Match.com deitti

Match.com deitti

Pähkinänkuoressa

260000
jäsentä
yleinen ikä
25–50
Eronneille ja yksinhuoltajille
Pitkäikäinen
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Suuri käyttäjämäärä
 • Paljon jäseniä ympäri maailman
 • Ilmainen perusjäsenyys
 • Tarjoaa ilmaisen yhteensopivuustestin
Kokeile

Match.com on amerikkalaisen IAC-konsernin osa, joka on perustettu vuonna 1995, ja on yksi maailman suurimmista deittipalveluista. Kansainvälisen sivuston lisäksi Match.com tarjoaa nykyisin myös suomenkielisille oman palvelunsa.

Match.com on toiminut Pohjoismaiden markkinoilla jo vuodesta 2002, ja se on kerännyt runsaasti myös suomalaisia käyttäjiä. Match.comin Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Tukholman Grev Turegatanilla.

Monipuoliset toiminnot

Match.com tarjoaa palvelussaan monipuolisesti toimintoja, kuten esim. oman kuvallisen ja yksityiskohtaisen profiilin luontimahdollisuuden, kuva-albumien luonnin sekä muiden albumien selailumahdollisuuden.

Palvelun ominaisuuksiin kuuluu myös videokeskustelut, yksityisviestit lähettäjien välillä, laajat hakutoiminnot ja niiden tallentaminen, sekä erilaisten kysymyspakettien lähettäminen muille käyttäjille.

Palvelu toimii siten, että käyttäjä voi pysyä nimettömänä tutustuessaan muihin ihmisiin, ja antaa omat yhteystietonsa toiselle vasta sitten, kun on varma, että haluaa tavata toisen.

Match.com hinta

Match.com tarjoaa osan palveluistaan ilmaiseksi, ja toiset lisämaksusta. Uusi käyttäjä voi rekisteröityä, luoda oman profiilinsa ja käyttää hakua perusmuodossa ilman kustannuksia. Muut palvelut vaativat, että käyttäjä ostaa Match.com -tilauksen.

Hinnat saattavat vaihtua, ja siitä ilmoitetaan käyttäjille. Hinnat sekä muut käyttöehdot voi tarkistaa myös kotisivuilta.

Asiakas voi valita yhden, kolmen tai kuuden kuukauden mittaisen tilauksen. 1 kk:n Basic -tilauspaketti maksaa 39,99 €, 3 kk:n Basic -tilauspaketti 59,97 € ja 6 kk:n Basic -tilauspaketti 89,94 €. Lisäpalvelut Premium ja/tai Plus ovat tilattavissa tilauspaketin valinnan jälkeen

Tilauksen voi maksaa käyttäen Paypal-palvelua, tai vaihtoehtoisesti jotain suurista luottokorteista.

Match.com jäsenyydet

Jäsenyyden voi tilata haluamallaan tasolla, joita ovat basic, basic plus tai basic premium. Basic -palvelun voi ottaa myös molemmilla tarjotuilla lisäpalveluilla.

Premium -lisäpalvelu antaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden olla yhteydessä maksutta, ja profiili näkyy myös ensimmäisenä hakutuloksissa.

Plus -lisäpalvelun avulla voi nähdä esimerkiksi ajan, jolloin viestisi on luettu, sekä sen haluaako muiden näkevän, onko käyttäjä online-tilassa vai ei.

Tehty tilaus uusitaan automaattisesti, mikäli sitä ei peruuteta vähintään vuorokautta ennen kuin tilausjakso päättyy.  

Kuinka Match.com deittipalvelu toimii?

Match.com tarjoaa MatchAffinityn ilmaista yhteensopivuustestiä. Testissä käyttäjä vastaa psykologien luomaan kyselyyn, ja MatchAffinity etsii vastausten perusteella tarkasti valikoidun ja yhteensopivan kumppanin, jolla on samanlaisia luonteenpiirteitä, arvoja sekä elämäntyyli.

Kyselyyn sisältyy yhteensä 97 kysymystä, joten siihen vastaaminen vie käyttäjältä jonkin verran aikaa. Vastaukset kannattaa kuitenkin antaa harkiten, jotta ehdotetut parit olisivat niin lähellä toiveitasi kuin mahdollista. Kyselyn täyttämisen jälkeen pääsee tutkimaan myös oman kyselyn analyysia, joten se voi opettaa käyttäjälle myös jotain itsestä.

Kun kysely on valmis, käyttäjä voi valita, kehen ehdotetuista henkilöistä haluaa olla yhteydessä ja aloittaa keskustelun. Match.com –sivuston käyttö on anonyymia ja turvallista käyttäjälle.

Kenelle Match.com deittipalvelu sopii?

Erilaisista elämäntilanteista tulevat sinkut, jotka edustavat eri ikäluokkia ja kaupunkeja hankkivat jäsenyyden Match.com -palveluun löytääkseen sen oikean. Match.com keskivertojäsen on 25–45-vuotias, ja jäseniä on tasaisesti molemman sukupuolen edustajista.

Jäsenkuntaa löytyy niin isommista kaupungeista kuin pieniltä paikkakunniltakin, ja suurimmalla osalla heistä on korkeakoulututkinto ja hyvä tulotaso. Match.com tarjoaa myös mahdollisuuden löytää ihmisiä muista kulttuureista tai maista, mikäli käyttäjä niin haluaa.

Match.com kokemuksia

Jos kaipaa inspiraatiota nettideittailuun, kannattaa tutustua Rakkaustarinoita -linkkiin Match.com -sivustolla.

Match.com lyhyesti

 • Amerikkalaisen IAC-yhtiön vuonna 1995 perustama palvelu
 • Suomenkielisillä oma palvelu Match.comissa
 • Pohjoismaiden markkinoilla vuodesta 2002
 • Sivustolla voit tutustua muihin jäseniin kaikessa rauhassa ja nimettömänä
 • Match.com tarjoaa ilmaiseksi MatchAffinityn yhteensopivuustestin
 • Palvelun keskivertojäsen on 25–45-vuotias
 • Muiden kertomia, inspiroivia ja rohkaisevia rakkaustarinoita
 • Valitse jokin neljästä jäsenyysvaihtoehdosta: Basic, Basic+Plus, Basic+Premium tai Basic+Plus+Premium

Match.com deitti hinnoittelu

 • Ilmainen perusjäsenyys
 • 1 kk:n Basic -tilauspaketti 39,99 €
 • 3 kk:n Basic -tilauspaketti 59,97 €
 • 6 kk:n Basic -tilauspaketti 89,94 €
Kokeile nyt!