08/2022

Näin saat Tinderissä enemmän matcheja - katso vinkit

Jokaiselle tulee Tinderissä ja muissakin deittipalveluilla se hetki, kun ei tapahdu yhtään mitään. Kyllä, saattaa olla matcheja, mutta heistä ei kuulu mitään, kukaan ei kirjoita, ei tavoita...

Näin saat Tinderissä enemmän matcheja - katso vinkit

Näin saat Tinderissä enemmän matcheja - katso vinkit

Jokaiselle tulee Tinderissä ja muissakin deittipalveluilla se hetki, kun ei tapahdu yhtään mitään. Kyllä, saattaa olla matcheja, mutta heistä ei kuulu mitään, kukaan ei kirjoita, ei tavoita. Tällöin on oikea hetki ottaa käyttöön Tinderin asiantuntijan vinkit. Katso, mitä nämä vinkit ovat!

Tilastojen mukaan Tinderin käyttäjä kuluttaa päivittäin yli tunnin, noin 77 minuuttia, Tinderin kimpussa. Tämä reilu tunti ei kuitenkaan takaa vielä yhtään matchia, vaan voi olla että saat viettää illasta toiseen tuon tunnin siellä ihan itseksesi. Tällöin kannattaa ehdottomasti otta käyttöön kaikki keinot. Tinderin sosiologi Jessica Carbino kertoo sovelluksen keräämien tilastojen pohjalta muutaman helpon ja yksinkertaisen vinkin, joiden avulla pääset pikemmin deiteille.

1. Oikeanlainen profiilikuva

Tinderin keräämien tilastojen mukaan suoraan edestä otettu kuva saa aikaan 20 prosenttia enemmän tykkäyksiä kuin sivulta tai hieman sivulta otettu kuva. Avoin hymy kuvassa vaikuttaa samalla tavalla: hymykuvaa pyyhkäistään 14 prosenttia useammin oikealle kuin vakavaa kuvaa. Tämä sama sääntö pätee niin miehillä kuin naisillakin.

Tämä ei sinänsä yllätä, sillä suoraan edestä kuvatut, avoimesti hymyilevät kasvot antavat rehellisen vaikutelman ihmisestä ja herättävät luottamusta. Luotettavan ihmisen kanssa kiinnostaa ryhtyä deiteille varmasti helpommin kuin epärehellisen.

2. Käytä rohkeasti super likea

Jos joku tyyppi näyttää Tinderissä mielestäsi todella kiinnostavalta, käytä rohkeasti sovelluksen super like toimintoa. Varsinkin suomalaiset ovat todella ujoja käyttämään tätä. Jos annat jollekin super like tykkäyksen, saat tästä matchin kolme kertaa todennäköisemmin ja keskustelu tulee jatkumaan 70 pidemmästi.

3. Lähettele viestejä ja kuvia

Ole rohkea ja aloitteellinen, lähetä useita viestejä yhtä aikaa sekä Gif-kuvia. Kun lähetät kuvan, saat vastauksen kolme kertaa todennäköisemmin kuin ilman kuvaa. GIF-kuvat ovat Tinderin omia animoituja kuvia. Jos et siis keksi mitään muuta keskustelunavausta, lähetä ainakin GIF-kuva. Näin saat todennäköisemmin vastauksen kuin lähettämällä esimerkiksi pelkkä Moi.

4. Jätä kuvista rekvisiitta pois

Mikään mikä peittää kasvoja profiilikuvissa ei toimi. Carbinon mukaan hatut ja myös silmälasit kannattaa jättää pois Tinder kuvista. Silmälasitkin peittävät kasvoja sen verran, että haittaavat kuvan muodostamista kasvoista. Jos käytät silmälaseja saat 15 prosenttia vähemmän tykkäyksiä ja jos käytät hattua, todennäköisyys laskee 12 prosenttia.

5. Käytä Tinderiä iltaisin

Tinderissä on vilkkainta luonnollisesti iltaisin, klo 18-22 välisenä aikana. Yöllä sovellusta ei välttämättä kannata avata, ja myös silloin kun haet yhden illan juttua tai pelkkää iltaseuraa, haku kannattaa olla päällä ennen klo 22:a.