Tinder

Tinder

Pähkinänkuoressa

75000000
jäsentä
yleinen ikä
18-25
Flirttailu
Seksiseuraa
Pitkäikäinen
Ystävyysuhteet
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Maailman suosituin ilmainen deittipalvelu
 • Kattava perusjäsenyys
 • Tinderistä voi hakea myös kaveriseuraa
 • Käyttö on helppoa ja hauskaa
Kokeile

Tinder otettiin käyttöön yliopiston kampuksella vuonna 2012, ja se on maailman suosituin appi ihmisten tapaamiseen. Tinder on mahdollisuuksien maailma. Se mahdollistaa tutustumisen, mikä voi johtaa muuhunkin...

Tinderin käyttö on yksinkertaista ja hauskaa: Swipe Right™ -ominaisuutta käytetään, kun tykkää jostakusta. Jos saa tykkäyksen takaisin, it's a Match™ – osuma! Tinder on maailma, jossa mahdollisuudet ovat rajattomat.

Maailmanlaajuinen alusta nettideittailuun

Tinder on maailmanlaajuinen verkkoalusta deittailuun, ja se on saatavilla yli 190 maassa ja yli 40 kielellä.

Jos deittailu, uusien ihmisten tapaaminen, sosiaalisen verkoston kasvattaminen tai paikallisten tapaaminen matkan aikana kiinnostaa, Tinder on siihen oikea paikka.

Onko Tinder ilmainen?

Tinder deittisovellus on saatavilla ilmaiseksi App Storessa ja Google Play Storessa. Voit myös käyttää verkkoversiota osoitteessa Tinder.com. Ilmaisversiolla voit saada osumia, chattailla ja tutustua.

Tinder-kokemusta voi parantaa päivittämällä Tinder Plussaan®, Goldiin™ tai Platinumiin™.

Tinder Plus®

Tinder Plussan® ominaisuuksiin kuuluu muun muassa rajattomat tykkäykset ja kumoamistoiminnot, mahdollisuus nähdä käyttäjiä missä tahansa sen sijaan, että näkisit vain lähellä olevat käyttäjät sekä Tinderin käyttö ilman mainoksia.

Tinder Gold™

Tinder Goldiin™ kuuluu edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi mahdollisuus antaa 5 Super-tykkäystä, 1 ilmainen Boost kuukaudessa profiilin näkyvyyden edistämiseksi sekä mahdollisuus nähdä, ketkä ovat antaneet tykkäyksen profiilille ja saada huippupoimintoja joka päivä.

Tinder Platinum™

Tällä hetkellä Tinder Platinum™ on saatavilla vain päivityksenä Tinder Plus® ja Tinder Gold™ -tilaajille.  

Siihen kuuluu kaikki Tinderin ominaisuudet, eli edellä mainittujen lisäksi myös mahdollisuus lähettää viesti ennen osumaa, eli Matchia, nähdä ensisijaiset tykkäykset sekä nähdä tykkäykset, jotka olet itse antanut viimeisen 7 päivän aikana.

Tinder Swipe Night

Swipe Night on Emmy-ehdokkuuden saanut vuorovaikutteinen kolme osainen sarja.

Swipe Night on ensimmäisen persoonan seikkailu, jossa pääsee itse keskeisissä käännekohdissa vaikuttamaan siihen, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Valinnat vaikuttavat myös muuhun kuin vain tarinankulkuun: valinnat voivat myös vaikuttaa siihen, kenen kanssa saa osuman eeppisen matkan lopussa.

Miten se toimii?

Swipe Night -mysteerin edetessä kohtaa moraalisia pulmia ja joutuu tekemään käytännön valintoja. Seuraavan siirron päättämiseen on seitsemän sekuntia aikaa. Kukin jakso kestää noin viisi minuuttia.

Kunkin Swipe Night ‑jakson jälkeen kaikki tarinan aikana tekemät kriittiset päätökset lisätään profiiliin. Potentiaalisille osumille, eli Matcheille näytetään tekemiä tai tekemättä jättämiä valintoja. Nämä uudet tiedot antavat runsaasti materiaalia seikkailun jälkeiseen keskusteluun.

Jos tiedot haluaa pitää yksityisinä, sen voi tehdä profiilia muokkaamalla.

Milloin Swipe Night alkaa?

Osat tulevat katsottavaksi viikon välein 7. marraskuuta alkaen. Jakso pitää katsoa kokonaan, jotta pääsee katsomaan seuraavan.

Miten Swipe Nightiin voi osallistua?

Swipe Night koetaan livenä suoraan sovelluksesta. Kun jakso on alkamassa, puhelimeen tulee ilmoitus, jossa kutsutaan liittymään seikkailuun klo 18 (paikallista aikaa).

Hyvä Tinder profiili

Tinderiin kannattaa ladata kuvia tyypistä, jota kaikki ovat tulleet katsomaan — eli itsestään! Kaverit voi lempata kuvista, koska nyt ei ole kyse heistä, ja kannattaa näyttää kasvot kunnolla ottamalla aurinkolasit pois päästä.

Kuvien on paras olla teräviä, ja monien mielestä hymy on eduksi deittipalvelussa.

Mitä kirjoittaa Tinder profiiliin?

Kuvauksessa pääsee kertomaan itsestään. Jos ei tykkää kirjoittaa, voi tehdä listan asioista, joista pitää tai joita haluaa. Tinderissä voi kertoa kepeästi harrastuksista tai alkaa syvälliseksi ja kertoa, millaisia osumia etsii.

Yhteisön säännöissä kerrotaan, mitä kuvaukseen ei saa laittaa.

Tinder kokemuksia

Tinder deittisovellukseen on saatu jo 55 miljardia osumaa, joten se on mahtava paikka tavata uusia ihmisiä verkossa. Totuus on se, että deittailu on nykyään erilaista, koska seurustelu ja suhteet alkavat useimmiten verkossa.

Tinder on maailman suosituin ilmainen sovellus nettideittailuun. Sieltä löytää miljoonia muita sinkkuja, jotka haluavat tavata jonkun. Hetero tai osa LGBTQIA-yhteisöä, Tinderistä löytää etsimänsä.

Tinderissä jokaiselle jotakin

Tinderin avulla voi etsiä seurustelukumppania tai uusia kavereita. Tai esimerkiksi juuri opiskelunsa aloittaneen sekä sosiaalisuutta ja uusia kavereita etsivän tarpeisiin vastaa Tinder U.

Tinder ei ole tavallinen nettideittailusivusto, vaan monipuolinen ilmainen deittisovellus ja sosiaalisen median alusta, jossa aikuiset kaikista taustoista ja elämäntilanteista voivat tutustua, rakastua ja kaikkea siltä väliltä.

 

Tinder lyhyesti

 • Maailman suosituin ilmainen sovellus nettideittailuun
 • Tinder otettiin ensimmäisen kerran käyttöön yliopiston kampuksella vuonna 2012
 • Yleisesti tunnetut toiminnot, kuten Swipe Right™ ja it's a Match™ ovat peräisin Tinderistä
 • Tinder on saatavilla ilmaiseksi, mutta tarjolla on myös kolme eri maksullista versiota, Tinder Plus®, Gold™ tai Platinum™
 • Tinderin Swipe Night sarjan avulla kerätty materiaali tuo lisää mielenkiintoa sarjan jälkeiseen keskusteluun
 • Tinderiin kannattaa ladata hyvälaatuisia kuvia itsestään kertoa itsestään lausein tai listauksin
 • Tinderistä voi hakea monipuolisesti erilaista seuraa aina kaverisuhteista vakavampiin suhteisiin

Tinder hinnoittelu

Kokeile nyt!