Kontakten

Kontakten

Pähkinänkuoressa

jäsentä
yleinen ikä
Vähemmistöt
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

Kokeile

Kontakten.fi är en inhemsk dejtingtjänst på nätet. Varje år träffar över 100 000 singlar över hela landet intressanta människor via Kontakten. Du kan söka kontakt genom att ange kön, åldern, ort eller intressen. Eftersom vi använder telefonnummer i stället för e-post i inloggningen, kan våra medlemmar hitta sällskap både snabbt och tryggt.

Kontakten on ruotsinkielinen versio suomalaisesta nettisivustosta seuraajokaiselle.fi. Kyseessä on siis sama sivusto ruotsinkielellä. Kontakten on täysin suomalainen nettisivusto, jolla on suomalaiset omistajat ja suomalaiset jäsenet. Täten Kontakten on luotettava sivusto, joka tarjoaa seuranhakua elämänkumppania etsiville suomalaisille sinkuille.

Kontakten on suunnattu suomenruostalaisille

Kontakteniin voi liittyä kaikenikäiset ja kokoiset ihmiset. Sivustolle saa liittyä riippumatta seksuaalisesta suuntautumisestaan. Kontaktenista on tullut suosittu treffisivusto, jonka kautta vuosittain luodaan 100.000 uutta kontaktia ympäri Suomea.

Kontakten on pääsääntöisesti tarkoitettu vakavan seurustelukumppanin etsimistä varten. Nykyisin seuranhaku Internetistä on erittäin yleistä. Viime vuonna uutisoitiin, että toiseksi yleisin tapa löytää se oikea elämänkumppani ovat Internetin seuranhakupalstat.

On olemassa paljon onnellisia pariskuntia, jotka tapasivat toisensa netin kautta. Kontakten antaa sinulle mahdollisuuden luoda oma menestystarinasi. Kontakteniin on helppo luoda profiili ja sen kautta on myös helppo hakea muiden jäsenten profiileja ja täten löytää itseään kiinnostavia ihmisiä. Kannattaa rohkeasti laittaa viestiä niille ihmisille, joiden profiilit vaikuttavat mielenkiintoisilta.

Seuraa netistä

 

Kontakten
Kokeile heti ilmaiseksi

Netistä seuraa hakiessa kannattaa pitää pää kylmänä ja viestitellä aluksi jonkin aikaa ennen kuin järjestää tapaamisen. Voi olla, että ensitreffeillä ei vielä tärppää ja joskus voit joutua kestämään muutamatkin huonot treffit ennen kuin se oikea löytyy. Tämä riski kannattaa kuitenkin ottaa, sillä mahdollisuus sen oikean löytämiseen on sen arvoista. Tuttava- ja ystäväpiiristäni löytyy monta onnistumistarinaa. Monet kaverini ovat kertoneet kuinka skeptisiä olivat Internetin seuranhakupalstojen suhteen ja kuinka kauheita tapauksia sieltä löytyi, mutta että lopulta sieltä kuitenkin löytyi myös se hiomaton timantti jakamaan elämän iloja ja suruja.

 

Monet jotka ovat onnistuneet netin seuranhaussa ovat kertoneet, että välillä sen oikean löytäminen netistä voi kestää. Voit joutua olemaan jäsen vuoden päivät tai enemmänkin ennen kuin löydät itsellesi sopivan henkilön. Joillakin taas tärppää jo parin ensimmäisen kuukauden aikana. Tämä voi riippua monesta eri tekijästä. Kannattaa lähteä mukaan kuitenkin avoimin mielin.

Kontakten on myös luonut monta onnistunutta kohtaamista. Moni onnellinen parisuhde on saanut alkunsa sivustolta. On paljon tarinoita siitä kuinka Kontaktenin kautta on löytynyt se oikea tai ainakin hyviä ystävyyssuhteita. Kannattaa siis vain avoimin mielin lähteä kokeilemaan. Profiilin teko on helppoa. Täytät vain kirjautumislomakkeen Kontaktenin nettisivuilla.

Kokemuksia Kontakten deittisivusta

Kontakten on saanut käyttäjiltään hyvät arvostelut. Sen hyvänä puolena on kotimaisuus ja hyvä asiakaspalvelu, joka on avoinna aamuyhdeksästä ilta yhdeksään. Voit kirjoittaa omia kokemuksiasi Kontakten sivustosta tämän sivun kokemuksia osioon. Asiakaspalvelu toimii hyvin myös sähköpostitse. Kontakten on tarkoitettu aikuiseen seuranhakuun ja profiilin luojan on siis oltava vähintään 18-vuotias.

Kontakten tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden viestien lähettelyyn, flirttailuun, chattailuun, vieraskirjaan sekä profiilien lisäämisen suosikkeihin. Usein treffipalveluissa naiset odottavat miesten viestejä eivätkä välttämättä lähesty miehiä itse. Naisilla ei tähän välttämättä olekaan tarvetta, sillä miehiltä tulee usein paljonkin viestejä naisille. Naisen tosin kannattaa itsekin olla aktiivinen ja tehdä aloite, jos joku profiili vaikuttaa kiinnostavalta. Tämä parantaa nettitreffailun onnistumismahdollisuuksia.

Kontakten voi siis hyvinkin olla se sivusto, joka auttaa sinua löytämään oman elämänkumppanisi. Kontakten on selkeä ja ammattitaitoisesti suunniteltu sivusto, jota on helppo käyttää. Luo siis profiilisi jo tänään ja viestittele kotikaupunkisi kivojen sinkkujen kanssa, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

Kontakten deitin yhteenveto

  • Kontakten on ruotsinkielinen versio seuraajokaiselle.fi sivustosta, jonka tarkoituksena on auttaa sinkkuja löytämään itselleen elinkumppani jakamaan arjen iloja ja suruja
  • Kontakten on luotettava kotimainen sivusto, jolla on jo monta tyytyväistä käyttäjää. Vuosittain sen kautta luodaan 100 000 uutta kontaktia, joten sivusto on erittäin suosittu!
  • Sivustolle on helppo liittyä ja Kontakten on nettisivustona selkeästi ja ammattitaitoisesti toteutettu.

Kontakten hinnoittelu

Kokeile nyt!