Happy Pancake

Happy Pancake

Pähkinänkuoressa

500000
jäsentä
yleinen ikä
26-45
Eronneille ja yksinhuoltajille
Flirttailu
Pitkäikäinen
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • 100 % ilmainen
 • Monipuoliset deittailuominaisuudet
 • Tarjoaa edistyneen Match -toiminnon
 • Turvallinen deittipalvelu
Kokeile

HappyPancake on täysin ilmainen deittisivusto 18–99 –vuotiaille miehille ja naisille, jotka etsivät uutta ystävää, ihastusta tai elämänkumppania tositarkoituksella.

HappyPancake –seuranhakupalvelu tarjoaa monipuoliset ja toimivat nettideittailuominaisuudet, jotka eivät maksa yhtään mitään – ilmaisen liittymisen lisäksi HappyPancakella kaikki on ilmaista.

Vuodesta 2007 lähtien HappyPancake on auttanut jo 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa, uusia ystäviä ja elämänkumppaneita.

Seuranhakupalvelun turvallisuuden takaa tekstien ja kuvien tarkastaminen ennen lataamista.

Miten Happy Pancake Suomi toimii?

HappyPancake rahoittaa toimintansa mainostuloilla, eikä mistään sivuston ominaisuuksista tarvitse maksaa. Liittyäkseen käyttäjän tarvitsee ainoastaan täyttää muutama perustieto itsestään ja unelmakumppanistaan.

Rekisteröitymisen jälkeen uusi jäsen voi täydentää profiiliaan, kirjoittaa esittelyn itsestään ja lisätä valokuvia. Mielenkiintoisia ihmisiä voi etsiä ja heihin voi olla yhteydessä monella eri tavalla.

Turvallista deittailua

HappyPancake on turvallinen deittipalvelu, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden säännöstellä kuviensa näkyvyyttä.

Yksityiset kuvat näkevät ainoastaan ne jäsenet, jotka olet laittanut hyväksyttyjen listalle. Voit koska tahansa poistaa jäsenen listalta.

Valokuvan lataaminen ei ole välttämätöntä, ja profiilikuvan voi halutessaan poistaa milloin tahansa. Jäsen voi laatia myös valokuva-albumin, johon mahtuu 12 kuvaa kuvateksteineen.

Miten haen ihmisiä Happy Pancakessa?

HappyPancake Suomi tarjoaa monipuoliset tavat tehdä hakuja kiinnostavien ihmisten joukosta. Hakutulokset annetaan listan muodossa, jossa on kunkin jäsenen lyhyt esittely.

HappyPancaken hakuja ovat perushaku/tarkennettu, nimimerkkihaku ja etsi uusia jäseniä.

Perushaussa voi tehdä seuraavat valinnat: sukupuoli, kumppanin sukupuoli, ikähaarukka ja asuinpaikkakunta. Tarkennetulla haulla voi tehdä lisäksi rajauksia profiilista löytyvillä kriteereillä tai valitsemalla vain ne jäsenet, joilla on profiilikuva tai jotka ovat online.

Edistynyt Match-toiminto

HappyPancaken edistynyt Match-toiminto näyttää kenen kanssa sopii yhteen erityisen hyvin. Sen perustana on ihannekumppanille muodostama profiili. Match-kone poimii jäsenet, jotka sopivat ihannekumppanin kuvaukseen.

Sen lisäksi HappyPancake esittää prosenttiluvun, miten hyvin jäsenet sopivat toisilleen. Ihannekumppanin toiveprofiilia ei näytetä muille jäsenille.

Happy Pancake – monipuoliset treffailuominaisuudet

HappyPancaken toiminnot löytyvät toisen jäsenen profiilisivulta ylimmältä riviltä.

Voit lähettää kiinnostavalle henkilölle viestin tai flirtin, asettaa hänet suosikiksi tai poistaa suosikkien listalta. Myös eston asettaminen tai epäasiallisesta sisällöstä ilmoittaminen on helppoa yhtä nappia painamalla.

Muistiinpanot, suosikkijäsenet ja estäminen

Jotta muistaa, mitä mieltä on ollut tietystä jäsenestä, voi tehdä pieniä muistiinpanoja, jotka eivät näy muille käyttäjille.

Klikkaamalla ”Muistiinpanot” toisen jäsenen profiilisivulla pääsee kirjoittamaan enintään 250 merkin kommentin. Myös suosikiksi merkitseminen ja eston asettaminen on näkymätöntä muille käyttäjille.

Profiilin vierailijat ja tapahtumat

Kukapa ei haluaisi tietää, kuka on vieraillut omassa deittiprofiilissa. HappyPancake tarjoaa tähän mahdollisuuden yhtä nappia painamalla.

Vierailut -sivulta näkee yhdellä vilkaisulla, ketkä ovat vierailleet omalla sivulla ja keiden profiilissa on itse vieraillut. Myös muista henkilöistä tekemät kommentit näkyvät Vierailut -sivulla.

Tapahtumat-sivulla on listattu kaikki vierailut, flirtit, viestit ja muut yhteydet.

Happy Pancake Suomi lyhyesti

 • Happy Pancake on ainoa deittipalvelu, joka tarjoaa täysin ilmaista seuranhakupalvelua Suomessa.
 • Vuonna 2007 toimintansa aloittanut HappyPancake on auttanut jo yli 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa netin välityksellä turvallisesti ja luotettavasti.
 • Ilmaisesta käyttöliittymästään huolimatta HappyPancake tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset deittipalvelut ja viestittelytoiminnot.
 • HappyPancake käyttää kumppaniehdotuksissa Match-menetelmää, joka suhteuttaa hakijan ihannekumppanin ja ehdokkaiden ominaisuudet.
 • HappyPancaken monipuolisia toimintoja ovat mm. vierailut, flirtit, viestit, tapahtumat ja suosikiksi tai estetyksi asettaminen.
 • Lähes kaikki deittipalvelut tarjoavat käyttäjilleen ilmaisen rekisteröitymisen, mutta viestien lähettäminen ja muut kehittyneet ominaisuudet ovat maksullisia.
 • HappyPancake Suomi rahoittaa toimintansa mainosbannereilla ja on käyttäjilleen täysin ilmainen deittipalvelu.

Happy Pancake hinnoittelu

Kokeile nyt!