Näin tunnistat huijaussivustot deittipalstoilla

Netissä on kymmeniä deittisivustoja myös suomeksi. Mistä ihmeestä voi erottaa, mitkä näistä sivustoista on luotettavia? Millä sivustoilla on oikeita ihmisiä deittiprofiilien takana? Sillä sehän deittisivustojen tarkoitus on, olla väylä tavata oikeita ihmisiä. Mitkä ovat merkit, joista voi erottaa huijaussivuston?

 

Jonkun arvion mukaan jopa puolet deittisivustoista voi olla huijausta siinä mielessä, että deittiprofiilien takana ei ole aitoja ihmisiä, vaan itse sivuston tehtailemia robotteja tai sivustolle työskenteleviä ihmisiä. Turvallisia sivustoja ovat tietysti kotimaiset sivustot, joista löytyy paljon kokemusta myös keskutelupalstoilta. Kannattaa aina ennen palvelun ostamista lukea netistä eri puolilta kokemuksia.

Nämä merkit voivat kieliä siitä, että deittisivusto on huijausta:

1. Pelkästään naisille ilmainen sivusto

Jos sivusto on naisille ilmainen, kertoo se jo siitä tosiasiasta, että naisia houkutellaan kaikin mahdollisin keinoin sivustolle. Tällaiset sivustot ovat usein seksi- tai salaseuraa etsiviä varten, ja niiden tarkoitus on tyhjentää seksin ja läheisyyden kaipuisten miesten kukkarot. Kuukausimaksut voivatkin olla todella tuntuvia miehille. Tosiasiassa tällaisen sivuston naisten profiileista aitoja voi olla vain muutama promille, loput tekaistuja. Tekaistun profiilin voi paljastaan nopeasti googlaamalla profiilin kuvaa. Löytyykö kuvan takaa satoja muitakin deittiprofiileja ympäri maailmaa?

2. Seksiseuraa tarjoavat sivustot

Halukasta seksiä ilman maksua? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta - ja todennäköisesti se ei olekaan totta. Seksiseuraa tarjoavat sivustot ovat usein näitä yllämainittuja naisille ilmaisia sivustoja, joissa miehet maksavat ilosta, jota eivät koskaan saa. Seksiseuraa kannatta hakea ihan oikeilta deittisivustoilta mieluummin, koska pelkkää seksiseuraa tarjoavilla sivustoilla tuskin on ketään profiilin takana. Seksiseurasivustoja tehtailee etenkin itävaltalainen Entertainment Network GmbH & Co. KG, jonka sivustoja ovat Naughtybook, Flirtfair, Badults, Kypsääseuraa ja Sexpartner.

3. Lue vertailuja ja kokemuksia sivustosta

Ennen sivuston jäsenyyden ostamista googlaa kokemuksia ja vertailuija sivustosta. Keskustelupalstoilla ja riippumattomilla vertailusivustoilla on riippumatonta kokemusta sivustosta. Sen sijaan älä usko kyseisellä sivustolla olevia kokemuksia, nehän on voitu tekaista.

4. Luota suomalaisiin sivustoihin

Useimmat kotimaiset sivustot ovat luotettavia deittisivustoja, ja niistä on valtavasti kokemusta. Lähes jokainen tuntee jonkun parin, joka on tavannyt deittipalstalla. Luota ystävien ja kavereiden suosituksiin, ei ole mitään tarvetta kokeilla jotain uutta, josta kenelläkään ei ole kokemusta. Ellet sitten halua menettää rahojasi.

5. Suosituimmat sivustot

Suosituimmat sivustot, kuten Match.com, josta on valtavasti kokemusta ihmisillä, on paljon luotettavampi kuin joku uusi ja outo sivusto. Aika näyttää kuinka luotettava sivusto on, mutta sinun ei tarvitse olla se joka kokeilee.

6. Täysin ilmainen sivusto

Netissä on sekä kotimaisia että ulkomaisia täysin ilmaisia deittisivustoja, joiden käyttö ei maksa missään vaiheessa. Sivustoa ylläpidetään mainosrahoilla. Näiden sivustojen käytössä et voi menettää rahojasi, joten et häviä mitään vaikka kokeilet näitä. Täysin ilmaisia deittisivustoja ovat esimerkiksi Happy Pancake, eronneille ja yksinhuoltajille suunnattu ruotsalainen NextLove, Deitti.net ja Suomideitti.

7. Ilmainen kokeilet - ole tarkkana!!!

Useimmat deittisivustot houkuttelevat uusia asiakkaita ilmaisella premium-kokeilulla. Esimerkiksi kahden päivän kokeilu ilmaiseksi. Tämä on kuitenkin usein koukku: esim eräs sivusto veloitti kuuden kuukauden jäsenyyshinnan toisena kokeilupäivänä. Eli lue TARKASTI jokainen kohta sopimuksesta ja peruuta jäsenyys heti sen jälkeen kun sen aloitat, mikäli et halua pulittaa rahojasi palvelusta jota et lopulta edes halua!

8. Löytyykö sivuston hintaa?

Onko sivustolla ilmoitettu selkeästi palvelun hinnat? Entä kerrotaanko sinulle hinnat, ennen kuin syötät luottokorttisi tiedot palveluun? Älä ole höveli luottokorttisi tietojen kanssa, ole tietoinen siitä, mitä olet tekemässä ja ostamassa ja paljonko palvelu maksaa! Jos et löydä hintoja mistään, se on jo todella hyvä syy pysyä poissa kyseiseltä sivustolta, näytti se ulkoisesti kuinka lupaavalta ja houkuttelevalta tahansa!

 

Onko vielä jokin vihje, jonka perusteella on syytä epäillä että deittisivusto on huijausta? Kerro näkemyksesi ja kokemuksesi alla olevalla lomakkeella!Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun