Happy Pancake

Happy Pancake

Pähkinänkuoressa

500000
jäsentä
yleinen ikä
Eronneille ja yksinhuoltajille
Flirttailu
Pitkäikäinen
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

Kokeile

Happy Pancake on täysin ilmainen deittisivusto 18-99 –vuotiaille miehille ja naisille, jotka etsivät uutta ystävää, ihastusta tai elämänkumppania tositarkoituksella. Happy Pancake –seuranhakupalvelu tarjoaa monipuoliset ja toimivat nettideittailuominaisuudet, jotka eivät maksa yhtään mitään – ilmaisen liittymisen lisäksi Happy Pancakella kaikki on ilmaista. Vuodesta 2007 lähtien Happy Pancake on auttanut jo 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa, uusia ystäviä ja elämänkumppaneita. Seuranhakupalvelun turvallisuuden takaa tekstien ja kuvien tarkastaminen ennen lataamista.

Näin Happy Pancake Suomi toimii

Happy Pancake rahoittaa toimintansa mainostuloilla, eikä mistään sivuston ominaisuuksista tarvitse maksaa. Liittyäkseen käyttäjän tarvitsee ainoastaan täyttää muutama perustieto itsestään ja unelmakumppanistaan. Rekisteröitymisen jälkeen uusi jäsen voi täydentää profiiliaan, kirjoittaa esittelyn itsestään ja lisätä valokuvia. Mielenkiintoisia ihmisiä voi etsiä ja heihin voi olla yhteydessä monella eri tavalla.

Happy Pancake on turvallinen deittipalvelu, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden säännöstellä kuviensa näkyvyyttä. Yksityiset kuvat näkevät ainoastaan ne jäsenet, jotka olet laittanut hyväksyttyjen listalle. Voit koska tahansa poistaa jäsenen listalta. Valokuvan lataaminen ei ole välttämätöntä, ja profiilikuvan voi halutessaan poistaa milloin tahansa. Jäsen voi laatia myös valokuva-albumin, johon mahtuu 12 kuvaa kuvateksteineen.

Miten haen ihmisiä Happy Pancakessa?

Happy Pancake Suomi tarjoaa monipuoliset tavat tehdä hakuja kiinnostavien ihmisten joukosta. Hakutulokset annetaan listan muodossa, jossa on kunkin jäsenen lyhyt esittely. Happy Pancaken hakuja ovat perushaku/tarkennettu, nimimerkkihaku ja etsi uusia jäseniä. Perushaussa voit tehdä seuraavat valinnat: sukupuoli, kumppanin sukupuoli, ikähaarukka ja asuinpaikkakunta. Tarkennetulla haulla voit tehdä lisäksi rajauksia profiilistasi löytyvillä kriteereillä tai valitsemalla vain ne jäsenet, joila on profiilikuva tai jotka ovat online.

Happy Pancake
Rekisteröidy täysin ilmaiseksi

 

 

 

Happy Pancaken edistynyt Match-toiminto näyttää kenen kanssa sovit yhteen erityisen hyvin. Sen perustana on ihannekumppanillesi muodostama profiili. Match-kone poimii jäsenet, jotka sopivat ihannekumppanin kuvaukseesi. Sen lisäksi Happy Pancake esittää prosenttiluvun miten hyvin jäsenet sopivat toisilleen. Ihannekumppanin toiveprofiilia ei näytetä muille jäsenille.

Happy Pancake – monipuoliset treffailuominaisuudet

Happy Pancaken toiminnot löytyvät toisen jäsenen profiilisivulta ylimmältä riviltä. Voit lähettää kiinnostavalle henkilölle viestin tai flirtin, asettaa hänet suosikiksi tai poistaa suosikkien listalta. Myös eston asettaminen tai epäasiallisesta sisällöstä ilmoittaminen on helppoa yhtä nappia painamalla.

Jotta muistat mitä mieltä olet ollut tietystä jäsenestä, voit tehdä pieniä muistiinpanoja, jotka eivät näy muille käyttäjille. Klikkaamalla ”Muistiinpanot” toisen jäsenen profiilisivulla pääset kirjoittamaan enintään 250 merkin kommentin. Myös suosikiksi merkitseminen ja eston asettaminen on näkymätöntä muille käyttäjille.

Kukapa ei haluaisi tietää kuka on vieraillut omalla deittisivulla. Happy Pancake tarjoaa tähän mahdollisuuden yhtä nappia painamalla. Vierailut-sivulta näet yhdellä vilkaisulla ketkä ovat vierailleet sivullasi ja keiden profiilissa olet itse vieraillut. Myös muista henkilöistä tekemäsi kommentit näkyvät Vierailut-sivulla. Tapahtumat-sivulla on listattu kaikki vierailut, flirtit, viestit ja muut yhteydet.

Happy Pancake Suomi lyhyesti

  • Happy Pancake on ainoa deittipalvelu, joka tarjoaa täysin ilmaista seuranhakupalvelua Suomessa.
  • Vuonna 2007 toimintansa aloittanut Happy Pancake on auttanut jo yli 500 000 henkilöä löytämään parempaa seuraa netin välityksellä turvallisesti ja luotettavasti.
  • Ilmaisesta käyttöliittymästään huolimatta Happy Pancake tarjoaa käyttäjilleen monipuoliset deittipalvelut ja viestittelytoiminnot.
  • Happy Pancake käyttää kumppaniehdotuksissa Match-menetelmää, joka suhteuttaa hakijan ihannekumppanin ja ehdokkaiden ominaisuudet.
  • Happy Pancaken monipuolisia toimintoja ovat mm. vierailut, flirtit, viestit, tapahtumat ja suosikiksi tai estetyksi asettaminen.
  • Lähes kaikki deittipalvelut tarjoavat käyttäjilleen ilmaisen rekisteröitymisen, mutta viestien lähettäminen ja muut kehittyneet ominaisuudet ovat maksullisia.
  • Happy Pancake Suomi rahoittaa toimintansa mainosbannereilla ja on käyttäjilleen täysin ilmainen deitti.

Happy Pancake hinnoittelu

Kokeile nyt!