Victoria Milan

Victoria Milan

Pähkinänkuoressa

210000
jäsentä
yleinen ikä
30-60
Seksiseuraa
Varatuille
Flirttailu
Ilmainen kokeilu

Plussat

 • Tarjoaa ilmaisen sekä maksullisen jäsenyyden
 • Panostaa yksityisyyteen sekä salassapitoon
 • Nopeiten kasvava anonyymi deittipalvelu
 • Suomessa yli 210 000 jäsentä
Kokeile

Victoria Milan on deittipalvelu naimisissa ja parisuhteessa oleville naisille ja miehille, jotka etsivät suhdetta. Suomessa jäsenmääräksi on ilmoitettu yli 210 000 jäsentä.

Victoria Milanin oman ilmoituksen mukaan se on ollut vuodesta 2010 lähtien nopeiten kasvava kansainvälinen sivusto anonyymille deittailulle.

Anonymiteetti ykkösasia Victoria Milanilla

Deittipalvelun yksityisyys ja salassapito on taattu, ja palvelulla onkin 256-bittinen huippuluokan SSL-salaus. Victoria Milanin tarjoamilla työkaluilla voi tehdä profiilista anonyymin.

Löydä ihmisiä mistä tahansa

The Victoria Milan Experience – ota siitä kaikki irti! Deittipalvelu näyttää muita jäseniä läheltä. Sijainnit ovat arvioita, joten palvelussa pystyy säilyttämään anonymiteetin samalla, kun saa yhteyden muihin jäseniin.

Salaisen deittikumppanin voi kuitenkin löytää myös mistä tahansa muualta – deittipalvelussa ei ole sidottu vain lähiympäristöön.

Löydä täydellinen treffikumppani

Deittipalvelun edistyneiden hakutoimintojen ja yhteensopivuusmenetelmän avulla voi helposti löytää täydellisen treffikumppanin.

Victoria Milan jäsenyys

Deittipalveluun rekisteröityminen on ilmaista ja rajatuimmilla ominaisuuksilla myös palvelun käyttö onnistuu ilman maksua.

Palvelu tarjoaa myös 3, 6, ja 12 kuukauden Premium -jäsenyyden sekä 1, 3, 6, 12 kuukauden Premium Plus -jäsenyyden. Nämä jäsenyydet tarjoavat monipuolisempia ominaisuuksia, esimerkiksi Premium Plus -jäsenenä saat mahdollisuuden kommunikoida useamman ihmisen kanssa.

Jäsenyyksien hinta riippuu tilauksen kestosta. Esimerkiksi yhden kuukauden Premium Plus -jäsenyys maksaa 54,99 €, mutta vuoden tilaus maksaa kuukausittain 19,99 € / kk.

Miten Victoria Milan toimii?

1. Profiilin luominen

Deittipalvelun käyttäminen aloitetaan luomalla ilmainen ja 100 % anonyymi profiili. Palveluun kannattaa valita anonyymi käyttäjätunnus, josta käyttäjää ei voida tunnistaa.

100 % anonymiteetin varmistamiseksi deittipalveluun ei ole sallittua antaa tunnistettavia henkilötietoja kuten nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa, tms.

Lataa palveluun profiilikuva, jolloin on mahdollista saada 15 kertaa enemmän huomiota kuin jäsenet, joilla ei ole kuvaa.

Työkalut anonyymiin profiiliin

AnonymousBlur™ työkalun avulla voi muokata kasvot tai muut ruumiinosat tunnistamattomaksi ennen profiilikuvan lataamista.

Yksityinen/yleinen -toiminnon avulla voi valita, ketkä saavat nähdä kuvasi. Haluamilleen jäsenille voi antaa pääsyn kuviin lähettämällä "yksityisavaimen".

2. Jäsen asettaa itse rajansa

Victoria Milan jäsenenä saa itse päättää ja asettaa rajat, joita muiden jäsenten on kunnioitettava.

Tarkennettu haku

Victoria Milanin ainutlaatuinen hakutoiminto antaa avaimet tarkkaan hakuun eri vaihtoehtoja käyttämällä: ikä, maa, kunta, kaupunki, etäisyys luotasi, pituus, paino, ulkonäkö, ruumiinrakenne, persoonallisuus, harrastukset, mikä sytyttää ...ja paljon muuta.

3. Anonyyminä yhteydessä kiinnostaviin jäseniin

Victoria Milan tarjoaa laajan valikoiman yhteydenpitotapoja, joiden avulla anonyymi yhteydenpito mielenkiintoisiin jäseniin on helppoa ja tehokasta:

Flirttaile

Deittipalvelussa voi flirttailla muiden jäsenten kanssa ja osoittaa kiinnostuksensa. Flirttailu on usein ensimmäinen askel, vaikka viestin lähettäminen on monelle yhtä hyvä alku.

Yksityisviestit

Victoria Milan -deittipalvelussa voi helposti lähettää viestin klikkaamalla viestikohtaa muiden jäsenien profiilisivulla, kirjoittamalla tekstin ja napsauttamalla "Lähetä".

Ammattitaitoinen kehitystiimi tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen uusia yhteydenpitokeinoja, jotka auttavat löytämään seuralaisen tehokkaammin. Monia uusia toimintoja on jo tulossa!

Victoria Milan lyhyesti

 • Deittipalvelu naimisissa ja parisuhteessa oleville
 • Tarjoaa useampaa erilaista jäsenyysvaihtoehtoa
 • Suomessa palvelun jäseniä on yli 210 000
 • Vuodesta 2010 lähtien nopeiten kasvava kansainvälinen deittipalvelu anonyymille nettideittailulle
 • Panostaa yksityisyyteen ja salassapitoon

Victoria Milan hinnoittelu

 • Ilmainen perusjäsenyys
 • 1 kk:n Premium Plus -jäsenyys 69,99 €
 • 3 kk:n Premium Plus -jäsenyys 49,99 € / kk
 • 6 kk:n Premium Plus -jäsenyys 39,99 € / kk
 • 12 kk:n Premium Plus -jäsenyys 29,99 € / kk
Kokeile nyt!