Suomi24 deitti

Suomi24 deitti

Pähkinänkuoressa

jäsentä
yleinen ikä
18-30
No items found.
Ilmainen kokeilu

Plussat ja miinukset

Kokeile

Suomi24 deitti on viralliselta nimeltään “Suomi24 Treffit” ja se on suuren suosion saavuttaneen Suomi24-sivuston kaikkein suosituin osa. Kuka tahansa joka on rekisteröitynyt Suomi24:n voi olla myös Suomi24 deitti –palvelun käyttäjä. Rekisteröityminen sivustolle on helppoa ja nopeaa. Suomi24 deitti perustettiin vuonna 1998 ja se on Suomen suurin deittipalvelu. Sillä on 100.000 aktiivista käyttäjää, mitä edesauttaa suurissa määrin myös se, että Suomi24 deitti toimii nykyisin myös mobiililaitteilla.

Suomi24 kokemukset - miten palvelu toimii?

Kokemuksia Suomi24 deittisivustosta

Suomi24 kokemukset osottautuvat positiivisiksi. Suomi24 deitti toimii tarjoten kahta erilaista jäsenyysvaihtoehtoa. Treffit on ilmainen versio, ja Treffit Plus on lisäominaisuuksilla varustettu maksullinen versio. Perusversio tarjoaa ilmaiseksi palvelut kuten rekisteröinnin, profiilin luonnin ja maksimissaan kolmen kuvan latauksen sivustolle, joita muut käyttäjät voivat selailla. Ilman maksettua versiota muiden käyttäjien kontaktointi on rajoitetumpaa. Esimerkiksi ilmaisen version käyttäjä voi lähettää yksityisviestejä maksimissaan viidelle vastaanottajalle päivässä. Ilmaiskäyttäjän profiili ei myöskään saa erityistä huomiota hauissa, profiilin katsojien tiedot eivät ole nähtävissä, ja sivuilla on myös mainoksia. Toisaalta Suomi24 deitti tarjoaa Treffit Plus –paketin, joka poistaa kaikki palvelun rajoitukset ja lisää paljon ominaisuuksia joilla käyttäjä voi saada enemmän näkyvyyttä. Voit itse kirjoittaa omia kokemuksia treffien onnistumisesta ja yleisesti Suomi24 deitti sivuston käytöstä.

Suomi24 treffit

Treffit Plus tarjoaa sellaisia etuja käyttäjilleen, kuten listauksen hakutuloksissa aina ennen ilmaiskäyttäjiä ja mahdollisuuden lähettää yksityisiä viestejä niin monelle vastaanottajalle päivässä kuin haluaa. Sen lisäksi Treffit Plus paljastaa muiden käyttäjäprofiilien tilastoja Suomi24 deitti –palvelussa, sekä mahdollisuuden nauttia palvelun käytöstä ilman mainoksia. Treffit Plus –käyttäjille ei ole olemassa rajoituksia sen suhteen montako kuvaa voi ladata palveluun houkuttaakseen muita, ja voit myöskin nähdä ketkä ovat lisänneet sinut suosikkeihinsa. Nämä ominaisuudet voivat tarkoittaa eroa sen välillä käyttääkö palvelua kuukausia kerrallaan ilman kunnon tuloksia, vai saako lyhyessä ajassa paljon mahdollisia kumppaniehdokkaita.

Suomi24 deitti hinta

Suomi24 deitti
Kokeile heti ilmaiseksi

Toisin kuin monet muut Internetin deittipalveluista, joilla on usein kuukauden mittainen vähimmäisaika jäsenyydelle, Suomi24 deitti tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja, jopa niinkin lyhyitä kuin kaksi viikkoa kerrallaan. Lyhimmät jäsenyydet kahdeksi viikoksi maksavat vain 7,95€. Seuraava vaihtoehto on kuukauden mittainen jäsenyys, ja se maksaa 12,95€. Se on siis viikottaiselta hinnaltaan edullisempi vaihtoehto. Vielä halvempi viikkokohtainen maksu tulee kolmen kuukauden vaihtoehdosta, jonka hinta on 29,95€. Jos kuitenkin haluaa saada mahdollisimman paljon irti jäsenyydestään Suomi24 deitti –sivustolla ilman painetta että täytyisi saavuttaa niin paljon kuin mahdollista ennen kuin aika loppuu kesken, ja haluaa viikkohintaa laskien edullisimman vaihtoehdon, niin kuuden kuukauden Treffit Plus –jäsenyys on ehdottomasti paras vaihtoehto. Se on hinnaltaan 49,95€.

Suomi24 deitti järjestää lisäksi kuukausittain erittäin suositun sinkkuristeilyn yhdessä Tallink Siljan kanssa. Risteily järjestetään torstaisin nimellä Suomi24-sinkkuristeily. Lähdöt ovat Helsingistä Silja Europalla, ja Turusta Baltic Princessilla. Risteilyillä on sinkkujen viihdyttämiseksi runsaasti rentoa ohjelmaa speed datingista Napakympin tyyliseen Suomi24 –täysosumaan. Kaikissa sinkkuohjelmissa on osallistujien saamiseksi mahdollisuus voittaa Pafin tarjoamia palkintoja, jotka vaihtelevat samppanjasta romanttiseen Pariisin matkaan kahdelle. Tarkka ohjelmisto laivalla, risteilyjen ajankohdat sekä laivoilla esiintyvät bändit voi löytää Suomi24 deitti –sivustolta osoitteessa treffit.suomi24.fi valitsemalla sen ylälaidasta löytyvän Sinkkuristeily –osion. Risteilyt ovat hyvä vaihtoehto monelle sinkulle, joka etsii sitä oikeaa. Laiva on tuolloin täynnä sinkkuja ja erilaiset ohjelmanumerot auttavat jään murtamisessa.

Suomi24 deitti lyhyesti

  • Osa suosittua Suomi24-sivustoa Suomen suurin deittipalvelu
  • Yli 100.000 aktiivista käyttäjää
  • Ilmainen perusjäsenyys
  • Paljon erilaisia vaihtoehtoja maksaa Treffit Plus –jäsenyys aina kahdesta viikosta kuuteen kuukauteen kerrallaan
  • Lisäksi Suomi24 ja Tallink Siljan yhdessä järjestämä sinkkuristeily, jossa on paljon sinkkuja ja hauskoja ohjelmanumeroita sekä hyviä bändejä esiintymässä.

 

Suomi24 deitti hinnoittelu

Kokeile nyt!