12/2023

Sinkku, oletko tyytyväinen vai seuraa vailla?

Sinkkuus on päivän sana, mutta siinä on sellaista latausta, jota moni ei halua. Moni sinkku kokee olevansa todella tyytyväinen elämäntilanteeseensa, mutta esimerkiksi kuudella prosentilla sinkuista ei ole mitään aikomusta hankkia parisuhdetta, sillä he kokevat sen vain taakaksi ja pilaavan heidän hyvän elämänsä. Tällaiset sinkut kutsuvat itseään mieluummin vaikka itsenäisiksi naisiksi ja miehiksi, sillä heidän mielestään sinkku-sana on todella värittynyt.

Sinkku, oletko tyytyväinen vai seuraa vailla?

Sinkku, oletko seuraa vailla?

Suomessa oli vuonna 2016 yli miljoona yksineläjää. Asuntokunnista jo 42 prosenttia on yksinasuvia. Eniten sinkkuja on Helsingissä, jossa jo puolet kotitalouksista on yksinasuvien. Sinkkuus on päivän sana, mutta siinä on sellaista latausta, jota moni ei halua.

Moni sinkku kokee olevansa todella tyytyväinen elämäntilanteeseensa. Kuudella prosentilla sinkuista ei ole mitään aikomusta hankkia parisuhdetta, jonka he kokevat vain taakaksi ja pilaavan heidän hyvän elämänsä. Tällaiset sinkut kutsuvat itseään mieluummin vaikka itsellisiksi naisiksi mikäli ovat naisia, sillä heidän mielestään sinkku-sana on todella värittynyt.

Suurin osa sinkuista pitää sinkkuutta kuitenkin väliaikaisena ratkaisuna ja pakon sanelemana, kun elämä ei ole tuonut heidän eteensä kumppania.

Näistä sinkuista yhä useampi ottaakin härkää sarvista oman elämänsä suhteen ja liittyy deittisivuille tai muihin treffipalveluihin, kuten Tinderiin ja B2-Suomeen löytääkseen kumppanin. Ja kuinka ollakaan: yhä useampi sinkku löytääkin kumppanin juuri netin välityksellä!

Deittisivuja sinkuille

Suurin osa Suomenkin sinkuista haeskelee itselleen kumppania. Jos ei nyt koko ajan, niin ainakin välillä. Seuran hakeminen onkin yhä enemmän siirtynyt nettiin perinteisten baari-iltojen, sokkotreffien tai muiden riiaustapojen ohi. Takavuosina uusia ihmisiä bongattiin naapurikunnan tanssilavoilta, nyt harrastaminen on niin polarisoitunut, että on vaikea löytää tapahtumia tai harrastuksia, joka kiehtoo monia.

Deittisivut, kuten Match.com ja E-kontakti ovatkin kiireiselle nykyihmiselle kuin taivaan lahja seuran hakemisessa. Toki sekin vaatii aikaa, esimerkiksi oman deittiprofiilin laadintaan kannattaa panostaa.

Ilman omaa panostusta ja aktiivisuutta on turha odottaa mitään tuloksia tai treffipyyntöjä.

Deittisivujen paras anti onkin suuri tarjonta, monipuolinen porukka, joka ei ole rajautunut vaikka tietyn harrastuksen ympärille eikä myöskään maantieteellisesti. Deittisivujen kautta pääkaupunkiseudun sinkkunaisten ja maaseudun sinkkumiesten on viimeinkin mahdollisuus kohdata!

Sinkuille suunnattuja deittisivuja on suurin osa. Niin sanotut pettämissivustot ja seksisivut voivat olla myös varatuille, mutta pääasiassa deittisivuille kirjautuvat ovat sinkkuja. Jos etsit sinkkuna seuraa, vertaile täältä vaivattomasti sinulle sopivin deittisivusto.

Paras deittipalsta sinkuille

Netin keskustelupalstoilla tosi moni kyselee, mikä olisi paras deittisivu, ja mistä kannattaisi aloittaa nettideittailu. Ihmiset jakavat kokemuksiaan, mutta todellisuudessa oma tarve ja oma intressi kuitenkin määrittävät aika paljon sitä, mikä sivu sopii parhaiten. Toki on selvää, että suosituimmilla deittisivuilla menestys voi olla parempi, koska aktiivista väkeä on paljon. Mutta toisaalta pienemmillä ja hiljaisemmilla sivustoilla voi päästä itse paremmin esille, kun "suosittuja" profiileja on vähemmän. Michiganin yliopistossa tehtiin juuri kiinnostava tutkimus deittisivujen "halutuimmista" tyypeistä.

E-kontakti

Suomen suosituin deittisivusto on tällä hetkellä E-kontakti, joka on täysin suomalainen sivusto. Siellä on satojatuhansia deittiprofiileja eri puolilta Suomea, joista voi erilaisilla hakutoiminnoilla hakea itseään kiinnostavia ihmisiä. E-kontaktiin pääsee kirjautumaan ja siellä voi selata profiileja ilmaiseksi, mutta siellä ei voi olla aktiivinen ellei maksa kuukausimaksua. E-kontaktia pääsee usein kokeilemaan ilmaiseksi kaksi viikkoa. Kokeilujaksoa varten tarvitaan alennuskoodi, jonka voimassaolo kannattaa tarkistaa.

Suomen suosituin deittisivu - E-kontakti!

  • Suomen suurin deittisivu
  • Yli 350 000 profiilia
  • Laaja ikähaarukka
  • Tilastojen mukaan 75% sinkuista löytää seuraa
  • Täysin suomalainen deittisivu

Sopii sinulle, jos olet:

  • Iältäsi 18-70
  • sinkku ja haet parisuhdetta

Tai kokeile jotain seuraavista suosituista deittisivuista!

{{pitkaikainen="/components5"}}

{{seksi="/components6"}}