Match.com deitti

Match.com deitti

Pähkinänkuoressa

50000
jäsentä
yleinen ikä
25–45-v.
Eronneille ja yksinhuoltajille
Pitkäikäinen
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

 • Suuri käyttäjämäärä
 • Paljon ihmisiä ympäri maailman
 • Ilmainen kokeilu
 • Melko nuori palvelu Suomessa
 • Turhan monta erilaista maksullista tilausvaihtoehtoa
Kokeile

Match.com on amerikkalaisen IAC-konsernin osa, joka on perustettu vuonna 1995, ja on yksi maailman suurimmista deittipalveluista. Kansainvälisen sivuston lisäksi Match.com tarjoaa nykyisin myös suomenkielisille oman palvelunsa. Match.com on toiminut Pohjoismaiden markkinoilla jo vuodesta 2002, ja se on kerännyt runsaasti myös suomalaisia käyttäjiä. Match.comin Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Tukholman Grev Turegatanilla.

Match.com sopii myös vanhemmille ihmisille

Match.com tarjoaa palvelussaan monipuolisesti toimintoja, kuten esim. oman kuvallisen ja yksityiskohtaisen profiilin luontimahdollisuuden, kuva-albumien luonnin sekä muiden albumien selailumahdollisuuden, videokeskustelut, yksityisviestit lähettäjien välillä, laajat hakutoiminnot ja niiden tallentamisen, sekä erilaisten kysymyspakettien lähettämisen muille käyttäjille. Palvelu toimii siten, että käyttäjä voi pysyä nimettömänä tutustuessaan muihin ihmisiin, ja antaa omat yhteystietonsa toiselle vasta sitten, kun on varma, että haluaa tavata toisen.

Match.com hinnat

Match.com tarjoaa osan palveluistaan ilmaiseksi, ja toiset lisämaksusta. Uusi käyttäjä voi rekisteröityä, luoda oman profiilinsa ja käyttää hakua perusmuodossa ilman kustannuksia. Muut palvelut vaativat, että käyttäjä ostaa Match.com -tilauksen. Asiakas voi valita yhden, kolmen tai kuuden kuukauden mittaisen tilauksen, ja sen voi maksaa käyttäen Paypal-palvelua, tai vaihtoehtoisesti jotain suurista luottokorteista. Jäsenyyden voi tilata haluamallaan tasolla joita ovat basic, basic plus-palveluilla tai basic premium-lisäpalveluilla. Basic-palvelun voi ottaa myös molemmilla tarjotuilla lisäpalveluilla. Premium-lisäpalvelu antavat kaikille käyttäjille mahdollisuuden olla yhteydessä maksutta, ja profiili näkyy myös ensimmäisenä hakutuloksissa.

Match.com

{{cta-button}}

Plus-lisäpalvelun avulla voi nähdä esimerkiksi ajan jolloin viestisi on luettu, sekä sen haluaako muiden näkevän, onko käyttäjä online-tilassa vai ei. Tehty tilaus uusitaan automaattisesti, mikäli sitä ei peruuteta vähintään vuorokautta ennen kuin tilausjakso päättyy. Hinnat saattavat vaihtua, ja siitä ilmoitetaan käyttäjille, Hinnat sekä muut käyttöehdot voi tarkistaa myös kotisivuilta.

 

Kuinka Match.com deitti toimii

Match.com tarjoaa MatchAffinityn ilmaista yhteensopivuustestiä. Testissä käyttäjä vastaa psykologien luomaan kyselyyn, ja MatchAffinity etsii vastausten perusteella tarkasti valikoidun ja yhteensopivan kumppanin, jolla on samanlaisia luonteenpiirteitä, arvoja sekä elämäntyyli. Kyselyyn sisältyy yhteensä 97 kysymystä, joten siihen vastaaminen vie käyttäjältä jonkin verran aikaa. Vastaukset kannattaa kuitenkin antaa harkiten, jotta ehdotetut parit olisivat niin lähellä toiveitasi kuin mahdollista. Kyselyn täyttämisen jälkeen pääsee tutkimaan myös oman kyselyn analyysia, joten se voi opettaa käyttäjälle myös jotain itsestä. Kun kysely on valmis, käyttäjä voi valita, keneen ehdotetuista henkilöistä haluaa olla yhteydessä ja aloittaa keskustelun. Match.com –sivuston käyttö on anonyymia ja turvallista käyttäjälle.

Erilaisista elämäntilanteista tulevat sinkut, jotka edustavat eri ikäluokkia ja kaupunkeja hankkivat jäsenyyden Match.com -palveluun löytääkseen sen oikean. Match.com keskivertojäsen on 25-45 -vuotias, ja jäseniä on tasaisesti molemman sukupuolen edustajista. Jäsenkuntaa löytyy niin isommista kaupungeista kuin pieniltä paikkakunniltakin, ja suurimmalla osalla heistä on korkeakoulututkinto ja hyvä tulotaso. Match.com tarjoaa myös mahdollisuuden löytää ihmisiä muista kulttuureista tai maista, mikäli käyttäjä niin haluaa.

Jos etsii inspiraatiota, niin kannattaa tutustua Rakkaustarinoita-linkkiin Match.com -sivustolla. Koska Match.com on edelleen melko nuori palvelu Suomessa, niin pitkäikäisiin suhteisiin tai jopa avioliittoihin johtaneita tapaamisia on edelleen melko niukasti. Joka tapauksessa on olemassa ainakin muutama rakkaustarina, jotka on jaettu myös palvelun sivuille kannustamaan muita “sen oikean” etsimisessä.

Match.com lyhyesti

 • Amerikkalaisen IAC-yhtiön vuonna 1995 perustama palvelu
 • Suomenkielisillä oma palvelu Match.comissa
 • Pohjoismaiden markkinoilla vuodesta 2002
 • Sivustolla voit tutustua muihin jäseniin kaikessa rauhassa ja nimettömänä
 • Match.com tarjoaa ilmaiseksi MatchAffinityn yhteensopivuustestin
 • Palvelun keskivertojäsen on 25–45-vuotias
 • Muiden kertomia, inspiroivia ja rohkaisevia rakkaustarinoita
 • Valitse jokin neljästä jäsenyysvaihtoehdosta: Basic, Basic+Plus, Basic+Premium tai Basic+Plus+Premium

Match.com deitti hinnoittelu

1 kk / 39,99€

Kokeile nyt!