Paras deittisivusto

Moni kyselee netin keskustelupalstoilla suosituksia parhaista deittisivustoista. Mikä on Suomen paras deittisivusto, siihen on vaikea vastata suoraan, koska Suomessa toimii jopa yli kolmekymmentä deittisivustoa. Paras deittisivusto on tietysti jokaiselle se, mikä vastaa parhaiten omaa tarvetta. Joku hakee deittisivuilta kumppania tositarkoituksella, toinen yhden illan seuraa, kolmas ystävää, neljäs seksiseuraa ja viides jotain muuta.

 

Jos paras deittisivusto olisi suosituin deittisivusto, määrittely olisi helppoa. Ja tietysti, jos olet ihan uusi deittimaailmassa ja haluat lievitystä yksinäisyyteesi, on varmasti helpoin ja varmin aloittaa suosituimmilta sivustoilta. Joku tykkää käyttää ilmaista sivustoa, kuten Happy Pancake tai suomalaisista Deitille.net, toiset taas vannovat alusta alkaen maksullisen deittipalvelun nimiin, sillä näillä sivuilla ei välttämättä ole niin paljon tyhjiä profiileja.

 

Mikä on sinun mielestäsi paras deittisivusto? Onko se ilmainen vai maksullinen sivusto? Kommentoi ja kerro kokemuksesi tämän sivun alaosasta löytyvällä lomakkeella!

Voit selata kaikkia Suomessa toimivia deittisivustoja täältä:

 

 

Ilmainen vai maksullinen deittisivu? 

Valitako ilmainen vai maksullinen deittisivusto? Ilmaisen deittisivun etuna on matalampi kynnys liittyä sivuille, mikä tietysti kerää suuren määrän deittiprofiileja ja käyttäjiä. Näkökulmasta riippuen tämän voi katsoa joko eduksi tai haitaksi. Ilmaisella sivustolla on helposti myös enemmän niin sanottuja feikkiprofiileja, sekä ihmisiä jotka ovat vain "katselemassa". Ja toisaalta profiileja, joita ei yksinkertaisesti ole poistettu palvelusta, vaikka käyttöä ei olisi ollut moneen vuoteen. Maksullisilla sivustoilla tällaiset profiilit poistuvat itsestään. Maksullisissa pieni rahallinen panostus vaikuttaa siihen, että siellä ei juuri ole vanhentuneita, vitsillä tehtyjä tai muuten vääriä profiileja. Ihmisillä on suurempi kiinnostus löytää seuraa ja he ovat todennäköisesti useammin tositarkoituksella mukana. Vaikka toki varmasti suurin osa myös ilmaisten deittisivujen käyttäjistä on tositarkoituksella.

Parhaat maksulliset deittisivustot

E-kontakti - suosituin deittisivu

E-kontakti on täysi-ikäisille vapaille miehille ja naisille tarkoitettu sivusto, johon kirjautuminen on ilmaista. Sen aktiivisesta käytöstä, kuten viestien lähettämisestä maksetaan kuitenkin kuukausimaksu. E-kontaktin kautta on jo tuhannet suomalaiset löytäneet kumppanin lyhemmäksi ja pidemmäksi aikaa, sillä sivuston maksullisuus vaikuttaa käyttäjien motiiviin ja sitoutumiseen. E-kontaktin tilastojen mukaan jopa 75% sinkuista on löytänyt seuraa palvelun kautta.

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi 18-70
- sinkku ja haet parisuhdetta

 

 

Eliittikumppani - deitti tositarkoituksella

Eliittikumppani on maailmanlaajuisesti toimivan Affinitas GmbH:n suomalainen versio. Koko yhtiön kaikilla sivustoilla on yli 13 miljoonaa käyttäjää yli 20 eri maassa. Suomenkielinen Eliittikumppani on kuitenkin täysin suomalaisille ja Suomen oloihin suunniteltu palvelu. Sen erikoisuus on tehokas Matching-palvelu, joka seuloo käyttäjien puolesta parhaiten sopivat deittiehdokkaat käyttäjien antamien tietojen perusteella. Tutkimusten mukaan esimerkiksi tasavertaisen koulutuksen saaneilla deittikumppaneilla on todella hyvä ennuste.

 

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 35-60
- sinkku ja haet vakituista parisuhdetta

 

 

Happy Pancake - paras ilmainen deittisivu

Happy Pancake on kokonaan ilmainen deittisivusto, jossa on yli 500 000 käyttäjää. Siinä on tosi monipuoliset palvelut, jotka ovat kaikki alusta loppuun ilmaisia. Happy Pancake on helppokäyttöinen, keveä ja monenlaista seuraa tarjoava. Sen kautta voi hakea niin ystävää, yksinäisyyden lievittäjää, elämänkumppania, yhden illan seuraa tai vaikkapa lenkkiseuraa. Ainoa määre taitaa olla, että sivuston käyttäjien odotetaan olevan sinkkuja. Varatuille ja salasuhdetta etsiville on olemassa omat sivustonsa.

 

Happy Pancake

 

Sopii sinulle, jos olet:
- iältäsi noin 18-65
- haet seuraa

 


Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun