Maksulliset deittipalstat

Netissä on valtavasti täysin ilmaisiakin deittisivustoja, mutta maksullisten sivustojen suosio on kasvanut.

Suosituimmat deittisivustot yleensä maksavat ainakin jonkin verran. Maksullisiin sivustoihin luotetaan hieman enemmän kuin ilmaisiin ja niiden ominaisuudet koetaan monipuolisemmiksi ja kattavammiksi.

Ilmainen kokeilu

Eri deittisivustojen hinnoittelu poikkeaa melko paljon toisistaan. Deittisivustoa voi erimerkiksi käyttää vapaasti, mutta jos haluaa ottaa kontaktia muihin, täytyy kirjautua sisään kunnolla ja maksaa kuukausimaksu sivuston käytöstä.

Kaikilla sivustoilla on ilmainen kokeiluaika, joka on yleensä kuukausi. Tänä aikana asiakas pääsee vakuuttumaan siitä, onko sivusto hänelle sopiva ja kannattaako käytöstä alkaa maksaa. Eri sivustoilla sitoudutaan eri pituisiksi ajoiksi. Jollakin sivustolla maksetaan kuukausi kerrallaan, toisilla sivustoilla ostetaan jäsenyys kolmeksi kuukaudeksi, puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan.

Erilaisia hinnoittelumalleja

Lähes kaikkia maksullisia deittisivustoja pääsee käyttämään suppeassa muodossa ilmaiseksi. Suppea käyttöoikeus rajautuu yleensä esimerkiksi niin, että et pysty ottamaan deitteihin kontaktia ilmaiseksi, et pääse katsomaan muiden käyttäjien kokonaisia profiileja ja valokuvia ja et pysty määrittämään esimerkiksi sitä näkevätkö muut sinun olevan paikalla.

Maksamalla Premium-jäsenyydestä ja varsinkin PremiumPlus-jäsenyyden saat deittiprofiilisi paremmin näkyviin hakutuloksissa ja näin myös enemmän yhteydenottoja. Näet myös jos lähettämäsi viesti on luettu.

Jäsenyyksien hinnat vaihtelevat n. 15-100 euron välillä. Esimerkiksi Match.com-deittipalvelussa voi valita kolmen eri palvelutason välillä ja Eliittikumppanin Premium-tason hinnat vaihtelevat 25-75 euron välillä kuukaudessa riippuen palvelun tasosta. Seuraajokaiselle deitissä on yksi kiinteä hinta laajemmalle palvelulle: 30 €. Deittisivut.fi -vertailusivuston kallein deittipalvelu on C-Date, joka maksaa 119,70€ kuukaudessa. Halvin deittisivusto on suomi24 Treffit-palsta, joka maksaa vain 12,95€ kuukaudessa. Sivusto onkin Suomen suosituin.

Seksikumppanuuksiin tähtäävä Flirtfare-sivusto taas tarjoaa palvelunsa ilmaiseksi naisille, mutta miehet saavat maksaa huvista 34,90€ kuukaudessa.

Tutustu deittipalvelun hintoihin ennen ostopäätöstä

Deittipalveluiden hinnoittelu vaihtelee hyvin paljon. Ennen Premium-asiakkaaksi ryhtymistä palvelun hinnat ja käyttöehdot kannattaa siis selvittää hyvin tarkasti. Yllätyksiä saattaa tulla, vaikka olisit kokenut deittisaittien käyttäjä, sillä hinnoittelumallia muutellaan ja se poikkeaa myös eri sivustoilla.

Yleensä Premium-sopimus maksetaan kuukaudeksi, kahdeksi, kolmeksi, kuudeksi kuukaudeksi tai vuodeksi kerrallaan. Sopimus on voimassa toistaiseksi, joten seuraava jakso laskutetaan automaattisesti. Tästä pitäisi kuitenkin aina tulla etukäteen ilmoitus käyttäjälle.

Ulkomaisilla deittisivuilla maksaminen tapahtuu yleensä joko PayPal-tilillä tai yleisimmillä luottokorteilla. Kotimaiset deittisivustot saattavat lähettää laskun tai ne lasketaan verkkopankissa tai luottokortilla. Sivustoilla maksamisen turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota.

 Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun