Kontakten

Kontakten

Pähkinänkuoressa

100000
jäsentä
yleinen ikä
Vähemmistöt
Flirttailu
Pitkäikäinen
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Luotettava ja kotimainen deittipalvelu
 • Suurin suomenruotsalaisten deittipalvelu
 • Ilmainen kokeilu ja edullinen Premium -jäsenyys
 • Sivustolle on helppo liittyä
Kokeile

Kontakten.fi ären inhemsk dejtingtjänst på nätet. Varje år träffar över 100 000 singlar överhela landet intressanta människor via Kontakten.

Du kan söka kontakt genom att ange kön, åldern, ort eller intressen. Eftersom vi använder telefonnummer i stället före-post i inloggningen, kan våra medlemmar hitta sällskap både snabbt och tryggt.

Kontakten on ruotsinkielinen versio suomalaisesta nettisivustosta seuraajokaiselle.fi. Kyseessä on siis sama sivusto ruotsin kielellä.

Kontakten on siis täysin suomalainen nettisivusto, jolla on suomalaiset omistajat ja suomalaiset jäsenet. Kontaktenista on tullut suosittu deittipalvelu, jonka kautta vuosittain luodaan 100 000 uutta kontaktia ympäri Suomea.

Kenelle Kontakten sopii?

Kontakten on luotettava sivusto, joka tarjoaa seuranhakua elämänkumppania etsiville suomalaisille sinkuille.

Kontakten on tarkoitettu aikuiseen seuranhakuun ja profiilin luojan on siis oltava vähintään 18-vuotias. Sivustolle saa liittyä riippumatta seksuaalisesta suuntautumisestaan.

Kontakten on pääsääntöisesti tarkoitettu vakavan seurustelukumppanin etsimistä varten.

Elämänkumppani Kontaktenista

Nykyisin seuranhaku Internetistä on erittäin yleistä. Viime vuonna uutisoitiin, että toiseksi yleisin tapa löytää se oikea elämänkumppani ovat Internetin seuranhakupalstat.

On olemassa paljon onnellisia pariskuntia, jotka tapasivat toisensa netin kautta. Kontakten antaa mahdollisuuden luoda oman menestystarinan.

Kontakteniin on helppo luoda profiili ja sen kautta on myös helppo hakea muiden jäsenten profiileja ja täten löytää itseään kiinnostavia ihmisiä. Kannattaa rohkeasti laittaa viestiä niille ihmisille, joiden profiilit vaikuttavat mielenkiintoisilta.

Vinkit nettideittailuun

Netistä seuraa hakiessa kannattaa pitää pää kylmänä ja viestitellä aluksi jonkin aikaa ennen kuin järjestää tapaamisen.

Voi olla, että ensitreffeillä ei vielä tärppää ja joskus voit joutua kestämään muutamatkin huonot treffit ennen kuin se oikea löytyy. Tämä riski kannattaa kuitenkin ottaa, sillä mahdollisuus sen oikean löytämiseen on sen arvoista.

”Sen oikean” löytäminen netistä

Tuttava- ja ystäväpiiristä voi löytyä monta onnistumistarinaa. Monet ovat kertoneet, kuinka skeptisiä olivat Internetin seuranhakupalstojen suhteen, ja kuinka kauheita tapauksia sieltä löytyi.

Lopulta sieltä kuitenkin löytyi myös se hiomaton timantti jakamaan elämän iloja ja suruja.

Nettideittailu vaatii kärsivällisyyttä

Monet, jotka ovat onnistuneet netin seuranhaussa ovat kertoneet, että välillä sen oikean löytäminen netistä voi kestää.

Voit joutua olemaan jäsen vuoden päivät tai enemmänkin ennen kuin löydät itsellesi sopivan henkilön. Joillakin taas tärppää jo parin ensimmäisen kuukauden aikana.

Tämä voi riippua monesta eri tekijästä. Kannattaa lähteä mukaan kuitenkin avoimin mielin.

Kokemuksia Kontakten deittisivusta

Kontakten on saanut käyttäjiltään hyvät arvostelut.

Deittipalvelu on luonut monta onnistunutta kohtaamista ja moni onnellinen parisuhde on saanut alkunsa sivustolta. On paljon tarinoita siitä, kuinka Kontaktenin kautta on löytynyt se oikea tai ainakin hyviä ystävyyssuhteita.

Omia kokemuksia Kontakten -deittipalvelusta voi kirjoittaa Kontaktenin nettisivuilla.

Monipuoliset ominaisuudet nettideittailuun

Kontakten tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden viestien lähettelyyn, flirttailuun, chattailuun, vieraskirjaan sekä profiilien lisäämiseen suosikkeihin.

Usein treffipalveluissa naiset odottavat miesten viestejä, eivätkä välttämättä lähesty miehiä itse. Naisen tosin kannattaa itsekin olla aktiivinen ja tehdä aloite, jos joku profiili vaikuttaa kiinnostavalta.

Tämä parantaa nettitreffailun onnistumismahdollisuuksia.

Kontakten - ilmainen kokeilu

Kontakten deittipalvelua voi kokeilla ilmaiseksi 2 päivää. Tämän jälkeen kuitenkin veloitetaan maksu, ellei tilausta peru.

Kuukauden käyttö maksaa 15 €, kaksi kuukautta 10 € / kk ja puolen vuoden tilaus 5 € / kk. Kontakten on siis yksi edullisimmista maksullisista deittisivustoista.

Miksi Kontakten?

Kontakten voi hyvinkin olla se sivusto, joka auttaa löytämään oman elämänkumppanin.

Sen hyvänä puolena on kotimaisuus ja hyvä asiakaspalvelu, joka on avoinna joka päivä klo 10–18. Asiakaspalvelu toimii sekä sähköpostitse että puhelimitse.

Kontakten on selkeä ja ammattitaitoisesti suunniteltu sivusto, jota on helppo käyttää.

Luo profiili helposti ja nopeasti

Profiilin teko on helppoa. Täytät vain kirjautumislomakkeen Kontaktenin nettisivuilla, jolloin on heti mahdollista viestitellä kotikaupungin kivojen sinkkujen kanssa, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

Kontakten lyhyesti

 • Kontakten on ruotsinkielinen versio seuraajokaiselle.fi sivustosta, jonka tarkoituksena on auttaa sinkkuja löytämään itselleen elinkumppani jakamaan arjen iloja ja suruja
 • Kontakten on luotettava kotimainen sivusto, jolla on jo monta tyytyväistä käyttäjää.
 • Vuosittain Kontaktenin kautta luodaan 100 000 uutta kontaktia, eli sivusto on erittäin suosittu!
 • Sivustolle on helppo liittyä ja Kontakten on nettisivustona selkeästi ja ammattitaitoisesti toteutettu.

Kontakten hinnoittelu

Kontakten deittipalvelua voi kokeilla ilmaiseksi 2 päivää. Tämän jälkeen kuitenkin veloitetaan maksu, ellei tilausta peru. Kuukauden käyttö maksaa 15 €, kaksi kuukautta 10 € / kk ja puolen vuoden tilaus 5 € / kk. Kontakten on siis yksi edullisimmista maksullisista deittisivustoista.

 • Ilmainen 2 päivän kokeilu
 • 1 kk:n Premium -jäsenyys 15 €
 • 2 kk:n Premium -jäsenyys 10 € / kk
 • 6 kk:n Premium -jäsenyys 5 € / kk
Kokeile nyt!