Eliittikumppani

Eliittikumppani

Pähkinänkuoressa

200000
jäsentä
yleinen ikä
30-60
Pitkäikäinen
Eronneille ja yksinhuoltajille
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

Kokeile

Eliittikumppani on maailmanlaajuinen treffipalvelu, jonka palveluihin luottaa jo yli 13 miljoonaa sinkkua 20 eri maasta. Suomessa vuonna 2012 aloittanut Eliittikumppani on osa Affinitas GmbH:ta, joka on yksi Euroopan johtavista seuranhakupalveluista. Eliittikumppanin tarkoituksena on auttaa sinkkuja löytämään pitkäaikainen ja sopusointuinen kumppani kestävään parisuhteeseen. Ainutlaatuisen Matching-menetelmän avulla Eliittikumppani takaa jäsenten yhteensopivuuden sekä persoonallisuuden että hakukriteereiden mukaan.

Eliittikumppani tarjoaa uusille jäsenilleen ilmaisen tieteellisen persoonallisuustestin. Testissä vastataan yli 280 kysymykseen, joiden perusteella otetaan selvää käyttäjän persoonallisuudesta, kiinnostuksen kohteista, arvoista ja parisuhteen toiveista. Vastauksia käytetään hyväksi sopivaa kumppania haettaessa. Lisäksi Eliittikumppani optimoi tuloksia tarkkailemalla jäsenten reaktioita vastaanottamiinsa kumppaniehdotuksiin ja yhteydenottoihin.

Eliittikumppani toimii yhteistyössä johtavien yliopistojen kanssa

Vuodesta 2011 lähtien Eliittikumppani on luottanut toiminnassaan maailman johtaviin tutkijoihin. Palvelun yhteistyökumppaneita ovat muun muassa sosiologian professori ja tohtori Melinda Mills sekä hänen tiiminsä maailmankuulussa Groningenin yliopistossa. Eliittikumppanin yhteistyökumppanit analysoivat anonyymia dataa psykologian näkökulmasta, pyrkien näin kehittämään laadukkaan ja toimivan Matching-menetelmän, jonka avulla jokainen voi löytää omaan persoonallisuuteensa ja toiveisiinsa sopivan kumppanin.

Kokemuksia Elittikumppanista - Näin deittisivu toimii

Eliittikumppaniin rekisteröityessään uusi jäsen täyttää laajan persoonallisuustestin ja kriteerit, joiden avulla haetaan käyttäjälle sopivimmat kumppaniehdokkaat. Hakukriteerejä ovat muun muassa sukupuoli, ikä, asuinpaikkakunta ja koulutustaso. Persoonallisuustestin ja hakukriteereiden avulla Matchin-menetelmä hakee tietokannasta sopivat ehdokkaat, jotka uusi käyttäjä saa viesteihinsä kumppaniehdotuksina.

Perustietojen lisäksi tärkeitä hakukriteereitä ovat erilaiset parisuhdekysymykset kuten ”Haluatko lapsia?” ja ”Kuinka tärkeää sinulle on, mihin uskontoon kumppanisi kuuluu?”. Näin kumppaniehdokkaiden toiveet ja haaveet tulevaisuudesta täsmäävät omiisi jo ennen deittailun aloittamista.

Eliittikumppanin jäsenistään tekemä persoonallisuustesti pohjautuu Big Five -teoriaan, jossa yhteensopivuus muiden kumppania hakevien jäsenten kanssa nähdään analysoimalla ja vertailemalla persoonallisuuspiirteitä. Eliittikumppani ei jätä jäseniään yksin edes sopivien kumppaneiden löytymisen jälkeen, vaan auttaa yhteydenotossa ja tutustumisessa ensimmäiselle treffeille asti. 

Eliittikumppanin hinnat ja jäsenyydet 

Eliittikumppani
Tutustu sivustoon ilmaiseksi

Eliittikumppani tarjoaa käyttäjilleen ilmaisen perusjäsenyyden, johon kuuluu persoonallisuusanalyysi, kumppaniehdotukset, hymyjen vastaanottaminen ja lähettäminen, viiden kysymyksen lähettäminen kumppaniehdokkaille sekä niihin vastaaminen, miellyttävän käyttäjän lisääminen suosikiksi.

Mikäli haluat ottaa käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet, valitse maksullinen Premium-jäsenyys. Premium-jäsenet saavat käyttöönsä perusjäsenyyden käyttöominaisuuksien lisäksi näkymän kumppaniehdokkaiden valokuviin sekä rajattoman viestinnän. Premium-jäsen näkee myös profiilinsa vierailijat ja voi kommentoida kumppaniehdokkaiden kuvia ja profiilitekstejä. Premium-jäsenyyden hinta vaihtelee jäsenjakson pituuden mukaan ja on 24,90 € - 74,90 € / kk.

Premium-PLUS-jäsenyydessä Eliittikumppani tarjoaa käyttäjilleen ”Mitä jos…?” -toiminnon, jossa kumppaniehdokkaissa näytetään myös ihmisiä, jotka eivät täytä 100 % hakukriteereitäsi. Henkilö voi esimerkiksi asua 50 kilometriä kauempana kuin hakukriteereissäsi, mutta sopii kuitenkin käyttäjälle täydellisesti persoonallisuutensa puolesta. Valitsemalla Premium-PLUS-jäsenyyden voit myös antaa itsestäsi luotettavamman kuvan tarkastuttamalla henkilöllisyytesi. Näet myös viestien välitystiedot ja saat Premium- ja perusjäsenten analyysia yksityiskohtaisemman persoonallisuusanalyysin. Premium-PLUS-jäsenyyden hinta on 29,90 € - 79,90 € / kk tilausjakson pituudesta riippuen.

Eliittikumppani lyhyesti

  • Eliittikumppani on yksi maailman suosituimmista ja suurimmista seuranhakupalveluista, joka panostaa palvelussaan korkeaan laatuun ja tietoturvallisuuteen.
  • Kumppaneiden haku toimii perinteisten hakukriteereiden lisäksi Matching-menetelmää ja persoonallisuusanalyysia käyttäen. Näin Eliittikumppani auttaa käyttäjiään löytämään sopivan kumppanin sopusointuiseen ja pitkäaikaiseen suhteeseen.
  • Eliittikumppani tarjoaa kattavat ominaisuudet ilmaisessa perusjäsenyydessä. Tutustuttuasi palvelun ilmaiseen perusjäsenyyteen voit hankkia maksullisen Premium- tai Premium-PLUS-jäsenyyden, joiden ominaisuuksiin kuuluu muun muassa suosittu ”Mitä jos…?” –toiminto, henkilöllisyyden tarkastuttaminen, laaja persoonallisuusanalyysi sekä rajaton viestintä.
  • Eliittikumppani auttaa käyttäjiänsä löytämään pitkäaikaisen rakkaussuhteen ja tukee heitä aina ensitreffeihin saakka.

Eliittikumppani hinnoittelu

Kokeile nyt!