Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle

Pähkinänkuoressa

165000
jäsentä
yleinen ikä
30
Pitkäikäinen
Eronneille ja yksinhuoltajille
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • 100 % suomalainen, turvallinen ja luotettava deittipalvelu
 • Tarjoaa sekä ilmaista että maksullista jäsenyyttä
 • Asiakaspalvelu avoinna joka päivä
 • Tarjoaa hyviä vinkkejä nettideittailuun
Kokeile

Seuraajokaiselle on 100 % suomalainen, turvallinen ja luotettava deittipalvelu, jossa profiilin luonti onnistuu helposti ja muiden jäsenten kanssa pääsee juttelemaan nopeasti.

Seuraajokaiselle -deittipalvelu sopii sinkuille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella.

Seuraajokaiselle - ilmainen jäsenyys

Seuraajokaiselle -deittipalveluun voi liittyä ja luoda profiilin ilmaiseksi. Palveluun voi tutustua 2 päivää täysin ilmaiseksi ja kokeilla ominaisuuksia, joita tarvitset löytääksesi deittiseuraa.

Ilmaiskäyttö on rajoitettu tiettyihin toimintoihin; profiilien haku, kuvien lähettäminen ja katselu, flirttailu ja esimerkiksi vip-kutsujen lähettäminen.

Palvelun maksullinen käyttö

Palvelua pääsee käyttämään täysipainoisesti hankkimalla käyttöaikaa: tällöin on mahdollista lähettää viestejä ja vastailla niihin, chattailla, flirttailla jne.

Käyttöajan pituuden päätät aina itse valitsemalla sopivimman tarjotuista vaihtoehdoista. Käyttöaika ei uusiudu automaattisesti, vaan sen loputtua valitset aina itse haluamasi pituisen uuden jakson.

Yhden kuukauden käyttöaika maksaa 15 €, kaksi kuukautta 20 € ja puoli vuotta 30 €.

Voit lopettaa palvelun käytön milloin haluat, ilman seuraamuksia. Tilaus ei jatku tai uusiudu koskaan automaattisesti. Lopettaminen ei maksa mitään.

Deittaile turvallisesti

Käyttäjien turvallisuus on Seuraajokaiselle -deittipalvelulle tärkeää. Ylläpito tarkastaa jokaisen profiilin ja palvelu takaa, että yhteystiedot pysyvät salassa.

Häiriköintiä deittipalvelussa?

Jos deittipalvelussa kohtaa häriköintiä, voi profiilikortista löytyvää Torju käyttäjä -painiketta käyttää torjutakseen häiriköivän henkilön. Torjumisen jälkeen henkilö ei voi enää ottaa käyttäjään yhteyttä.

Jos viestit ovat todella törkeitä, häiriköinnistä voi ilmoittaa Seuraajokaiselle -neuvontaan joko Palaute-lomakkeen kautta tai soittamalla neuvontanumeroon.

Seuraajokaiselle -nettisivuilta löytyy lisää hyödyllisiä turvallisuusvinkkejä.

Vinkkejä hyvän profiilin luomiseen

Hyvä deittiprofiili herättää huomion ja saa vastauksia. Seuraajokaiselle -deittipalvelusta kyselläänkin usein, että minkälainen on hyvä profiili.

Hyvän profiilin luomiseen on panostettu ja käytetty vähän aikaa ja vaivaa. Tässä muutama deittipalvelun vinkki.

1. Fiksu nimimerkki

Nimimerkki voi tuntua merkityksettömältä, mutta kuitenkin kertoo käyttäjästä jo jotain. Kannattaa siis valita nimimerkiksi jotain itseään kuvaavaa, neutraalia ja/tai hauskaa.

Palvelussa etsitään seuraa tositarkoituksella, joten seksiin viittaavia nimimerkkejä kannattaa välttää.

2. Kuvaileva profiiliteksti

Kuvan lisäksi profiiliteksti on nettideittailun tärkein osa. Profiilitekstissä kannattaa kertoa jotain itsestään, mutta myös toiveista ja odotuksista kumppanin suhteen. Huumoriakin kannattaa viljellä, kunhan se on asiallista.

Tekstin ulkoasuunkin olisi hyvä kiinnittää hieman huomiota hyvän ensivaikutelman antamiseksi.

3. Hyvä profiilikuva

Kuvaan kannattaa panostaa, sillä se on ensimmäinen asia, mitä sinusta nähdään. Hyvä kuva ei välttämättä ole passikuva, mutta kuitenkin sellainen, josta sinut tunnistaa hyvin.

4. Täytä Match heti

Mitä täydempi profiili on, sitä varmemmin saa vastauksia. Match kannattaa siis täyttää heti, eikä vasta sitten, kun palvelu sitä pyytää.

Matchin avulla pystyy kertomaan hieman lisää itsestään ja toiveistaan vastapuolen suhteen sekä sen avulla on helppo ja nopea vertailla profiileja keskenään.

5. Ole rehellinen

Valheella on lyhyet jäljet, kuten sanotaan.

Jos siis on etsimässä seuraa tositarkoituksella, kannattaa ehdottomasti olla rehellinen niin profiilia luodessa kuin viesteihin/soittoihin vastatessa.

Seuraajokaiselle lyhyesti

 • 100 % suomalainen, turvallinen ja luotettava deittipalvelu
 • Asiakaspalvelu avoinna joka päivä klo 10–18
 • Sopii sinkuille, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella
 • Ilmaiskäyttö on rajoitettu tiettyihin toimintoihin, mutta maksullista käyttöaikaa ostamalla saa käyttöönsä monipuolisemmin eri ominaisuuksia
 • Deittipalvelu pitää huolta käyttäjän turvallisuudesta ja esimerkiksi tarkistaa kaikki palvelun profiilit
 • Palvelu tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä mm. deittiprofiilin luontiin sekä turvalliseen deittailuun

Seuraajokaiselle hinnoittelu

 • Ilmainen perusjäsenyys
 • 1 kk käyttöaikaa 15 € / kk
 • 2 kk käyttöaikaa 20 € / kk
 • 6 kk käyttöaikaa 30 € / kk

Kokeile nyt!