailemalla jäsenten reaktioita vastaanottamiinsa kumppaniehdotuksiin ja yhteydenottoihin.

Eliittikumppani yhteistyössä johtavien yliopistojen kanssa

Vuodesta 2011 lähtien Eliittikumppani on luottanut toiminnassaan maailman johtaviin tutkijoihin. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat muun muassa sosiologian professori ja tohtori Melinda Mills sekä hänen tiiminsä maailmankuulussa Groningenin yliopistossa.

Eliittikumppanin yhteistyökumppanit analysoivat anonyymia dataa psykologian näkökulmasta, pyrkien näin kehittämään laadukkaan ja toimivan Matching-menetelmän, jonka avulla jokainen voi löytää omaan persoonallisuuteensa ja toiveisiinsa sopivan kumppanin.

Miten Eliittikumppani -deittipalvelu toimii?

Eliittikumppaniin rekisteröityessään uusi jäsen täyttää laajan persoonallisuustestin ja kriteerit, joiden avulla haetaan käyttäjälle sopivimmat kumppaniehdokkaat. Hakukriteerejä ovat muun muassa sukupuoli, ikä, asuinpaikkakunta ja koulutustaso.

Persoonallisuustestin ja hakukriteereiden avulla Matching -menetelmä hakee tietokannasta sopivat ehdokkaat, jotka uusi käyttäjä saa viesteihinsä kumppaniehdotuksina.

Perustietojen lisäksi tärkeitä hakukriteereitä ovat erilaiset parisuhdekysymykset kuten ”Haluatko lapsia?” ja ”Kuinka tärkeää sinulle on, mihin uskontoon kumppanisi kuuluu?”. Näin kumppaniehdokkaiden toiveet ja haaveet tulevaisuudesta täsmäävät omiisi jo ennen deittailun aloittamista.

Luo kokemuksia Eliittikumppanin avulla

Eliittikumppanin jäsenistään tekemä persoonallisuustesti pohjautuu Big Five -teoriaan, jossa yhteensopivuus muiden kumppania hakevien jäsenten kanssa nähdään analysoimalla ja vertailemalla persoonallisuuspiirteitä.

Eliittikumppani ei jätä jäseniään yksin edes sopivien kumppaneiden löytymisen jälkeen, vaan auttaa yhteydenotossa ja tutustumisessa ensimmäiselle treffeille asti. 

Ilmainen jäsenyys

Perusjäsenyys antaa jäsenille mahdollisuuden kokeilla kumppaninhakua kauttamme.

Perusjäsenenä voit tehdä persoonallisuustestimme sekä täydentää profiiliasi. Saat päivittäisiä kumppaniehdotuksia ja voit ottaa ensiaskeleet tutustuaksesi toisiin jäseniin.

Premium-jäsenyys

Premium-jäsenyydellä voit hyödyntää palvelumme kaikkia ominaisuuksia rajoituksetta. Premium-jäsenenä voit lukea ja lähettää viestejä, näet kaikkien kumppaniehdokkaidesi kuvat sekä pääset tutustumaan profiilissasi vierailleiden jäsenten listaan – vain muutamia ominaisuuksia mainitaksemme.

Premium-jäsenyyden hinta vaihtelee jäsenjakson pituuden mukaan: 1 kuukausi 79,90 €, 3 kuukautta 49,90 € / kk ja 6 kuukautta 29,90 € / kk.

Eliittikumppani lyhyesti

 • Eliittikumppani on yksi maailman suosituimmista ja suurimmista seuranhakupalveluista, joka panostaa palvelussaan korkeaan laatuun ja tietoturvallisuuteen.
 • Kumppaneiden haku toimii perinteisten hakukriteereiden lisäksi Matching-menetelmää ja persoonallisuusanalyysia käyttäen. Näin Eliittikumppani auttaa käyttäjiään löytämään sopivan kumppanin sopusointuiseen ja pitkäaikaiseen suhteeseen.
 • Eliittikumppani tarjoaa kattavat ominaisuudet ilmaisessa perusjäsenyydessä.
 • Tutustuttuasi palvelun ilmaiseen perusjäsenyyteen voit hankkia maksullisen Premium -jäsenyyden.
 • Eliittikumppani auttaa käyttäjiänsä löytämään pitkäaikaisen rakkaussuhteen ja tukee heitä aina ensitreffeihin saakka.

Eliittikumppani hinnoittelu

 • Ilmainen perusjäsenyys
 • 1 kk:n Premium -jäsenyys 79,90 €
 • 3 kk:n Premium -jäsenyys 49,90 € / kk
 • 6 kk:n Premium -jäsenyys 29,90 € / kk
Kokeile nyt!