Treffit24

Treffit24

Pähkinänkuoressa

100000
jäsentä
yleinen ikä
18-30
Eronneille ja yksinhuoltajille
Pitkäikäinen
Flirttailu
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Yli 100 000 käyttäjää
 • Ilmainen perusjäsenyys
 • Osana Sinkkuristeily -tapahtumaa
 • Paljon vaihtoehtoja jäsenyyden pituudelle
Kokeile

Treffit24 deitti on aiemmalta nimeltään “Suomi24 Treffit”ja se on suuren suosion saavuttaneen Treffit24 -sivuston kaikkein suosituin osa.

Treffit24 deitti perustettiin vuonna 1998 ja se on Suomen suurin deittipalvelu. Sillä on 100 000 aktiivista käyttäjää, mitä edesauttaa suurissa määrin myös se, että Suomi24 deitti toimii nykyisin myös mobiililaitteilla.

Kuka tahansa, joka on rekisteröitynyt Suomi24:n voi olla myös Suomi24 deitti –palvelun käyttäjä. Rekisteröityminen sivustolle on helppoa ja nopeaa.

Treffit24 jäsenyys

Treffit 24 deitti tarjoaa kahta erilaista jäsenyysvaihtoehtoa. Treffit on ilmainen versio ja Treffit Plus on lisäominaisuuksilla varustettu maksullinen versio.

Ilmainen jäsenyys

Perusversio tarjoaa ilmaiseksi palvelut kuten rekisteröinnin, profiilin luonnin ja maksimissaan kolmen kuvan latauksen sivustolle, joita muut käyttäjät voivat selailla.

Ilman maksettua versiota muiden käyttäjien kontaktointi on rajoitetumpaa. Esimerkiksi ilmaisen version käyttäjä voi lähettää yksityisviestejä maksimissaan viidelle vastaanottajalle päivässä.

Ilmaiskäyttäjän profiili ei myöskään saa erityistä huomiota hauissa, profiilin katsojien tiedot eivät ole nähtävissä, ja sivuilla on myös mainoksia.

Maksullinen jäsenyys - Treffit Plus

Treffit24 deitti tarjoaa Treffit Plus –paketin, joka poistaa kaikki palvelun rajoitukset ja lisää paljon ominaisuuksia, joilla käyttäjä voi saada enemmän näkyvyyttä.

TreffitPlus tarjoaa sellaisia etuja käyttäjilleen, kuten listauksen hakutuloksissa aina ennen ilmaiskäyttäjiä ja mahdollisuuden lähettää yksityisiä viestejä niin monelle vastaanottajalle päivässä kuin haluaa.

Sen lisäksi Treffit Plus paljastaa muiden käyttäjäprofiilien tilastoja Suomi24deitti –palvelussa, sekä mahdollisuuden nauttia palvelun käytöstä ilman mainoksia.

TreffitPlus –käyttäjille ei ole olemassa rajoituksia sen suhteen, montako kuvaa voi ladata palveluun houkuttaakseen muita, ja voit myöskin nähdä ketkä ovat lisänneet sinut suosikkeihinsa.

Nämä ominaisuudet voivat tarkoittaa eroa sen välillä käyttääkö palvelua kuukausia kerrallaan ilman kunnon tuloksia, vai saako lyhyessä ajassa paljon mahdollisia kumppaniehdokkaita.

Treffit24 deitti hinta

Toisin kuin monet muut Internetin deittipalveluista, joilla on usein kuukauden mittainen vähimmäisaika jäsenyydelle, Suomi24 deitti tarjoaa useita erilaisia vaihtoehtoja, jopa niinkin lyhyitä kuin kaksi viikkoa kerrallaan.

Lyhimmät jäsenyydet kahdeksi viikoksi maksavat vain 9,95 €. Seuraava vaihtoehto on kuukauden mittainen jäsenyys, ja se maksaa 14,95 €. Se on siis viikoittaiselta hinnaltaan edullisempi vaihtoehto. Vielä halvempi viikkokohtainen maksu tulee kolmen kuukauden vaihtoehdosta, jonka hinta on 29,95 €.

Jos kuitenkin haluaa saada mahdollisimman paljon irti jäsenyydestään Suomi24 deitti –sivustolla ilman painetta, että täytyisi saavuttaa niin paljon kuin mahdollista ennen kuin aika loppuu kesken, ja haluaa viikkohintaa laskien edullisimman vaihtoehdon, niin Treffit Plus –kestotilaus on ehdottomasti paras vaihtoehto. Se on hinnaltaan 12,95 kk / €.

Treffit24 kokemuksia

Suomi24 kokemukset osoittautuvat positiivisiksi. Voit itse kirjoittaa omia kokemuksia treffien onnistumisesta ja yleisesti Suomi24 deitti sivuston käytöstä.

Treffit24 ja Tallink Silja sinkkuristeily

Suomi24 deitti järjestää lisäksi kuukausittain erittäin suositun sinkkuristeilyn yhdessä Tallink Siljan kanssa. Risteily järjestetään torstaisin nimellä Suomi24-sinkkuristeily. Lähdöt ovat Helsingistä Silja Europalla, ja Turusta Baltic Princessilla.

Sinkkuristeilyn ohjelma

Risteilyillä on sinkkujen viihdyttämiseksi runsaasti rentoa ohjelmaa speed datingista Napakympin tyyliseen Suomi24 –täysosumaan. Kaikissa sinkkuohjelmissa on osallistujien saamiseksi mahdollisuus voittaa Pafin tarjoamia palkintoja, jotka vaihtelevat samppanjasta romanttiseen Pariisin matkaan kahdelle.

Tarkka ohjelmisto laivalla, risteilyjen ajankohdat sekä laivoilla esiintyvät bändit voi löytää Suomi24 deitti –sivustolta osoitteessa treffit.suomi24.fi valitsemalla sen ylälaidasta löytyvän Sinkkuristeily –osion.

Risteilyt ovat hyvä vaihtoehto monelle sinkulle, joka etsii sitä oikeaa. Laiva on tuolloin täynnä sinkkuja ja erilaiset ohjelmanumerot auttavat jään murtamisessa.

Treffit24 deitti lyhyesti

 • Osa suosittua Suomi24 -sivustoa
 • Suomen suurin deittipalvelu
 • Yli 100 000 aktiivista käyttäjää
 • Ilmainen perusjäsenyys
 • Paljon erilaisia vaihtoehtoja maksaa Treffit Plus –jäsenyys aina kahdesta viikosta kuuteen kuukauteen kerrallaan
 • Lisäksi Treffit24 ja Tallink Siljan yhdessä järjestämä sinkkuristeily, jossa on paljon sinkkuja ja hauskoja ohjelmanumeroita sekä hyviä bändejä esiintymässä

Treffit24 hinnoittelu

 • Ilmainen perusjäsenyys
 • 2 vko:n Treffit Plus -jäsenyys 9,95 €
 • 1 kk:n Treffit Plus -jäsenyys 14,95 €
 • 3 kk:n Treffit Plus -jäsenyys 29,95 €
 • Treffit Plus -jäsenyyden kestotilaus 12,95 € / kk
Kokeile nyt!